keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Makuuhuone mietteitä

Vierashuoneeseen teimme pieniä muutoksia, käänsimme sängyn toiseen suuntaan ja puolisoni teki sängynpäädyn vanhasta ovesta. Koko huoneen ilme muuttui kertaheitolla kutsuvammaksi. Ensimmäiset vieraat pieniä uudistuksia kokeneessa vierashuoneessa totesivatkin, että ei näin kaunista huonetta ole hienoimmassakaan hotellissa. 
Minua miellyttää itseäni kovasti tämän huoneen rauhallinen ja seesteinen tunnelma ja olen alkanut kaipaamaan samanlaista tunnelmaa myös makuuhuoneeseemme. Valitsinhan minä aikoinaan tämän ihanan kirsikkapuu-tapetin juurikin meidän makuuhuoneesemme, sillä meidän makkarihan tämä nykyinen vierashuone alunperin olikin. Täältä voi lukea lisää vierashuoneesta  Klik! 

Nykyinen makuuhuoneemme on toki ihan kiva, mutta se on lähinnä huone jonne on kannettu meidän sänky. Se ei tunnu tilalta, jonne on ihana mennä rauhoittumaan iltaisin. Päässä surisee jos minkälaisia ideoita mahdolliseen makuuhuoneremonttiin ensin vain pitäisi päättää huone, jonne tällä kertaa makuuhuoneen sijoitamme. 
Kylläpäs kuulostaakin todella suurelta ongelmalta, heh. Mutta todellisuudessa, vaikka meillä on iso talo ja monta huonetta, ovat huoneet todella haastavia sisustettavia. Kaikissa huoneissa on niin monta oviaukkoa ja ikkunaa ja lisäksi huoneet ovat melko pienikokoisia. Yläkerran suurin huone taitaa olla meidän ykkösvaihtoehto tällä hetkellä, tässä suurimmassa huoneessa sijaitsee nyt meidän "harrastetilat" ja tämän huoneen toiminnot pitäisi silloin saada mahtumaan muualle. 

Melkeinpä tekisi mieli muuttaa makuuhuone takaisin alakertaan, mutta tässä on se ongelma, että ovea pitäisi kissojen vuoksi pitää kiinni. Puolisoni on hieman allerginen meidän karvakasoille, joten sänky on hyvä pitää karvavapaana alueena. Eiköhän me keksitä joku hyvä ratkaisu "uudelle" makuuhuoneellemme. Sillä välin ihastelen ja käyn pötköttelemässä kauniissa vierashuoneessamme. 

                             


                                                                      -P

20 kommenttia:

 1. Tuolla on tosi kaunis ja levollinen tunnelma. :) Toivottavasti makuuhuoneen sisustus- ja sijoitusongelmat ratkeavat. Odotan jo jännityksellä mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis vierashuone. Ja, wau mikä katto, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katto on kyllä mieletön katseenvangitsija. Onneksi oli säilynyt tosi hyvässä kunnossa :)

   Poista
 3. Meillä oli myös sama "ongelma" yläkerrassa olevan makkarin kanssa, siis se ongelma, että siellä oltiin vain öisin nukkumassa. Viime talvena remontoidun talviolohuoneen myötä ongelma ratkesi, kun ylhäällä tulee oltua muutenkin enemmän ja nyt suorastaan odotan talvea ja vetäytymistä talvipesään! Vaikka keittiöön onkin sitten pitempi matka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kyllä nyt kaunis talviolohuone, meidänkin pitäisi miettiä jotakin vastaavaa ratkaisua :) Hyvä vaan jos jääkaapille on vähän pidempi matka :D

   Poista
 4. Kaunis huone, vieraiden tosiaan kelpaa :) Myös minun mies on kissoille allerginen, mutta pärjää jos ei sylittele niitä. Yksi kyllä aina livahtaa nukkumaan just hänen tyynylleen kun sopiva tilaisuus koittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä myös pärtjätään, kunhan kisut ei tule samaan sänkyyn.

   Poista
 5. Kaunis huone, vieraiden tosiaan kelpaa :) Myös minun mies on kissoille allerginen, mutta pärjää jos ei sylittele niitä. Yksi kyllä aina livahtaa nukkumaan just hänen tyynylleen kun sopiva tilaisuus koittaa :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan positiivisia ongelmia, valinnan vaikeutta ja niin edelleen! :) Kyllä se idea siitä kohta syttyy, kun hetken tuumailee. Uudesta makuuhuoneesta on ihan takuulla tulossa superihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivisia ongelmia todellakin! Hauskaahan näitä erilaisia vaihtoehtoja on pohdiskella! Toivotaan, että saamme makkarista tehtyä sellaisen kuin mitä mielessä nyt ajattelemme.

   Poista
 7. Vieraanne ovat kyllä oikeassa: olen testannut kiitettävän määrän hotellihuoneita, eikä noin kaunista ole vielä kohdalle sattunut. Kirsikkapuu-tapetti on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Tapetti on minusta juuri se mikä tekee tästä tilasta niin ihanan rauhoittavan.

   Poista
 8. Vieraanne ovat kyllä oikeassa: olen testannut kiitettävän määrän hotellihuoneita, eikä noin kaunista ole vielä kohdalle sattunut. Kirsikkapuu-tapetti on todella kaunis.

  VastaaPoista