tiistai 3. lokakuuta 2017

Meidän koti Scandinavian RETRO-lehdessä!

Sateinen lokakuinen päivä piristyi kummasti, kun sain käsiini uunituoreen Skandinavian Retro-lehden. 
Tämän lehden sivujen avaaminen oli tällä kertaa jännittävämpää kuin yleensä, sillä tässä lemppari lehdessäni näkyi tällä kertaa hyvinkin tuttuja nurkkia. Toukokuussa teille kerroinkin jo, että meillä kävi kylässä valokuvaaja Mikko Kaaresmaa ja toimittaja Laura Sychold. Jutun kuvauspäivästä löydät täältä (Klik!) 
Oli todella mielenkiintoista nähdä millainen juttu kodistamme saatiin aikaiseksi. Minun mielestäni juttu oli kokonaisuudessaan lämminhenkinen ja kaunis. 
Mikko oli ottanut kodistamme upeat kuvat, on kiva nähdä miten eri ihmiset näkevät oman kodin nurkat. Itse sortuu niin helposti kuvaamaan aina samoja kohtia. 
Hauskaa oli myös huomata miten paljon meillä on sisustus muuttunut näinkin lyhyessä ajassa. Oli ihana sukeltaa hetkeksi kevääseen ja muistella aurinkoista kuvauspäivää. 

Tässäpä teille esimakua miltä juttu kodistamme näyttää. Jos hankitte lehden niin olisi kiva kuulla teidän lukijoiden mieleipiteitä jutusta <3
 Lehti on saatavilla Ruotsissa 5.10. eteenpäin ja Suomesta sen löytää muutaman päivän myöhemmin eli ensi viikolla lehden voi löytää hyvin varustetuista lehtipisteistä. 

<3 Pauliina


17 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Täytyy yrittää löytää lehti jostain. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, nyt täytyy ostaa lehti, kun se on saatavilla, terkuin Suska Koivulasta.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut, teidän kotinne on niin ansainnut paikkansa tuohon lehteen. Kuinka kauniita kuvia lehden sivuilta löytyikään ja blogisi perusteella, aitoja sellaisia. En lainkaan imettele, että juuri tämä numero tarttuu näppeihisi tämän tästä, on varmasti joka kerta lehden sivuja aukoessa jännä nähdä oma koti lehden sivuilla. Ja kuinka kaunis, persoonallinen koti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon! Ja, tosiaan on niin kiva katsella oman kodin kuvia ja vielä omasta lempilehdestä <3

   Poista
 4. Wau! Kyllä teidän kaunista ja persoonallista kotia kelpaa esitellä lehdissäkin.

  VastaaPoista
 5. Hei,
  kiitos kivan blogin pitämisestä, käyn täällä melko säännöllisesti vierailemassa.
  Olen tilannut lehtipisteeltä ilmoituksen Scandinavian retron ilmestymisestä sähköpostiini. Lehti on jo kaupoissa tänään 6.10. !
  (Lehtipisteen sivuilta pystyy myös katsomaan missä lehteä myydään https://www.lehtipiste.fi/index.php/catalog/product/view/id/46884/s/732151/)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kovasti tiedosta, mahtavaa, että lehteä saa Suomesta näinkin nopeasti :)

   Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa, mukavaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 6. Näin talon jakson tänään telkkarista, ja iho meni kananlihalle, olette tehneet upeaa työtä oman kodin kanssa, ihanaa retroa ja lämmintä kodin tuntua. Ihana koti

  VastaaPoista