torstai 7. tammikuuta 2016

Päivän kirppislöydöt

Kierrettiin pari kirpputoria ja pitkästä aikaa löytyi jotain kivaa. Jostakin syystä päivän molemmat löydöt ovat Kaarina Ahon 50-luvulla suunnittelemia ja samaa väriäkin.


Tämän päivän löytö on tuo vasemmanpuolimmainen maljakko. Maljakko on Arabian valmistama, suunnittelija Kaarina Aho ja nimi Harlekiini. Tätä on valmistettu 50-luvulla. Alla Tampellan keittiöpyyhe. Toinen löytöni on kuvassa vasemmalla oleva kala leikkuulauta/talouslauta. Nämä ovat mielestäni niin ajattoman kauniita, tykkään värikkäistä astioista, mutta myös 50-60-lukujen eleetön tyyli puree minuun. Ehkä siksi meille on sopiva sekasotku vähän kaikkea. 


Lisäksi oli pakko ostaa tämä ihana paperivalosarja keittiöön. Meiltä hajosi tästä vanha valosarja joulunpyhinä. Tämä valosarja oli sopivasti alennettuun hintaan ja maksoi vain 9€. Tykkään tästä enemmän kuin entisestä, joten olen tyytyväinen. 

                                                     -P

15 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt! Kalat on ihania. Mulla on tuo ruskea kuviollinen ja musta ilman kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se musta on kanssa ihana. Ei näitä kyllä leikkuulautana raaski käyttää.

   Poista
 2. Ihania löytöjä. Tuollainen valosarja mullakin on, mutta ei yhtään kalalautaa. Ne vois olla mun "metsästyskohde" tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo kalalaudat on kyllä hienoja, onnea metsästykseen. :)

   Poista
 3. Viimein muistin koneella ollessani tarkistaa instasta blogisi osoitteen jotta seurailen löytöjäsi nyt myös täällä. Jostain kumman syystä näyn lukijoissasi mustavalkoisena töherryksenä. Kala talouslaudat kelpaisivat meillekkin. Itse törmään harvoin talouslautoihin kirppareilla, minulla on niitä vain yksi: http://syvalta.blogspot.fi/2014/05/toukokuun-paras-loyto.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja tervetuloa seuraamaan ja ihana on tuo sinunkin löytösi <3

   Poista
 4. Onpa kiva, kun upeita löytöjäsi ja kokoelmiasi pääsee nyt katsomaan myös blogin muodossa. Kiitos, kun kävit vinkkaamassa ;)

  VastaaPoista
 5. Noi talouslevyt on kyl hienot ♡ Just huomasin, että itse en omista yhtään, en sitten minkään muotoista. Kuinkahan se on mahdollista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania, nyt sulla on tavoite sitten tälle vuodelle :D

   Poista
 6. Nuo kalalaudat on ihania, vaan ei toistaiseksi itselle eteen sattuneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sulle hyvää kirppisonnea tälle vuodelle. Määrä löysin nuo molemmat kalat aika lyhyen ajan sisään, joskus vaan on enemmän onne matkassa :)

   Poista
  2. Eli minä löysin, tämä ennustava tekstinsyöttö tekee tepposiaan :D

   Poista
 7. Hairahduin samaan valosarjaan alessa pari viikkoa sitten :) Mustaa kalalautaa ja keltaista pyöreää talouslevyä hypistelin juuri kirpparilla pari päivää sitten, en vielä omista ainuttakaan, kun en oikein keksi niille näyttävää ja turvallista paikkaa keittiöstä. Sinne ne jäi, kuten suuri Finelin keltainen emalikulhokin <3 teinköhän suurenkin virheen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten saatoit jättää keltaisen Finelin :D Ei vaan, mun mielestä on tosi fiksua miettiä onko esineellä oikeasti paikkaa ja tilaa, olen itsekin onneksi tullut fiksummaksi tuon suhteen. Ei kaikkea kaunista tarvitse omistaa.

   Poista