Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Valoa pimeyteen!

valoa pimeyteenvaloilla marraskuun yli

valoverho ikkunaan

tunnelmavaloilla helpostusta pimeyteen

helpostusta pimeyteen

Olen täällä ahkerasti ripustellut tunnelmavaloja, koska en halua että tämä marraskuinen pimeys ottaa liiaksi valtaa. Valoilla ja kynttilöillä saa luotua niin ihanaa tunnelmaa. Päivät ovat niin kovin lyhyitä näin marraskuussa, pimeästä ajasta siis täytyy tehdä mahdollisimman mukavaa ja miellyttävää. Päivisin meillä palavat kasvivalot ja kun ilta koittaa ne sammutetaan ja tilalle tulee ihana tunnelmallinen valaistus. 

Jo viime vuonna meillä roikkui olohuoneen nurkassa samettitähtien rypäs ja ne näytti niin ihanalta, että halusin ne sinne myös tänä vuonna. Olohuoneen pienempään ikkunaan ripustin pehmeää valoa antavan valoverhon, se tuikkii niin kauniisti ikkunaa vasten. Ikkunan heijastus moninkertaistaa valoverhon tuoman valon. 

En useinkaan tykkää jakaa pimeään aikaan otettuja kuvia, mutta onhan tässä pimeässäkin ajassa omaa ihanaa taikaa. Itse haluan ripustaa tunnelmavalot heti marraskuun alussa, koska silloin pimeys iskee pahiten vasten kasvoja, valot auttavat selviämään pimeän ajan yli. 

Jokos siellä ruudun toisella puolella on ripusteltu tunnelmavaloja?

Lempeää uutta viikkoa!

<3 Pauliina

 

Kommentit

  1. Isojen tähtien rypäs on upea, näyttävä sisustuselementti tähän aikaan! Hyvä että olet kuvannut nämä, vaikka on pimeää! On nautinto katsella näitä kuvia! Katsojakin saa osansa kauniin valon tunnelmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kieltämättä kyllä aivan ihana <3 Ihanaa, että tykkäsit näistä tunnelmallisista kuvista <3

      Poista

Lähetä kommentti

back to top