torstai 18. helmikuuta 2016

Ihana valo


Eilen ennen töihin lähtöä, aurinko paistoi keittiöömme niin kirkkaana ja kauniina, että oli pakko napsia muutama kuva. Kyllä nyt todella huomaa valon lisääntyneen, ihan mieletöntä miten paljon valosta saa virtaa. Työpäivien jälkeenkin ehtii ja jaksaa vielä puuhastella, eikä heti tee mieli käärityä viltin alle teekupin kanssa.

Keinutuolin maalausprojekti sai odottamassa olleisiin projekteihin vauhtia, tänään kumppanini kävikin jo maalikaupassa hankkimassa tarvikkeita seuraaviin kohteisiin. Jos sitä saisi pienempiä projekteja pois alta ennen kuin keväällä taas jatkuu talomme julkisivunmaalaus tai olisikin vain kyse maalauksesta. Ulkoseinät vaativat vanhan maalin poiston kokonaan ennen maalaamista, se on hikistä hommaa, mutta lopputulos kyllä on kaiken vaivan arvoista. Olemme tehneet yhden seinän per vuosi enempää ei pysty eikä kykene, omat voimat eivät riitä ja ulkopuolinen työvoima on kovin arvokasta. Onneksi tässä ei ole mihinkään kiire. 


                       


                         


                                                  Ihanaa iltaa kaikille  ❤️

                                                              -P

20 kommenttia:

 1. Eilen oli kyllä ihanan kirkas ja kaunis päivä Turussakin. Kauniita yksityiskohtia teillä koko keittiö pullollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saamme lisää kauniita kevättalven päiviä ❤️

   Poista
 2. Raikas meiniki todellakin! Ihanaa, kun valo lisääntyy - puhtia tuloo tähän muijaan. Ja aivan mahtavaa sekin, että helmikuussa on vielä täysi talvi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on kyllä parasta, mun puolesta saisi kyllä jo tulla kevät, mutta aurinkoiset ei liian kylmät talvipäivät ovat ihan ok :D

   Poista
 3. On kyllä ihanaa, kun valo lisääntyy! :) Meilläkin olisi julkisivuremppa edessä. Luulen, että eteläpäädyn halkeillut laudotus pitää uusia ainakin osittain. Muualla riittää ehkä maalaus. Plääh, ei yhtään huvittais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkisivuremppa ei kyllä ole mitään kauhean kivaa puuhaa, vaikka hienoa on kyllä nähdä miten talo kaunistuu silmissä :) Meilläkin piti uusia laudoitusta eteläpuolen seinällä, se seinä oli viime kesän homma, joten ehkä loput seinät ovat vähän helpompia. Tsemppiä teillekin remppaan ❤️

   Poista
 4. Ihana valo ja upea keittiö!! Energiat nousee kyllä kohisten valon lisääntyessä. Kovasti tsemppiä julkisivuremppaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tsemppiä todella tarvitaan :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 5. Ompa ihanat verhot, keväiset ja pirteät. :) Kevään auringon valo on niin huikeaa pimeän talven jälkeen mutta paljastaa samalla siivoamatta jääneet liat ja pölyt. Eli siivousta ainakin minulla tiedossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toden totta siivousta on meidänkin pirtti vailla, mutta nautin silti lisääntyneestä valosta täysillä ❤️

   Poista
 6. Pari päivää oli kyllä ihan mahtavat kelit! Tänään tuli keskityttyä enemmän taas sisähommiin, meillä ainakin satoi rakeita ja tuuli ihan hemmetisti.
  Samaa kaavaa meinataan meilläkin noudattaa julkisivun suhteen. Seinä kesässä. Ei kyllä taideta päästä alottamaan vielä tulevana(kaan) kesänä, mutta tosiaan, kiirekkös tässä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teillekin projektiin ja ei tosiaan kannata hoppuilla turhaan :) Toivottavasti kauniit päivät palaavat, täällä myös pari päivää ollut aika harmaita :(

   Poista
 7. Niin minunkin mielestäni keittiö on kaunis :) Teillä on oikea hyvänmielen talo ♥ Instassakin kun kuviasi katselee ei voi tulla kun hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, ihanaa kuulla jos kuvani saavat hyvälle tuulelle ❤️ Sinä sait nyt minut hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 9. Voi että kun teillä on nättiä! Noita kuvia katselisi vain uudestaan ja uudestaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että miellyttää muitakin ❤️

   Poista