Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keltainen <3

 
Kuten moni varmasti on jo huomannutkin, keltainen on minun värini. Meillä on keltaista väriä kaikialla kodissamme, pieninä energisoivina pilkkuina siellä täällä. Keltainen väri antaa minulle energiaa ja saa mielen virkeäksi sateisinakin päivinä. Keltainen tuo auringonpaisteen kotiimme, vaikka keskellä synkintä talvipäivää. Keltainen on ilon väri. 

Tulen iloiseksi kotiin tullessani, rappusten pielessä minua vastaanottavat kirkkaankeltaiset krysanteemit. Keittiönpöydällä on kimppu hehkuvia auringonkukkia. Sateisena päivänä kääriydyn sohvalle keltaisen kukkatäkin alle. 

Tutkimuksissakin on todettu keltainen väri parantaa ja ehkäisee masennusta, ilmankos minua hymyilyttää. Talomme ulkokuorikin on hyvää vauhtia muuttumassa keltaiseksi, täällä keltaisessa talossa on hyvä olla, olen kiitollinen <3






                           








                




                                               Iloista päivää lukijoilleni <3

                                                               -P

Kommentit

  1. Myös minulle keltainen väri on ollut aina se voimaannuttavin! Ihanat kuvat.

    VastaaPoista
  2. Toinen keltaisen ystävä ilmoittautuu. :) Ihana tuo keltainen keinutuoli ja piianpeili!

    VastaaPoista
  3. Keltainen on ihana väri! (: Ja ai että noita auringonkukkakuvia, silmä lepää. Kahden viikon päästä saan nauttia keltaisesta kokonaisen päivän, kun häissämme auringonkukankeltainen on teemavärinä. Ja arvannet mitä kukkia on silloin pöydissä ja hääkimpussa. ;) Mutta totta tosiaan, keltainen piristää ja tekee iloiseksi. Oranssi on mun nro 1 mutta eiköhän keltainen kuulu kuitenkin top3-suosikkeihin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa hääpäivää teille ja kerrassaan loistava kukka valinta <3

      Poista
  4. Ihania kuvia! Itsekin pidän keltaisesta, mutta olen arka käyttämään niin voimakasta väriä. Onneksi tekstiileissä on helppo kokeilla rohkeampiakin värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Keltainen tosiaan on voimakas väri, mutta ainahan sitä voi lisätä pieninä annoksina niin kuin tosiaan esimerkiksi tekstiileihin, vaikka vain yksi pirtsakka tyynynpäällinen :)

      Poista
  5. Ilahduttavan aurinkoisen keltaisia kuvia harmaaseen päivään. Kiitos niistä. :)

    VastaaPoista
  6. Keltaista päivää.....ihanaaa aurinkoenergiaa...

    VastaaPoista
  7. Pirtsakat kuvat! Ihanat keltaiset Grapponiat hyllyssäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen menettänyt sydämeni keltaiselle Grapponialla, ne ovat niin kauniita <3

      Poista
  8. Upeita kuvia, ihan tuli itsekin hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  9. Keltainen näyttää super hyvältä teillä! :) Itse taas olen aika huono käyttämään sitä ja vähän vierastan niin kirkasta väriä. Sopii se kuitenkin pieninä väripilkkuina meillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Teillä on niin kaunis ja harmoninen värimaailma, ihailen sitä. Ei kaikkialle sovi räiskyvät värit :)

      Poista
  10. Samaa mieltä - keltainen on positiivinen väri. Sun kuvia katsoessa tulee aina hyvälle tuulelle. Teillä on kotona hyvää energiaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että kuvani saavat hyvälle tuulelle <3

      Poista
  11. Huomaan itse kaipaavani lisää keltaista kotiini, pitää selvästi tehdä asialle jotain. Keltainen tuo varmasti iloa ja energiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen todellakin tuo iloa ihan jokaiseen päivään :)

      Poista
  12. Keltainen on todellakin värisi ❤ Se on kaunis ja energinen väri, jota osaat käyttää upeasti! Minun värini on varmaan vihreä, sitä on vaan ilmestynyt kotiin. Taas eilen yksi seinä sai vihreän värin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä näyttää vihreä ihan mielettömän kauniilta, itse asiassa meidän uusin makuuhuone suunnitelmiin kuuluu olennaisena osana vihreä väri ;)

      Poista
  13. Täällä kanssa keltaisen ystävä! ♥ Kotonani on jonkun verran keltaista, lisääkin saisi mielestäni olla (ukko ei kyllä taida olla samaa mieltä). Kaveritkin aina sanoovat tarvitsevansa aurinkolasit meille tullessaan. Taidan ottaa sen kohteliaisuutena. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on vain niin ihana väri, todellinen aurinko, kotimme kuulostaa ihanalta jos siellä tarvitsee aurinkolasit :D

      Poista
  14. nuo keltaset grapponiat on kyllä herkut =D itse kerään kirkasta ja sitä onkin löytynyt kivasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top