Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

DIY - seinävaate nahkapaloista

diy seinävaate

Innostuin tuossa eräänä sadepäivänä askartelemaan seinävaatetta. Sitten tulikin niitä aurinkoisia päiviä ja työ lojui monta päivää meidän olohuoneen lattialla. Se on kyllä jännä, että vaikka minulla on ihan erillinen askartelutila yläkerrassa niin aina kuitenkin kannan kaikki alakertaan ja levitän ne joko olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Sitten minua ärsyttää, kun keskeneräiset työt lojuvat siellä sun täällä, sehän sen erillisen askartelutilan idea oli, että työt voi jättää sinne huoletta odottelemaan inspiraatiota, eikä ne silti haittaa jokapäiväistä elämää. 

Onneksi tänään sain itseäni niskasta kiinni ja sain tehtyä työn loppuun ja siitä tulikin minusta oikein mainio koristus meidän ruokailutilan seinälle. Tämä työ oli erittäin helppo j aloppujen lopuksi aikaakaan ei tämän tekemiseen kulunut kuin muutama tunti. Tein tämän seinävaatteen nahkapaloista, joita testailin ensin kokonaisena pohjaan ja mietin mitä värejä työssä käyttäisin. Sitten leikkasin erikokoisia ja muotoisia paloja ja sommittelin niitä käytettyyn maalauspohjaan. Kun olin saanut tarpeeksi paloja leikattua, liimasin ne kuumaliimalla pala kerrallaan kiinni pohjaan. 

Tälläisen seinävaatteen tekemiseen tarvitset siis ainoastaan:

  • Erivärisiä nahkapaloja tai muita paksuja kangaspaloja
  • sakset
  • kuumaliimapyssyn
  • maalauspohjan

diy seinävaate nahkapaloista

Itse en välittänyt, että muutamat nahkapalat on hieman kurtussa, minusta se toi juuri sopivalla tavalla struktuuria tähän työhön. En myöskään halunnut tehdä tästä liian tasaisen näköistä ja siksi leikkelin hyvin erikokoisia ja muotoisia paloja. 

Valitsin tähän seinävaatteeseen aika maanläheisiä ja murrettuja sävyjä, koska ollaanhan me jo elokuussa ja tälläiset rauhalliset sävyt sopivat hyvin loppukesään ja syksyyn. 

seinävaate nahkapaloista

diy seinävaate

seinävaate tee itse

Pöydälle keräsin kimpun meidän puutarhasta. Tykkään kesällä tehdä tälläisiä värikkäitä sekakimppuja, joihin kerään kaikkea mahdollista mitä pihalta vaan löytyy. Oman pihan kukkasista täytyy nautti niin kauan kuin tätä iloa riittää, onneksi se aika ei ihan vielä ole ohi. 

seinävaate nahkapaloista

Seinävaate nahkapaloista


Ihanaa alkanutta elokuuta teille kaikille!

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Onpa ihana! Sopii tosin hyvin tuohon seinälle kaiken muun kauniin kanssa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top