Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kylässä

Heippa pitkästä aikaa, lopetan tämän pienen bloggaustaukoni kertomalla teille vierailustamme ihanaan vanhaan taloon, joka Tyynelänä tunnetaan.
Tätä upeaa vanhaa taloa asuttavat Laura ja Janne. Olen onnellinen, että pääsimme viettämään loppiaisviikonloppua tähän upeaan taloon, näiden ihanien ihmisten luokse.
Kun matkasimme Tyynelään taivaalta satoi koko matkan kaatamalla vettä, sää ei olisi voinut olla enää yhtään harmaampi ja ikävämpi.
Kuitenkin, kun avasimme oven tähän upeaan taloon ja tiputimme kapsäkkimme puulattialle. Valtasi koko mielen niin lämmin ja hyvä tunne. Tässä talossa todella oli kaikki kohdallaan.
Iloiset ihmiset ottivat meidät hymyillen vastaan.
Kynttilät paloivat pöydällä ja lämpiminä hohkaavat uunit saivat hetkessä koko kropan lämpimäksi.

Tämä viikonloppu oli pyhitetty rauhalliselle oleilulle, höpöttelylle viinilasin ääressä, hymyille. Nukuin paremmin kuin pitkään aikaan. Sain vatsani täyteen herkullisia ruokia. 
Täydellinen viikonloppu. 

Tässä teille kuvia upeasta Tyynelästä, jota Laura ja Janne ovat hellästi remontoineet, tätä upeaa talo kaunotarta kunnioittaen ja kuunnellen. Lisää kuvia Tyynelästä näette Lauran blogista (klik!). 

artek mehiläispesä, teaktuolit










Sunnuntaina kotiin lähtiessämme saimme vielä ihailla aivan mielettömän upeaa auringonlaskua, avoimet peltomaisemat ovat kyllä omiaan auringonlaskun ihailemiseen. 
Taivas näytti siltä kuin se olisi ollut liekeissä.
Tyynelän suloinen pihasauna näytti niin kovin herttaiselta liekehtivää taivasta vasten, minun oli aivan pakko käydä hakemassa kamera sisältä ja napsia pari valokuvaa tästä upeasta näystä.



Viikonlopusta jäi kaikin puolin lämmin ja hyvä mieli. On upeaa huomata, että näin aikuisiälläkin voi vielä löytää itselleen sielunkumppaneita.
Tyyppejä joiden seurassa ei tarvitse jännittää mitään, voit olla juuri sellainen kuin olet.

Jalkani pysyvät nyt kotonakin lämpöisenä, sillä ihana Laura oli neulonut minulle mielettömän upeat villasukat, ohjeen näihin sukkiin löydät Lauran blogista Sateenkaaria ja serpenttiiniä.

Kiertelimme tällä reissulla myös kirpputoreja Salon suunnilla ja aika mukavia löytöjäkin tarttui matkaan. Kirjoittelen näistä löydöistä ja kirppisvinkkejä Saloon matkaaville vähän myöhemmin.

Tähän juttuun laitoin nyt tunnisteen "kylässä" ja ajattelin, että voisin jatkossakin kirjoittaa juttuja ystävieni kauniista kodeista. Jos tälläiset jutut ovat teistä kiinnostavia, mitä mieltä olette?

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

-Pauliina



Kommentit

  1. Tyynelä on ihana paikka. Lisää vierailuita.

    VastaaPoista
  2. Näyttää niin mahtavalta paikalta. Luen mielelläni kyläilyjuttuja lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että kyläilyjutut kiinnostavat <3 Minusta on kiva esitellä kauniita koteja.

      Poista
  3. <3 kiitos ihanasta tapaamisesta jälleen kerran. Ootte upeita tyyppejä. Oon iloinen, että ollaan saatu tutustua teihin.

    Meillä muuten alkoi vihdoin tuolla yläkerrassa se tapetointiprojekti. En malttaisi odottaa, että on valmista:) Tuutte sit sinne uuteen huoneeseen pian nukkumaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Laura, ootte huippuja <3

      Jee, en malta odottaa että näen uudistuneen vierashuoneen <3

      Poista
  4. Tyynelän kuvat saa kyllä aina huokailemaan.♡ ja joo! Kyläily postaukset kuulostaa hyvältä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin saavat <3 Tyynelässä on vaan niin kertakaikkisen upea tunnelma <3

      Poista
  5. Tunnelmallinen postaus! :) Ja on kyllä ihanat sukat.

    VastaaPoista
  6. Ihanan kodikas, lämmin ja kutsuva tunnelma näissä kuvissa – ja epäilemättä myös livenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun talon tunnelma välittyy näistä kuvista <3

      Poista
  7. Jep,kiva nähdä noin ihanatunnelmaisia koteja:)Taitolaji saada kotiin lämmin tunnelma ilman että tavaraa on yltäkyllin.Maaginen iltarusko..hyvin välittyy kuvista:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä kanssasi, kotiin saa kauniin tunnelman pienillä asioilla <3

      Poista
  8. Kyläilypostaukset kuulostavat hyvälle. Ja tuota Salon kirppispostausta odottelen myös luettavaksi, itse kun kierrän Salon kirppiksiä harva se viikko ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kyläilypostaukset kiinnostavat. Minä en ole kuin kerran aikaisemmin kiertänyt Salon kirppiksiä, mutta täytyy kyllä ehdottomasti päästä uudelleenkin.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top