sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Täydellinen viikonloppu


Tämä viikonloppu on ollut ihan mahtava. Tänä viikonloppuna ei tehty töitä, ei murehdittu turhia, tänä viikonloppuna tehtiin vain kivoja hyvän mielen juttuja. Olen nauranut, höpöttänyt, halaillut, kipittänyt kirpputorien käytäviä, tehnyt löytöjä, herkutellut ja ennen kaikkea rentoutunut. 

Rakas pitkäaikainen ystäväni oli meillä koko viikonlopun ja eilen saatiin vielä pari yllätysvierasta kahvittelemaan kanssamme. Keräilijätuttuni Vaasasta oli täällä päin kyläilemässä ja tuli visitille toisen keräilijän kanssa ja voi kylläpäs meillä riitti juttua. On ihan huikeaa höpötellä ihmisten kanssa joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin itsellä. Mahtavaa, kun on saanut tutustua uusiin tyyppeihin tämän kirppisharrastuksen myötä. Ihanat vieraat toivat meille kauniita kukkia ja nyt meillä on oikea kukkameri kodissamme. 


                              


Tälläisistä viikonlopuista saa kyllä valtavasti virtaa uuteen viikkoon. 
Kuvailen teille huomenna viikonlopun kirppislöytöjäni. Kivaa alkavaa viikko kaikille! 

                                                                  -P

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosiaan oikein mukavalta viikonlopulta! Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekkin :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä kuulostaakin mukavalta. Samanhenkisten kanssa rupattelu on niin rentouttavaa ja antoisaa. Rentouttavaa ja työtöntä viikonloppua odottelen itsekin - ehkä heinäkuussa. Mutta ihanaa, kun on tekemistä, eikä aika käy pitkäksi. Mukavaa viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mekin tykätään puuhastella, mutta välillä on niin ihana vaan olla ja möllöttää :) Eilen illalla tuli puukasa pihaan, joten eiköhän tällä viikolla riitä puuhaa.

   Poista
 3. Aivan ihania kukkia ja kuvia ♥ Tuollaiset ystäväviikonloput ovat ihan parhaita ♥

  VastaaPoista