keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Tulppaanit


Lumi toi lisää valoa ja valon myötä ajatukseni siirtyivät heti kevääseen. Aloin jo miettimään mitä kaikkea sitä tänä vuonna kylväisi kasvimaalle, mitä pitäsi esikavattaa ja niin edelleen. Ihanaa, kun voi jo suunnitella tulevaa, vaikka aion kyllä nyt nauttia tästä talvestakin, kun se vihdoin jo viimein saapui meidänkin leveysasteellemme.

 Huomasin instagramtiliäni selaillessani, että minä tosiaan rakastan tulppaaneja. Jopa talven keskelle ne tuovat ihanasti kevään tuntua. Ajattelin jakaa myös teidän kanssanne tämän kevätfiilistelyni. Tässä kuvasarja napsimiani kuvia Instagram-tililtäni.
Mahtavaa, kun olemme menossa valoisampaan päin koko ajan ☀
Nyt lähden lämmittelemään saunan lämpöön, ihanaa iltaa kaikille!

                                               -P

4 kommenttia:

 1. Tulppaanit ovat minunkin suosikkikukkia!

  VastaaPoista
 2. Kylvöt on kovasti mielessä jo täälläkin. Toisaalta tekisi mieli pitää "välivuosi" rikkaruohojen nyppimisestä ja heittää koko kasvimaa täyteen vaan kukkasen siemeniä. ..tuskin kuitenkaan siihen pystyn, itseni tuntien..;)
  Teillä on muuten ihan super-hieno koti, jään tietenkin lukijaksi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi 😊 Minä mietin, että laittaisin tänä vuonna puolet perunamaasta kukkakedoksi. Meillä on aina pilaantunut osa perunasadosta, kun ei oikein ole kunnollista säilöntäpaikkaa tällä hetkellä. Kukkameri toisi enemmän iloa, kuin mädäntyneet potut :D

   Poista