Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ihania ja edullisia kirppislöytöjä!

Meillä oli viime viikonloppuna ihania ystäviä kylässä ja kaiken muun mukavan puuhan lomassa, kävimme kiertelemässä kirppiksiä. Löytyikin ihan tosi mahtavia juttuja ja vieläpä todella edullisesti. 
Kannatti siis lähteä. Lauantaina suuntasimme ensin Paneliassa sijaitsevalle suulikirppikselle. Matkalla sinne silmiimme sattui pihakirppiksen kyltti ja käänsimme auton nokan nopeasti pihaan. Kirppiksellä oli myynnissä kaikenlaista vanhaa tavaraa ja sieltä ensimmäisenä käteeni tarttui kaksi Arabian puhalluskoristeista kahvikuppia ja vihreä Kaj Franckin Arabialle suunnittelema Sointu-sarjan vaaleanvihreä kermakko. 

arabian kahvikuppi

Kuppikaapissani on melkoisen tiivis tunnelma, mutta kummasti sinne aina vaan mahtuu uusia kuppeja. Täytyisi taas joku päivä tehdä inventaariota ja katsoa onko siellä itselleni ylimääräisiä/parittomia kuppeja. Tassittomat Kaide-kuvioiset kahvikupit maksoivat 3 euroa kappaleelta ja Sointu kermakko maksoi myös 3 euroa. Varsin kohtuullinen hinta mielestäni.

kaidekuppi

arabian sointu

taidetta kirpputorilta

Olimme jo lähdössä pihakirppikseltä pois, kun silmiini osui talon seinällä kaunis majakka-taulu. Ajattelin heti, että se sopisi niin kauniisti makuhuoneen hyllyllä olevan meriaiheisen taulun kaveriksi ja varsin kauniilta ne yhdessä näyttävätkin. Taulu kustansi 4 euroa. 

vanha pesukone

Panelian suulikirppikseltä ostin kasvihuoneen somistuksesi, täydellisesti patinoituneen vanhan pyykinpesukoneen kannen. En tiedä mikä näissä ruosteisissa esineissä minua viehättää, mutta jotenkin ne tuovat kasvihuoneeseen tosi ihanaa fiilistä. Maksoin kannesta 5 euroa. 

 Löysimme suulikirppikseltä myös 14 kappaletta vanhoja ikkunoita ja ne ostettiin meidän seuraavaa pihaprojektia varten. Saa nähdä kuinka kauan ne saavat autotallissa lojua, ennen kuin saamme projektin aloitettua. 
Nyt on ainakin helpompi ryhtyä hommaan, kun on materiaaleja valmiina. Ikkunat olivat todella edulliset kaikki maksoivat yhteensä vain 20 euroa, mielestäni todella hyvä löytö. 

diy kasvihuone

rottinkipeili

Porin Patakirppikseltä ostin niin ikään somistusta kasvihuoneeseen, sieltä löytyi kaunis sokeiden käsityönä tekemä rottinkipeili, hintaa peilillä oli 2 euroa. 

vanhan talon sisustus

En olisi tarvinnut enää yhtään maljakkoa, mutta Euran kirputtomalla ihastuin tähän suloisen vaaleanpunaiseen länsi-saksalaiseen kaunottareen ja kun hintaakaan ei ollut kuin yksi euro, niin en vain kyennyt pitämään itseäni aisoissa. 

Keräsin puutarhastamme maljakkoon kauniita heiniä, mutta ei kulunut kuin kaksi minuuttia ja Kaapo oli tuhonnut koko asetelman. Joten se siitä asetelmasta. No ainakin sain hauskan leikkihetken tälle meidän pikkuiselle(iältään ei kooltaan) riiviölle. 

Maljakon vieressä oleva savikulho lähti matkaan Panelian pihakirppikseltä, siitä köyhdyin yhden euron kolikon verran. 


vanhan talon sisustus

Pärekorin nappasin mukaan kahden euron kolikolla ja se päätyi kumiviikunalle suojaruukuksi. Tälläisillä koreilla on kätevä piilottaa kaikki ei niin kauniit kukkaruukut, kirppareilta löytyy usein edullisesti esimerkiksi muovisia altakasteluruukkuja. 

simpukka koruille

Voihan simpukka, eihän tästä ole kuin pari viikkoa, kun ostin metallisen ilmeisesti kaviaarikulhoksi tarkoitetun simpukan ja nyt matkaani lähti taas simpukka. Tämä on vanha kellorasia, ihastuin tähän ehkä siksikin, että tästä simpukasta löytyi tutut tarrat. Simpukka kelloineen on aikoinaan ostettu minun ensimmäisestä työharjoittelupaikasta Kairin kultasepänliikkeestä Kokemäeltä.
Ihania muistoja tulvi mieleeni. Lisäksi omistan tasan yhden rannekellon ja se oli juuri passelin kokoinen tähän kauniisen rasiaan. Ei siis ollenkaan huono kahden euron sijoitus. 

lattiavalaisin pöydällä

Ja, voihan iik mikä valaisin löytyi tai siis puolisoni löysi. Siellä me kirppiksellä ystäväni kanssa vaan tuijottelimme seiniä emmekä ollenkaan nähneet mikä aarre siinä lattialla kaiken tavaran alla olikaan. 
Upea vanha valaisin ihan täydellisine yksityiskohtineen. Tämä jäi varmasti huomaamatta, koska valaisimeen oli laitettu kamala kasarivarjostin ja valaisin ei todellakaan tullut oikeuksiinsa sen kanssa. Varjostimen saimme onneksi jättää kippikselle. Nyt meidän pitää vaan löytää tähän uusi paremmin tyyliin sopiva varjostin ja tokihan tämä upeus vaati muutenkin hieman hellää huolenpitoa. Sähköt pitää myös uusia, mutta kyllä tästä vielä tulee upea valaisin olohuoneeseemme.

Sovittelin valaisinta sohvan vierelle ja siihen se sopiikin aivan loistavasti, sohvan nurkassa löhöillessä on pienelle pöydälle ihana asettaa vaikka teemuki. Valaisin kustansi 15 euroa ja se löytyi Eurasta kirpputori Pehtoorista. 


Tälläisiä ihanuuksia löytyi tällä kertaa. Minulla alkoi reilun viikon mittainen kesäloma ja tarkoitus olisi kierrellä vähän lisää kirppiksiä, toivottavasti osuu ihania löytöjä matkalle.

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Ihania löytöjä!Kesällä on ihana kierrellä kirppareita,rompetoreja ja tapahtumia.Viimeksi tein löytöjä Kristiinankaupungin markkinoilta kirpparipöydistä ja sunnuntaina täytyy päästä Kuopion torin suurkirppikselle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kesä on tosiaan niin ihanaa aikaa myös löytöjen puolesta. Toivotan sinulle onnea löytöjen tekemiseen.

      Poista
  2. kaunis sisustus sinulla.minäkin kävin porin kartingreissulla patakirppiksellä.kauhean kallis ja epäsiisti paikka.onneksi huittisissa parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Patakirppikseltä olen tehnyt paljon tosi hyviä löytöjä, vaikka tosiaan siisteydessä ja välillä hintatasossakin olisi toivomisen varaa.

      Poista
  3. Sulla on kyllä super hyvä maku ja kirppissilmä :) Oikein odotan, kunhan saadaan mökki remontoitua ja pääsen itsekin kiertelemään kirppiksiä ja sisustamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti <3 Silmä kyllä harjaantuu, kun jaksaa ahkerasti kierrellä <3

      Poista
  4. Oi, miten ihana kasvihuone sinulla onkaan. Tuollaisesta haaveilen. <3 Toivotaan että joskus vielä saan oman kasvihuoneen jossa kasvattaa tomaatteja ja kurkkuja yms.
    Ihania kesäpäiviä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvihuone on kyllä niin mun unelma, minä en muualla enää haluaisikaan olla, se on niin ihana paikka.

      Poista
  5. Kauniita sisustusratkaisuja sinulla. Tuosta kumiviikunan rottinkikorista tosin sanottava, että se on pärekori. Rottingista tehdyt ovat erinäköisiä. Kirppiksiltä tekee kyllä löytöjä. T: Josku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Siinä oli käynyt ajatusvirhe, pärekorihan se tietenkin on :D

      Poista
  6. wau olipa ihana löytö tämä blogi!! <3 kuppikaappi...ehkä vielä joku päivä meillekin, tosin minimalistipuolisoa saa IHAN PIKKUISEN lämmitellä ennen sitä :D

    @mippivuorikoski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihan mahtavaa kun löysit tänne <3 Kyllä ne minimalistitkin jossain vaiheessa kauniille kipposille lämpenevät, onnea käännytystyöhön :D

      Poista
  7. Teidän Kaapo on kyllä kerrassaan mainio kissa. Tuokin kuva, jossa se kurkottelee etutassut pöydällä ja himoitsee päästä heinäasetelman kimppuun :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top