Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kirppislöytöjä ja messuhuumaa


Tämän räntäsateisen viikonlopun vietimme parhaalla mahdollisella tavalla eli kirpputoreja kierrellen ja herkutellen. Viikonlopun paras löytöni on ehdottomasti purppuranvärinen Arabian BR-mallin Pop-kuvioinen kahvikuppi. Tämä on todella harvinainen väri, kun vasta toiseen kertaan tälläiseen kaunottareen törmään. Kerrassaan upea lisäys kokoelmaani, aivan ihana väri.
Kuppi löytyi Facebookin kautta, eräs ihana nainen tarjosi sitä minulle, kun näki minun kahvikuppikokoelmani.  




Finelin pienen leimatun emalikulhon löysin kolmella eurolla, väri on vähän hassu tuollainen sinapinruskea. Tämän väriseen kulhoon en ole livenä aikaisemmin törmännyt. 


Hupsistakeikkaa maustepurkki kokoelmani kasvoi kolmella uudella purkilla. Minulla on näissä maksimihinta mitä suostun maksamaan ja kaikki menivät sen alle, joten nyt kävi sitten näin. Usein näistä pyydetään jopa 25euroa ja se on minulle aivan liikaa. Hyvä vaan jos kokoelma kertyy vähän hitaammin, onpahan sitten jotakin metsästettävää. Täysinäiset kokoelmat ovat aina vähän tylsiä. 


Kaksi etualalla olevaa pientä yhden kukan maljakkoa lähti myös mukaan. Valkoinen on metallia ja se on japanilainen epäilisin olevan 50-60-luvulta. Tummanvihreästä maljakosta en osaa sanoa mitään, veikkaan ulkomaalaiseksi. Laitoin näihin pieniin maljakkoihin pelargonian oksia juurtumaan. Tuovat ihanaa vihreyttä ruokailutilaan. 

                   

Marjatta Metsovaaraan suunnittelemasta Ruusu kankaasta ommellut verhot oli aivan pakko napata mukaan, vaikka ovat lyhyet melkein kaikkiin ikkunoihimme. Täytyy ommella näistä jotain muuta mukavaa tai sitten pidennän näitä hieman jollain keinolla, esimerkiksi keltainen pitsi voisi näyttää kivalta. 

Kävimme lauantaina Hämeenlinnan Antiikki- ja keräilymessuilta. Tapahtuma oli meille ihan uusi tuttavuus, mutta vastaavanlaisissa tapahtumissa olemme toki muissa kaupungeissa käyneet. Hinnat messuilla ovat melko kalliit, koska myyjät ovat yleensä aina antiikkiliikkeistä. Tavarat ovat toki laadukkaampia, rikkinäistä ja huonokuntoista ei tälläisiin tapahtumiin viitsitä kantaa. 
Silmäniloa oli paljon ja siksi messuilla on niin ihana käydä, ei aina tarvitse kaikkea kotiin kantaa. 



               



       Nyt menen löylyn lämpöön pötköttelemään, rentouttavaa sunnuntai-iltaa ❤️

                                                         -P

Kommentit

  1. Upeita löytöjä! Antiikkimessuilla on kiva keirtää ja ihailla kauniita tavaroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin on, voisin pyöriä pitkään tämänkaltaisissa tapahtumissa ja vaan ihailla kaikkea kaunista ❤️

      Poista
  2. Upeita kaikki ja niin herkku väreissä:)

    VastaaPoista
  3. Voi taivas miten upeita löytöjä <3 Oot muuten ihan oikeassa, että valmiit kokoelmat on tylsiä. Mä keräsin aikoinaan kaikki Staffordshire Potteryn Muppets Show -mukit ja nyt kun kokoelma on täysi, mukit ovat hyllyllä pölyttymässä. Enää en koe sitä löytämisen ja saamisen riemua.

    Harmi kun Hämeenlinnan messut menivät multa ihan ohi. Oon ihan messutyyppi ja luuhaan enemmän kuin tarpeeksi näissä tapahtumissa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Helposti käy juuri niin kuin sanoit, kokoelman tullessa täyteen kiinnostus lopahtaa. Epätäydellisyys on siis tässäkin asiassa hyvästä :D

      Minä myös rakastan messuja, on niin ihana vaam käppäillä edestakaisin ja ihastella näkemäänsä :)

      Poista
  4. Hei! Muistatko kuvissa olevien valaisimien suunnittelijaa, tulitko lukeneeksi esitettä? Kaunis väri Pop-kupissa, en ole koskaan ko. väriin törmännyt. Täytyy sanoa, että Arabiat osaavat aina yllättää��. Terveisin Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En valitettavasti osaa sanoa suunnittelijaa. Noissa lapuissa mainostettiin vain näytteilleasettajan liikettä :) Arabia todella osaa yllättää ja pop-kuppia olen nähnyt kuvassa olevien lisäksi ainakin harmaana, tummansinisenä ja vihreänä.

      Poista
  5. Eikös pop- kupista ole myös ruskea? Muistaisin joskus kuvan sellaisesta nähneeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut, että olisi myös vaaleanruskea ja tummanruskea POP-kuppi olemassa, mutta en ole koskaan nähnyt niin en uskaltanut mainita :)

      Poista
  6. Eikös pop- kupista ole myös ruskea? Muistaisin joskus kuvan sellaisesta nähneeni.

    VastaaPoista
  7. Upeita löytöjä olet tehnyt! Voisin nähdä noissa keltaisissa verhoissa sen pitsikaitaleen ommeltuna vähän alareunasta ylöspäin niin, että se jää sinne verhon väliin. Olen ommellut parit verhot sillä lailla, ja aina se erilainen kangaskaitale siellä välissä saa verhot jotenkin elämään ihan uudella tavalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juuri samanlaista pitsikaitaletta ajattelin, se on tosi kiva tapa pidentää verhoja :)

      Poista
    2. Pidensin itse yhdet metsovaaran verhot lenkeillä. Niihin pystyt suikaleet sopi, kun olivat Kulmat-kuosia ja muutenkin graafiset. Nuo keltaiset on ihanat <3

      Poista
  8. Tuo liila kuppi on niin upea harvinaisuus! Myös muut popit ovat kauniita, mutta aina ne erikoisuudet hurmaavat ;) Etsin eilen tohkeissani muitakin värejä popista, yleisimmät lienevät keltainen, turkoosi ja aprikoosi, mutta löysin vielä tumman sinisen ja ruskean. Tiedätkö mitä muita olisi? Sininen ja ruskea oli aika tummia ja itse pidän eniten noista "karkkisista" sävyistä! Onnea vielä ihanalle uudelle tulokkaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ylempänä mainitsikin noita muita löytyviä värejä eli ainakin vihreä, harmaa ja tummansininen löytyy. Lisäksi vaaleanruskea ja tummempi ruskea kaiketi myös löytyy. Itseeni myös vetoa eniten nämä karkkivärit ❤️

      Poista
  9. Olitpa tehnyt huikeita löytöjä ja hankintoja kokoelmiisi! Upea tuo lila pop-kuppi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä tehtyä mahtavat löydöt, nyt yritän taas kaapia jotain pois lähtevää, että pysyy tasapaino :)

      Poista

Lähetä kommentti

back to top