torstai 5. lokakuuta 2017

Vannomatta paras!

Juuri, kun pääsin toteamasta, että en ole "julisteihmisiä" niin eikös kirpputorilla minun eteeni osu täydelliset värit omaava Pori jazzien juliste vuodelta 1978. Ihastuin totaalisesti tämän julisteen tummanpuhuvaan värimaailman ja vielä, kun meillä oli sopiva paikkakin julisteelle tiedossa niin pitihän se kirpparilta mukaan napata. Olimme nimittäin juuri edellisenä iltana katselleet olohuoneessa radion yläpuolella olevaa tyhjää seinää ja todenneet, että seinä kaipaisi jotakin ja siellä kirppiksellä syttyi heti ahaa elämys, tässähän se jokin olisi. 
Pori jazzit ovat tapahtumana erittäin lähellä sydäntäni ja onhan suurin osa rakkaista ystävistänikin porilaisia, joten juliste sopii siinäkin mielessä meille hyvin. 
Hieman tämä kaunis juliste on näiden 39 vuoden aikana rypistynyt, mutta eiköhän me kaikki jo tuossa iässä olla vähän rypistyneitä. 
Minusta juliste sopii kauniisti vanhan radion pariksi. Tässä julisteessa on yksi hassu juttu, Pori jazzin sivuilta löytyy tämä juliste ainoastaan punasävyisenä.
Lieneekö tämä meidän kappaleemme sitten jokin koevedos tai muu vastaava. Minä olen ainakin tyytyväisempi tämän julisteen värimaailmaan, punaisena se olisi ollut ehkä vähän liikaa meille. 

Nyt toivottelen teille kaikille ihanaa viikonloppua. Minun viikonloppuni vierähtää Mansen blogikirppiksen merkeissä, toivottavasti tavataan kirppiksellä sunnuntaina!

<3 Pauliina8 kommenttia:

 1. Sopii hienosti tuohon ja on just oikean värinen. Mukavaa viikonloppua myös sinulle. Terv, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin värit ovat ihan täydelliset, varsinkin näin syksyllä tummat värit puhuttelevat minua <3

   Poista
 2. No on kyllä hieno juliste ja upeet värit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, jotenkin tuo seinä todella tarvitsi juuri tuollaisen tummasävyisen taulun.

   Poista
 3. Hyvin sointuu muihin väreihin!

  VastaaPoista