Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Pöytä eteiseen ja muita ihanuuksia

Heippa pitkästä aikaa ja terveisiä Krakovasta, Puolasta. Lähdimme Juthbackan markkinoiden jälkeen Krakovaan ja viime yönä tulimme takaisin kotiin, oli aivan mielettömän ihana reissu, mutta oli kyllä aivan ihanaa tulla takaisin kotiin. Kotona odotti Juthbackasta ja matkan varrelta löytyneet aarteet, jotka olimme vain hätäisesti purkaneet pois autosta. Kerron teille myöhemmin Krakovan matkastamme ja myös Juthbackasta löytyneistä aarteista, tässä jutussa esittelen teille mitä ihanuuksia löytyi matkalla Uusikaarlepyyhyn.

Matkalla markkinoille yövyimme yhden yön Vaasassa. Ajomatkalla Vaasaan pysähdyimme Närpiöön, jossa oli kaksi kirppiskohdetta. Ensimmäisenä kohteena oli kirppis AnNy's, tämä oli aika perinteinen itsepalvelukirppis, mutta mielestäni tavara oli aika huonokuntoista, rikkinäistä ja likaista. Paikka oli nopeasti kierretty ja täältä emme tehneet mitään löytöjä. 

Toisena kohteena oli Tähtikirppis, josta teimme pari ihanaa löytöä. Tähtikirppis on hyväntekeväisyyskirppis ja hinnat olivat mielestäni erittäin kohtuullisia ja tavarat olivat siististi aseteltuja, myynnissä oli runsaasti vanhaa tavaraa ja Arabiaa. Todella kiva paikka ja suosittelen käymistä jos Närpiön suunnille satutte. 

Tähtikirppikseltä löysimme aivan mielettömän suloisen Teakkisen pöydän eteiseemme, täydellinen muotoilu ja juuri sopivan kokoinen tuohon tilaan. Tässä paikassa oli aiemmin valkoinen 50-luvun puinen lipasto, joka ei mielestäni oikein istunut tähän paikkaan, siispä se saa lähtöpassit ja tämä uusi kaunotar saa somistaa eteistämme. Tästä pöydästä maksoimme kokonaiset 20euroa, minusta todellinen löytö. 






Vaasassa kävimme parilla kirppiksellä, olen aikaisemmin jo kirjoittanutkin Vaasan kirppiksistä, täältä klik!voit lukea niistä lisää. Vaasasta kirpputori Combosta löytyi kaunis 50-lukua henkivä saksalainen keraaminen vati, jota en vaan voinut jättää hyllyyn. Enhän minä tällä mitään tee, mutta kaunis se on esineenä. Mietin kyllä, että tuossa eteisen pöydällä se voisi toimia hyvin korvakorujen säilyttimenä. Saa nähdä minne tämä kaunis esine päätyy, toivottvasti ei ainakaan kaapin perukoille. Tästä maksoin 3,8€. 


Tästä seuraavasta  löydöstä olen erityisen onnellinen, sillä komea peikonlehtemme sai vihdoin arvoisensa ruukun. En ollut koskaan aiemmin nähnyt tälläistä Richard Lindhin Arabialle suunnittelemaa ruukkua näin suurena versiona. Näitä pienempiä ruukkujahan meiltä löytyy jo useita. Mahtavaa hiljalleen kaikki viherkasvimme ovat saaneet kauniit ruukut allensa. Toivottavasti löydän vielä lisää näitä suuriakin ruukkuja. Tästä ruukusta maksoin aika paljon oman mittapuuni mukaan, mutta maksaahan uudet kukkaruukut kaupoissakin aika paljon, tämä ruukku maksoi 25€. 



Seuraava löytö, ei ole oma löytöni vaan erään ihanan ihmisen minulle löytämä. Kiitos sinulle Nadja, olen vieläkin erittäin otettu siitä, että ajattelit minua. Tämä kaunis Nanny Stillin suunnittelema keltainen Skooli on täydellinen lisäys Grapponia-kokoelmaani. En voi muuta kuin huokailla, kun katselen tätä niin täydellisen kaunista lasiesinettä. 

Suloiset pienet bambit lähtivät mukaan Närpiön tähtikirppikseltä, olin jo päättänyt että en hanki lisää bambeja, mutta toisin kävi. Olen myynyt joitain laumaan sopimattomia bambeja pois kokoelmastani, mutta mielestäni nämä kaksi söpöläistä sopeutuivat niin hienosti laumaan, että en voinut vastustaa kiusausta. 


Combo-kirppikseltä Vaasasta löytyi Seppo Mallatin suunnittelema paistokasari, ennestään minulta löytyy saman sarjan kattiloita, tämä pääsee ehdottomasti käyttöön. Tämä yksilö on mielestäni hienossa kunnossa, ainoastaan puinen varsi kaipaa hieman öljyämistä. 


Kaunis mintunvihreä Sarviksen valmistama muovinen mehukannu oli ollut etsinnässä ja nimenomaan tässä kauniissa pastellisessa värissä. Muoviset astiat ovat käteviä ulkona. Maksoin kannusta 5€. 



Tälläisiä upeita löytöjä tällä kertaa, yritän kuvailla Juthbackan löydöt huomenna, nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua <3

                                                               -P

Kommentit

  1. Mistä löysit tuon oranssi-kelta-vihreä maljan (Richard LIndh, sanoit?) - jostain kirppikseltä vai liikkeestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon saksalaisen oranssi-Kelta-vihreän maljan löysin Vaasasta Combo-kirppikseltä. Tuo musta ruukku on Richard Lindhin Arabialle suunnittelma :)

      Poista
  2. Komee on ruukku mutta mahtava on kukkanenkin. Hieno toi keltainen yhdistelmä, kaunis. Mahtavia löytöjä, odottelen lisää kuvia toisista ostoksista !!!

    VastaaPoista
  3. Noi arabian ruukut on niin kivoja! Itseltä löytyy useampia pienenpiä yksilöitä, mutta noita isoja kaipailisin!! Toivottavasti itsekin teen vielä yhtä hyvän löydön!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi hienoja, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

      Poista
  4. Ihania löytöjä kaikki ❤
    Mie yritän kans aina etsiä kirpputoreilta ja huutokaupoista kauniita kukkaruukkuja, etenkin isompia sellaisia mutta niitä ei ole mitenkään hirveästi tarjolla.
    Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Kukkaruukkuja ainakin meidän talossa tarvitaan koko ajan, olen niin pahasti hurahtanut vihersisustamiseen :D

      Poista
  5. No kyllä on hienoja löytöjä!

    VastaaPoista
  6. Kivoja juttuja oot löytänyt. Kävi tässä mielessä että ens vuonna vois ihan järkätä blogi tapaamisen tms. Juthbackaneille.. vois olla aika hauskaa kiertää samantyylisten tyyppien kaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisikin ihan mahtavaa, täytyy pitää mielessä ensi vuonna!

      Poista
  7. Kaunis pöytä ja noita kynttilänjalkoja etsin itselleni. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. No hei, en halua nyt pilata päivääsi mutta tässä joskus menneenä kesänä löysin myös kirppikseltä pari isoa Arabian ruukkua (halk. 25cm ja ~18cm), olisko ollut kolme euroa yhteensä. Niistä puuttuu tosin se aluslautanen molemmista. Kannattaa kyllä pitää silmät auki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ethän sinä minun päivääni pilaa, olet tehnyt hienon löydön. Minäkin löysin hetki sitten noita pienempiä ison kasan 1,5€ kpl. Välillä onneksi onnistuu tekemään hyviä löytöjä myös hinnan puolesta :)

      Poista
  9. Aivan ihania löytöjä. Kelpais mullekin tuo pöytä.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania löytöjä ♥ Mulla on prikulleen samanlainen kasari =) ja mun Grapponian keräily alkoi aikoinaan juurikin tuosta jalallisesta kulhosta. Se on aivan ihana ♥ mut ihana on tuo sun pöytäkin =)

    Leppoisaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin alkanut hyvästä palasesta, tuo nimittäin tuntui olevan todella vaikea löytää tai ainakaan kohtuullisen hintaan :) Ihanaa viikon alkua sulle ❤️

      Poista
  11. Ihania löytöjä! Etenkin tuo eteiseen päätynyt pöytä on kyllä hinnassaan ihan superlöytö! Minulla on samanlainen kirppikseltä löydetty Sarviksen kannu, mutta sinisenä. Pidän hirmuisesti sen muodosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä oli todellinen löytö ja olen pöytään aivan rakastunut ja se on täydellinen tuossa paikassa. Minäkin tykkään kovasti tuon sarviksen kannun muodosta ja siitä on hyvä kaataa.

      Poista
  12. Hienoja löytöjä taas kerran! Ihanaa, että sait kokoelmaasi tuon upean Grapponia-skoolin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top