maanantai 4. helmikuuta 2019

Varjostin löysi parinsa

Löysin viikonloppuna kirpputorilta kauniin vaaleanpunaisen varjostimen. Varjostin on sellainen suoraan polttimon päälle laitettava versio, joten sille on aika helppo löytää sopiva jalka.
Muistelin myös, että meillä saattaisi varastojen kätköissä olla jo valmiina varjostimelle sopiva jalka.


Kätköistämme löytynyt puinen jalka olikin aivan loistava tälle varjostimelle. Jalka on juuri sopivan korkuinen ja minusta puu ja hento vaaleanpunainen ovat loistava väripari.
Tässä valaisimessa on minusta sellaista hauskaa mummolafiilistä ja toisaalta taas valaisin tuo sellaista rennon boheemia tunnelmaa. Boheemifiilis minulle tulee varmastikin varjostimen hapsuista ja väristä.Valaisin on minusta oiva lisä meidän kevätsävyt saaneeseen olohuoneeseen. Valaisin antaa ihan mielettömän kauniin ja tunnelmallisen valon. Sohvan vieressä oleva musta jalkavalaisin kytketään päälle silloin, kun tarvitaan lukuvaloa. Muulloin riittää hämyistä tunnelmaa antavat valaisimet.

Meillä on olohuoneessa kaiken kaikkiaan kahdeksan valaisinta, mutta yksikään ei ole siellä turhaan. Jokaiselle valaisimelle on oma käyttötarkoituksensa. Minusta oikeanlainen valaistus on paras tunnelman tuoja ja pienillä valaisimilla se saadaan parhaiten aikaan. Toisaalta taas hyvä yleisvalo on todella tarpeellinen, jotta huoneessa näkee kunnolla puuhastella. Silloinkin, kun valaistusta ei tarvita niin ovathan kauniit valaisimet aivan upeita sisustuselementtejä.

Mukavaa uutta viikkoa <3

-Pauliina

8 kommenttia:

 1. On kyllä upea varjostin. Koko lamppu sopii teille hyvin. Kannatti säästää jalka :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kombo. Yhtäkkiä muistin, että mulla on varastossa tuommoinen aivan samanlainen lamppu. Siitä kyllä puuttuu tuo metallilätkä alta. Onko se liimattu tuohon kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laatta on tuossa ihan kiinteänä eli on liimattu kiinni :)

   Poista
 3. Kaunis yhdistelmä. Itsekin yhdistin kupari-teakjalkaan vaaleanpunaisen varjostimen (tosin yksinkertaisen) ja miestäkään ei hempeä väri yhtään haitannut. Teak on siis hyvä tekosyy hivuttaa vaaleanpunaista sisustukseen :) Hauskaa talvipäivää, t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teakin kanssa vaaleanpunainen näyttää minusta tosi raikkaalta ja freesiltä <3

   Poista
 4. Teillä on niin ihanan kaunista <3 Mä tykkään erityisesti tuosta lampunjalasta - ja mikä ettei varjostimestakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva <3 Tuo jalka on tosiaan älyttömän kaunis, olen onnellinen, että vihdoin löysin siihen sopivan varjostimen.

   Poista