Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Arvonta on päättynyt!

Kiitos kaikille teille sadoille blogini synttäriarvontaan osallistuneille. Sain tämän arvonnan myötä myös aivan loistavia vinkkejä siitä minkälaiset aiheet teitä lukijoita kiinnostaa. 
Tämä bloggaaminen, kun on vuorovaikutusta teidän lukijoiden kanssa niin kuulisin jatkossakin todella miellelläni vinkkejä siitä minkälaisia juttuja haluaisitte blogistani lukea.
Kirppislöydöt ja vinkit kirpputoreille tuntuu olevan teille monille se ykkösaihe ja näistä aiheista aion varmasti kirjoittaa jatkossakin. Aihe on minulle itsellenikin tietenkin erittäin tärkeä, koska kotimme sisustus on muodostunut lähes kokokaan tekemistäni kirppislöydöistä.
Koko blogini sai oikeastaan alkunsakin rakkaudestani löytöjen tekemiseen, olen onnellinen, että tämä aihe kiinnostaa teitä muitakin.

Onni suosi tällä kertaa Niina Norqvistiä, lämpimät onnittelut voittajalle <3
Niina valitsi palkinnoksi Finelin salaattikulhon.

Teille kaikille ihanille blogini lukijoille haluan tarjota virtuaalikahvit näiden kahvikuppikuvieni myötä. Kiitos, että olette siellä ruudun toiselle puolella lukemassa näitä horinoitani <3

Arabia POP-kuppi, Finel kahvipannu

Arabia kahvikuppi

Finel, keltainen kahvipannu, Arabian kahvikuppi

Arabian puhalluskoristeiset kahvikupit, keltainen


Mukavaa viikonloppua <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Voi mitä iloisia väripilkkuja nuo vanhat arabian kahvikupit ovat. En osallistunut arvontaan, mutta pidän myös kirppisjutuista, vanhojen kalusteiden tuunaus ja korjaus jutuista sekä remonttijutuista. Blogiasi on kiva seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa <3 Nuo kupposet ovat tosiaan ihan täydellisiä väripilkkuja <3

   Poista
 2. Aivan ihania nuo värikkäät kupit ja astiat. Kyllä kelpaa nauttia kahvit :)

  VastaaPoista
 3. Ompas sulla ihanan näkönen blogi, tällänen kivan värikäs! Ansaitset kaikki lukijasi ja vielä enemmän!:) Itsekin rakastan kirppareita ja arvostan kaikkia ketkä niillä käy, se on hyvä tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeään!

  plaininspirational.blogspot.com

  kerttu x

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top