Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Juhlahumua!


Viime viikolla täytin pyöreitä vuosia ja minun oli alunperin tarkoitus pitää puutarhassamme suuret juhlat ystävilleni. Korona kuitenkin sotki suunnitelmat ja juhlat isossa mittakaavassa peruuntuivat. Pienet juhlat kuitenkin saimme pidettyä ja sääkin suosi meitä. Aurinko paistoi ja toukokuu todella antoi sitä parastaan. Meillä oli aivan ihana päivä ja ilta. 
Minua myös lahjottiin mitä upeimmilla lahjoilla, olen vieläkin aivan häkeltynyt kaikista ihanista lahjoista ja onnentoivotuksista. Kyllä nyt riittää onnea pitkäksi aikaa, tämä tyttö on nyt pelkkää hymyä.  


Pöytään katoin rakkaita keltaisia asioitani. Ruuaksi tarjosimme perunavartaita, tabboulehia, juurespihvejä, loimulohta, coleslawta, marinoita herkkusieniä ja kukkafocacciaa, jonka tein tällä ohjeella(klik!) Leipä oli minusta ihan mielettömän hyvää ja rakenne oli aivan mahtava, suosittelen testaamaan. 

kukkafocaccia ohje







Tämä kakku oli minulle ihan täysi yllätys, äitini osaa kyllä aina yllättää. Hän oli saanut idean, että juhlistaisimme nyt samalla sitten minun 4-vuotiasta blogiani. Mikäs olisikaan ollut tämän osuvampi kakku. Kakun taiteli minulle ihana ystäväni Emma. Kakku oli paitsi ihan uskomattoman kauniin näköinen niin se myös maistui aivan taivaalliselta. 






Sain lahjaksi muun muassa upean taulun, itsetehtyä granolaa, pensasmustikan taimia, kukkia, kattohuopaa, suuren viherkasvin, kahvinkeittimenja aivan mielettömän upean kakun. Läheiseni todellakin taitavat tietää mistä tykkään. 


Olimme jokin aikaa sitten puolisoni kanssa eräässä puutarhamyymälässä ja ihastelin siellä tätä upeaa neulavehkaa. En vaan mitenkään raaskinut sitä itselleni hankkia, mutta kuinka ollakaan puolisoni oli todellakin huomannut minun ihastukseni tätä upeaa kasvia kohtaan ja sain sen itselleni syntymäpäivälahjaksi. 



Tämä upea taulu on taitavan Reetta Immosen käsialaa. Rakastan tämän taulun ihanaa värimaailmaa ja tietenkin myös ihanat bambit ovat aina niin mieleisiä. Taulu löysi nyt paikkansa olohuoneen seinältä, mutta en ole ihan varma onko se ihan paras paikka sille. Tämä kaunis taulu sopisi kodissamme melkein minne tahansa. Ihanat rakkaat ystäväni, osasivat valita kyllä ihan täydellisesti meille sopivan taulun.


Ihanaa huomata kuinka ystäväni tosiaan tuntevat minun mieltymykseni niin hyvin. Ihana Laura, joka kirjoittaa blogia Sateenkaaria ja Serpentiiniä oli bongannut puutarhamyymälässä täydellisesti minun värimaailmaani sopivan miljoonakellon. Kukka sai paikan meidän takapihan terassilta, jossa se hehkuu niin upeana. 


Meidän keittiön nurkka on nyt niin paljon kauniimpi, kiitos upean uuden kahvinkeittimen. Edellinen keitin oli äitini minulle 18-vuotis lahjaksi hankkima. Nyt näin 22 vuotta myöhemmin se oli todellakin päivityksen tarpeessa, onhan tämä mintunvihreä nyt ihan täydellinen meidän pastelliseen keittiöön.


Kyllä kelpaa olla nelikymppinen <3

Upeaa alkanutta kesäkuuta teille kaikille!

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Onnea syntymäpäivän johdosta ja kiitos kauniista blogista!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Upeita lahjuksia sait ja mielettömät kattaukset pöydässä. Onko tuo ylimmässä kuvassa oleva kaitaliina jokin Marimekon kuosi? Kiitos, kun päivität ihanaa blogiasi ja jaat iloista mieltä tätä kautta tutuille ja tuntemattomille :) t.innokas lukija Tampereelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se on Marimekon kuosi, löysin tuon kankaanpalan joskus kirppikseltä ja se toimii hyvin kaitaliinana. Ihanaa, että viihdyt blogin parissa, se on aina niin ihana kuulla <3

      Poista
  3. Onnea! Saitpa ihania lahjoja. Olet niin kaunis tuossa ihastuttavassa mekossa. Teillä on niin kaunista kotonakin.

    VastaaPoista
  4. Paljon Onnea! Aivan ihanat lahjat. Viherkasvi-innostuneena piti kuuklata tuo neulavehka, kun en ole kuullutkaan. Peikonlehden lajikkeeksi arvelin ensin :)
    Uskomattoman kaunista on kodissasi ja pihallasi. Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo neulavehka on minusta aivan ihana ja ihan todella nopeakasvuinen myös. Tuyo yksilö on tehnyt jo kahdeksan uutta lehteä :D

      Poista
  5. Onnea sinulle ja kiitokset kivasta blogista. Leipurilla oli mainio idea täytekakun koristeluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kakku oli kyllä aivan täydellinen minulle <3

      Poista
  6. Onnea sinulle ja ihastuttavalle blogillesi. <3 Ihanat juhlat sait järjestettyä ja tuo kakku on kyllä aivan mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihanaa, kun saimme edes pienet juhlat ja sääkin oli mitä mainioin <3

      Poista
  7. Onnea sinulle ja blogille. Ihastuksissani täällä huokailen kun katselen kuvia, ihanan värikästä ja sopusointuista. Löysin blogisi vasta hiljattain ja olen nyt ihan myyty <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla ja aivan ihanaa, että löysit tänne <3

      Poista
  8. Super paljon onnea sekä sinulle että ihanalle blogillesi <3 Skål!Upeita lahjoja ja ihanan kauniita kuvia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top