Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kirppislöytöjä Salosta ja Satakunnasta!

parhaat kirppislöydöt

Ihanaa, pääsen esittelemään teille vuoden 2022 ensimmäiset kirppislöydöt. Olimme loppiaisen tienoilla Salossa ystäviemme luona ja siellä tuli kierreltyä muutama kirppis. Olen aina hehkuttanut Salon kirppiksiä, eikä sieltä nytkään tarvinnut tyhjin käsin kotiin tulla. 

Kirppis Aarresaaresta matkaan lähti ihanan messinki päärynä, tämä maksoi 3 euroa. En tiedä mihin tarkoitukseen tämä on virallisesti tehty, mutta meillä tämä toimii ihan vaan koristeena. 

Salon Ekocenteristä löysin täydellisesti pistokkaiden juurruttamiseen sopivan piene keraamisen pullon, tämä on juuri sopivan pieni ja soma tähän tarkoitukseen. Eikä hintaakaan ollut kuin 1 euro.


Kynttilät ja kukkaruukut ovat sellaisia asioita, joita etsin aina kirppiksiltä, koska molemmille on aina käyttöä. Nyt löysin kolme kauniin keltaista kynttilää yhdellä eurolla.


Upea vanha Länsi-saksalainen maljakko tarttui mukaan Kokemäen Tuohitorilta, tämä maksoi muistaakseni kolme euroa. Tässä minua viehätti kaunis muoto ja ihana väritys. Tähän maljakkoon sopisi kauniisti värikkäät kuivakukat. 


Kaunis ja sopivalla tavalla rouhea kukkaruukku lähti myös matkaan Kokemäen Tuohitorilta ja sillä oli hintaa 3 euroa. Tässä oli minusta ihana vihreä väri ja jotenkin tämä on juuri sopivalla tavalla vinkkura ja lasitus on kivan epätasainen, tulee vähän mieleen käsintehdyt kukkaruukut. 

kirppislöytöjä

Istutin ruukkuun vielä kaupan muoviruukussa olleen hirvensarvisaniaisen, joka on muuten viihtynyt koko talven täällä viileällä lasikuistilla. Kesällä se pääsee ulos nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja valosta. 

suomen parhaat kirppikset

suomen paras kirppis

Tässä Kaapo tutustuu uuteen keittiöpyyhkeeseen, joka myös löytyi Tuohitorilta. Tässä pyyhkeessä on ihanat käsinvirkatut pitsireunukset ja pyyhe on laadultaan kunnon vanhanajan puuvillaa. Pyyhe kustansi yhden euron. 

mitä etsiä kirpputorilta

miten tehdä hyviä kirppislöytöjä

Tämä kaunis käsintehty savimaljakko maksoi 50 senttiä ja tämän hassu muoto viehätti minua suuresti. Myös tämä sopii ihanasti pistokkaiden juurruttamiseen, koska tässä on tarpeeksi pieni suuaukko pienille pistokkaille. 


arabia sointu hinta

Arabian Sointu-sarjan astioita ostan aina jos niitä edullisesti eteeni sattuu ja nyt kävi niin hyvä flaksi, että minulta puuttui yksi vaaleanpunainen tassi, mutta en viitsinyt jättää kolmea muutakaan tassia ostamatta. Koska nyt voinsitten metsästää yksinäisiä kuppeja, useinhan yksinäisiä astioita löytää edullisemmin kuin kokonaisia settejä. Tämä keräilyharrastus on myös siitä mukavaa, että tässä ei ole kiire minnekkään, koskaan ei tule niin sanotusti valmista. Maksoin tasseista 2 euroa kappaleelta.

Tälläisiä löytöjä tällä kertaa.

<3 Pauliina

Kommentit

Lähetä kommentti

back to top