Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Meidän kesäparatiisi!

Terveisiä kesälomalta ja tulipas vahingossa viikon mittainen tauko myös tänne blogiin. Aurinkoiset säät houkuttelevat viettämään aikaa ulkona ja niinhän se kesällä täytyy ollakin.  Ihanaa, että vihdoin on lämmin ja todellakin tuntuu kesältä. Onnistuin ottamaan lomani säiden puolesta ihan oikeaan kohtaan, mahtavaa. 

Tällä lomalla ei ole tapahtunut sisustusrintamalla oikeastaan mitään erityistä, ollaan oikeasti vaan oltu ja rentouduttu. Haluankin esitellä teille paikan missä ollaan viime aikoina vietetty suurin osa ajasta, niin keskenämme kuin lukuisten ystäviemme kanssa. Tämä paikka on meidän takapihan paviljonki. 
Rakensimme takapihalle terassin ja grillipaikan kolme vuotta sitten. Terassin päälle pystytimme 3x3 metriä suuruisen valmis paviljongin, sen ulkonäkö ei suuremmin minua viehätä, mutta hyvin se on asiansa ajanut. Olemme kuitenkin suunnitelleet sen tilalle jo vähän kiinteämpää ja enemmän meidän tyyliin sopivaa ratkaisua. Sen rakentaminen jäänee kuitenkin ensi kesälle/keväälle. 

takapihan terassi

kukkaistutus

Suurin muutos, joka paviljongissa tänä kesänä tapahtui on siellä oleva "uusi" pöytä. Ei tämä pöytä tosiaan uusi ole, mutta uusi täällä. Monet varmasti muistavatkin, että tämä puolisoni tekemä lankkupöytä oli aikoinaan meillä sisällä, mutta se osoittautui kuitenkin sen verran epäkäytännölliseksi ja raskaaksi sisätiloihin, että luovuimme siitä.  Sen sijaan tänne ulos se on mielestäni ihan täydellinen, se on tarpeeksi suuri ja siihen mahtuu hienosti kattamaan kaikki grilliherkut ja kesäiset kahvihetket. 

Pöytä ei myöskään ole herkkä kosteudelle ja seisoo todella tukevasti paikoillaan, kiitos painavien singerin jalkojen. Onneksi säilytimme pöytää varastossa kaikki nämä vuodet, ihanaa kun ei aina tarvitse hankkia uutta vaan voi sisustaa uudelleen omilla vanhoilla kalusteilla. 

pihasuunnitelma

kesäiset kukkaistutukset


takapihan terassi

kesäkeidas

terassi takapihalle

valmis paviljonki

Kukkaistutuksia löytyy takapihalta tänäkin vuonna useita. Tykkään käyttää istutuksissa vanhoja sinkki- ja emaliämpäreitä, sekä erilaisia koreja. Olen niin onnellinen, että minun monta vuotta vanhat pelargoniakin jaksavat kukkia aina vaan, vuodesta toiseen. 

Meidän pihan myötä, minusta on tullut oikea kotihiiri, en malta lähteä kotoa minnekään. Rakastan puuhailla ja vaan oleskella pihalla. Kasvihuoneen valmistuttua, myöskin mökkihaaveeni kaikkosivat. On niin ihana hipsiä illalla teekupposen kanssa kasvihuoneeseen ja katsella sitä kaikkea kaunista mitä siellä on. Ihanaa, että olemme saaneet rakennettua meille tälläisen keitaan, josta ei halua lähteä pois. Kotona on niin hyvä olla <3 

Aurinkoista viikon jatkoa <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. Ihanan näköistä teidän kesäparatiisissa 😊 Meidän oma sijaitsee Pohjanmaalla ja on myös meille se rakkain lomanvietto paikka (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  VastaaPoista
 2. Kesän ihastuttavin paikka, oma koti. Teillä on paljon kaunista ympärillänne.

  VastaaPoista
 3. Mä en kestä, siellä on niin nättiä - niin sisällä kuin ulkonakin :)
  Blogisi on loputon inspiraatioiden lähde, kiitos siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos ihanista sanoistasi, ihanaa jos täältä saa inspiraatiota <3

   Poista
 4. Kaunista kertakaikkiaan!
  Upea paviljonki ja tosi kaunis tuo pöytä!
  Leppoisia heinäkuun viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 5. On todellakin ihana kesäparatiisi! Tuo pöytä sopii tosi hyvin tuonne myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, ollaan niin tyytyväisiä, että siirrettiin pöytä tänne <3

   Poista
 6. Kaunis kesäparatiisi, kyllä kelpaa nauttia ulkoilusta ja auringosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on kyllä niin ihana viettää aikaa <3

   Poista
 7. Ihana toi Singer-pöytä ja siihen täydellisesti sopivat tuolit. Kaiken kruunaa vielä suloinen vaaleanpunainen Sointu serviisi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top