Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Runsasta ja värikästä!

Olen tänä kesänä nauttinut suuresti oman puutarhan tunnelmasta ja myöskin sadosta. Vaikka kesä oli kuiva ja todella helteinen niin, onneksi silti osa kukista on jaksanut kukkia upeasti ja myös oman maan sadosta olemme päässeet nauttimaan. Kesässä aina ihaninta on kerätä kukkia omasta puutarhasta, siksi tykkäänkin kasvattaa kukkia paljon itse. Puutarhassamme ei tänä kesänä ole tapahtunut suuria mullistuksia, olemme lähinnä keskittyneet valmiista asioista nauttimiseen, se on tuntunut aika ihanalta. Niin monta vuotta, olemme puutarhaa ja kotia rakentaneet, lähes tauotta.

Rakastan hiippailla puutarhassa pienten oksasaksien kanssa ja miettiä millaisen kauniin kukkakimpun sieltä poimisin ilahduttamaan meitä. Puutarhamme on kuin kukkakauppa, josta saa rakennettua aina tilanteeseen sopivan kimpun. Välillä voi kerätä vaan muutaman heinänkorren tai sitten voi rakentaa runsaan ja värikkään kimpun. Tällä kertaa keräsin tuon jälkimmäisen ja kyllähän runsaus ja värikkyys on aina minulle niin mieleistä, elämässä tarvita värejä, niistä saa voimaa ja energiaa. 

Tuoreet kauniit kukat on minusta ihan paras sisustuselementti ja niitähän meiltä löytyykin oikeastaan ympäri vuoden. Vielä on kesää jäljellä ja myös kukkia puutarhassa vielä riittää, joten nyt pitää vielä nauttia täysin siemauksin ihanista väreistä, joita puutarha meille tarjoaa. Vaikka ulkona nyt satelee vähän jokaisena päivänä, niin kauniita kukat saavat auringon sisällä loistamaan. 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Kaunis tuo Marimekon maljakko, jossa kukat ovat. Kukat ovat loistava piriste sisustukseen ihan jokaisena vuodenaikana, tosin keväällä ne piristävät eniten. Minäkin olen nauttinut puutarhasta enemmän kuin ikinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana ja siihen on niin ihanan helppo tehdä näyttäviä ja suuria kimppuja <3

   Poista
 2. Olet tehnyt upean kimpun! Oman pihan kukat ovat ihania, kun ei tarvitse kaukaa lähteä hakemaan. Hyvä on pitää välillä lepo- ja nautiskelukesä kaiken puurtamisen sijaan. Aurinkoista elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just parasta, kun kukat löytyvät niin läheltä <3 Ihanaa elokuuta myös sinne <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top