Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Olen rakastunut


Nyt se on valmis ja se on ihana, minä rakastan sitä. Se on juuri sellainen kuin toivoin ja halusin, tulemme varmasti viettämään monia ihania kesäpäiviä meidän uudessa kesähuoneessamme. 

Ajattelimme ensin, että olisimme rakentaneet puusta pergolan puisen terassiosuuden päälle, johon olisimme tehneet mustan huopakaton. Tämä idea olisi kuitenkin vaatinut aika massiiviset rakenteet, jotta se olisi kestänyt talvella lumenpainon. Niinpä päädyimme valmiseen metallirunkoisen paviljonkiin, mielestämme liian isot ja raskaat rakennelmat pilaisivat pihamme tunnelman. Valitsemamme paviljonkiin oli saatavana kolmea eri värivaihtoehtoa, beige, musta ja harmaa, päädyimme harmaaseen, koska ajattelimme sen sulautuvan parhaiten ympäristöön.  Mustassa näkyisi liiaksi siitepöly ja muu lika.

En mitenkään erityisemmin ole ihastunut näihin valmiisiin paviljonkeihin, mutta olen kuitenkin tyytyväinen nyt tekemäämme ratkaisuun. Verhot näyttävät vähän raskailta minun silmääni, mutta ovat todella käytännölliset, niistä saa loistavan suojan sateen sattuessa, kaikkea ei tarvitse aina kerätä sisälle suojaan.

Kesähuoneemme keskipisteenä on vanha maalaamalla virkistetty mäntypöytä, joka näytti aiemmin tältä. Tässä kuvassa pöydästä on jo hiottu lakkapinta pois ja on valmiina maalattavaksi ja mikäpäs muukaan väri kuin keltainen olisi valikoitunut kesähuoneeseemme. Jos ei aurinko paista niin ainakin tämä pöytä tuo meille auringon. 


Tässäpä teille nyt kunnon kuvapläjäys uudesta rakkaasta kesähuoneestamme. 



                        



Ompelemani istuintyynyt ja tilkkupeitto ovat mielestäni tänne aivan täydelliset.
Vanhoihin täkkeihin on ihana kääriytyä viileinä kesäiltoina. 







                        




Kokosimme tilan sisustuksen nurkistamme löytyvillä huonekaluilla ja tavaroilla. Paviljongin perällä on vanha heteka, se on ihan loistava paikka vaikka ottaa pienet päiväunet. 

Onnistuimme tekemään takapihallemme  juuri sellaisen unelmien kesäpaikan, jollaisesta olen aina haaaveillut. Nyt vain toivotaan paljon ihania aurinkoisia kesäpäiviä, jotta voimme viettää paljon aikaa tässä ihanassa tilassa <3

                                             Ihanaa viikon alkua teille kaikille! 

                                                                   -P

                         


Kommentit

  1. Ihana! <3 Toivotaan paljon paljon aurinkoa ja lämpöä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niinpä nyt todella olivat kauniit kesäpäivät tervetulleita <3

      Poista
  2. Kaunis kesähuone. Ihana kontrasti tuo vanha keltainen pöytä ja nuo metalliset sirot tuolit. Ja, täkit ovat täydelliset tuohon tilaan. Hauska juttu, tänään kävin juuri perikuntamme navetanvintiltä hakemassa puukorin/kopan ja täytin sen juhannusta ajatellen lapsille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen myös tosi tyytyväinen, että kaikki sopii hyvin yhteen <3

      Poista
  3. Onpa kaunista ja viihtyisää. Värit ovat upeat! Annu

    VastaaPoista
  4. Aivan täydellinen! MIstä tuo paviljonki on löytynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Paviljonki on kodin terrasta.

      Poista
    2. Apua paviljonki olikin K-raudasta, meidän vanha pyöreä paviljonki oli Terrasta :D

      Poista
  5. Oi, miten ihana!
    Tuo tilkkutäkki on ihan karkki. Ja räsymatot lattialla ovat kivat, moni varmasti jättäisi lattian paljaaksi. Ne luovat tilasta vielä enemmän huonemaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ehkä räsymatot ovat vähän epäkäytännölliset, mutta tuovat niin paljon kodikkuutta, että halusin ne sinne :)

      Poista
  6. Miten mielelläni istuisin virkkaamassa tuossa korituolissa. Ihana mielenrauhan paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain olekin, olen ihan haltioissani tuosta ihanasta paikasta <3

      Poista
  7. Kerrassaan ihana kesähuone, niin pirteä ja ihanat värit!

    VastaaPoista
  8. No,tulipa todella ihana kesähuone...oikea karamelli...miten tuo paviljonki näyttääkin niin isolle...onko isompi kuin 3x3m,ja kuinka isoksi teitte teranssin sen alle...mulla sama homma vielä edessä.
    Hei,ja siellähän on jo grillikin...olettepa olleet nopeita....ei kun makkarat tulille...
    Aurinkoisia kesäpäiviä toivottelen��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Paviljonki on 3x3metriä ja sen alla oleva puulaveri on n.325x360cm eli tulee vähän reunoilta yli ja edestä puoli metriä :) Grillin pitää vielä kuivua, mutta kohta päästään grillaamaan :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta...jotenkin tuo paviljonki näyttä isommalle...mulla samankokoinen...se teranssi pitää vielä tekasta kunnon tavarasta...nyt väliaikainen ratkaisu...kuvia sivuillani...
      LÄMMINTÄ JA AURINGOISTA JUSSIA.

      Poista
  9. Voi kuinka ihana! Todellinen kesäunelma! <3

    VastaaPoista
  10. Voi miten tunnelmallinen paikka :) Pirteät ja iloiset värit jatkuvat talostanne ulos asti. Ihania kesäisiä päiviä ja mukavia hetkiä teille!

    VastaaPoista
  11. No on kyllä, ihana kertakaikkiaan!! Mäkään en periaatteessa noista paviljongeista välitä, mutta olet kyllä tehnyt tuosta tosi hienon! Meillekin on kyllä välillä semmoista kaavailtu, mutta toistaiseksi jäänyt hankkimatta osittain ehkä just siksi etten ole oikein innostunut. Saa nähdä jos jonain päivänä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen pitänyt paviljonkeja aina rumia pihan pelaajina, mutta olen todella tyytyväinen, että päädyimme tähän ratkaisuun <3

      Poista
  12. Herranjestas sentään, teän paviljonki on niin sievästi ja ihanasti sisustettu että ei meinaa sanoja löytää ja tuo ompelemasi tilkkupeitto on superhieno ❤❤❤

    VastaaPoista
  13. Ihana! tuollainen olisi meillekin hyvä, kun tiedä mikä kesä olis muka sellainen, että olisi aikaa tehdä joku ihan vaan kiva projekti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Meilläkin olisi todellakin "tärkeämpääkin" tekemistä, mutta ajattelimme tällä kertaa panostaa mukavuuteen :D

      Poista
  14. No nyt en enää kestä! Ihan superihana kesähuone! Jotenkin olen jättänyt tuon palviljongin kokonaan laskuista kesähuonetta mietiessä, mutta kauniisti sisustettunahan siitä tulee aivan fantastinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Paviljongit ovat yleisesti kyllä aika rumia kapistuksia, varsinkin kun kaupoissa niissä on sisällä aina joku kammottava polyrottinkiryhmä, mutta tosiaan niistä saa aika persoonallisemmin näköisiä :)

      Poista
  15. Voi mikä ihana kesähuone...aivan mahtava!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top