Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Koti on maailman paras paikka!

Tässä minä olen istunut jo monen päivänä, tietokoneen edessä, sormet näppäimistöllä, valmiina kirjoittamaan. Pyyhkinyt lauseita pois, toinen toisensa jälkeen. Minä vain niin vakaasti päätin, että en puhuisi täällä mitään siitä asiasta joka on pistänyt koko maailman polvilleen, koska sitä sanomaa tuuttaa kaikki mediat. Olen aina sanonut, että haluan käsitellä blogissa vaan iloisia aiheita, sellaisia joista tulen itsekin iloiseksi ja hyvälle tuulelle. Tämän postauksen tarkoitus on piristää teitä ihanat lukijani.

Olen saanut instagramissa paljon palautetta, kuinka värikkäät kuvani ovat saaneet ihmiset hymyilemään ja iloiseksi. Ihmiset ovat kertoneet, että kuvani ovat suuri syy siihen miksi he tällä hetkellä haluavat selailla instagramia. Tälläinen palaute saa minut melkein itkemään, voiko olla mitään parempaa kuin saada ihmiset hymyilemään. Varsinkin tälläisinä aikoina, kun maailma tuntuu lähes epätodelliselta paikalta. Keräsin tähän postaukseen energiaa tuovia iloisia kuvia, niissä on väriä ja onnea. Toivottavasti nämä kuvat tuovat teille iloa.


Koti on meille kaikille se oma turvasatama, paikka jossa nyt pitää pysytellä mahdollisimman paljon. Meidät on nyt pakotettu rauhoittumaan, viettämään aikaa omassa kodissa, omien ajatusten ja perheen kanssa. Pysytään siis kotona ja etsitään iloa niistä asioista mitä meillä on. Yritetään olla murehtimatta tulevaa, eletään hetkessä ja etsitään onnea niistä pienistä ihanista hetkistä.

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita ihan jokaiseen kotiin <3

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Kiitos ihanista ja värikkäistä kuvista. Ja Kaapo kukkaseppele kaulassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos nämä kuvat piristävät <3 Kaapo on niin komea kesämies <3

   Poista
 2. Kaapo vei taas sydämen ja muutenkin tuli kunnon annos väriterapiaa. Vielä tule kesä ja saa laittaa mansikkakipon kukkurilleen makeita mansikoita - luvataan poimia ne itse, jos marjanpoimijat eivät maahan sattuneesta syystä pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapo on kyllä oikea hurmuri poika <3 Kesä on ihan oven takana <3

   Poista
 3. Ihania kuvia, Kaapo ja mansikkakipot ja terassi ja kahvikupit ja ihan kaikki! Hyvää kevättä kaikille, vallitsevasta tilanteesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kevättä myös sinulle, kyllä me tästä selvitään <3

   Poista
 4. Osui ja upposi! Ihanat kuvat, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Oih,kiitos!❤❤ Kauneus ja värit ovat parasta terapiaa!Ahmin kaikki kuvat.Voi kesämansikat ja päivänkakkarat!
  Kaapo kukkaseppeleineen ja keltaisine pehtooreineen ihana!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ihanasta kommentistasi, ihanaa, että nämä kuvat piristivät <3

   Poista
 6. tuli ihan kesän kaipuu.

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä kanssasi, pysytään kotona. Sinulla on niin keväisen näköistä.

  VastaaPoista
 8. Voi näitä kuvia katselisi vaikka kuinka kauan ! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top