Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keltaisia valontuojia


Lempivärini keltainen näkyy meillä myös valaisimissa, minun on todella vaikea vastustaa kiusausta jos törmään keltaisiin valaisimiin  kirpputorilla. Joudun tosissani toppuuttelemaan itseäni, etten kantaisi kaikkia ihanuuksia kotiini, kaikille ei vain yksinkertaisesti löydy paikkaa. Erityisesti peltiset 70-luvun valaisimet miellyttävät silmääni, suurimman osan on valmistanut Aris tai Lival.

"Cumulus"  suunnittelija Anna-Maija salo


"Revontuli" suunnittelija Anna-Maija Salo







Varjostimen kangas on Vallilan "Makeba"



Viime kesän keltaisia kirpputorilöytöjä.

Keltainen väri antaa minulle paljon energiaa, meillä on täällä Suomessa niin pimeä ja pitkä talvi, että täytyy yrittää saada aurinkoa kotiin tavalla tai toisella. Ihanaa Lauantai-iltaa kaikille! 

                                                        -P

Kommentit

  1. Keltainen on minunkin ehdoton lemppari punaisen lisäksi. Kiva oli instagramin lisäksi huomata, että sinulla on blokikin. Moi :)

    VastaaPoista
  2. Rakastan keltaista väriä, saan siitä rutkasti energiaa! Ihanat keltaiset löydöt olet tehnyt kirppareilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaisesta todella saa energiaa, on oikein hyvänmielen väri :)

      Poista
  3. Hieno tuo Aamun Raikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, aina jaksan ihmetellä miksi ei enää ole niin hienoja mainoksia kuin ennen.

      Poista
  4. Keltainen on ihana piriste sisustukseen ja asusteisiin.❤️

    VastaaPoista
  5. Onpa ihanan pirteä blogi - ryhdyn heti lukijaksi!

    VastaaPoista
  6. Katsellessa näitä kaikkia ihania keltaisia valaisimia, tulee mieleen että pitäisikö sittenkin hankkia joku keltainen valaisin...(täältä löytyy punaista, ruskeaa, messinkiä, valkoista, vaaleansinistä, mustaa, mutta ei yhtään keltaista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meiltäkin löytyy muunkin värisiä, mutta jotenkin nuo keltaiset ovat vieneet voiton :) Kyllä teillekin yksi keltainen sopisi hyvin joukkoon.

      Poista
  7. Hymyilytti niin kun luin tämän postauksen, meiltäkin löytyy keltaisia valaisimia, tällä hetkellä 9 kpl ja kymmenes postissa :D Mies kummasteli eräänä kauniina päivänä viittä eri jalka-/pöytälamppua olohuoneessamme, että tarvitaanko me näitä kaikkia oikeasti?! Joo-o! :)

    Kaipailen kokoelmiini vielä juurikin tuota Revontuli-valaisinta ja oli noissa ihanissa kuvissa pari muutakin herkkua, pieni tatti-valaisin on niin söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on se ihana keltainen tatti, jtoivottavsti löydän joskus samanmoisen ❤️ Voiko keltaisia valaisimia olla koskaan liikaa jos multa kysytään niin ei voi :D

      Poista

Lähetä kommentti

back to top