Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lisää havuja!

Kuistille saapui vähän jouluisempi tunnelma, kun toin sinne havuja ja korituolit saivat ylleen talvisemmat tekstiilit. Värikkäät räsymatot tekevät kuististamme niin kodikkaan, minusta on aina niin ihana tulla kotiin tämän värikkään kuistin kautta. Matoilla on myös tärkeä funktio ne pitävät lattiat lämpinä kylminä talvipäivinä. Minusta ei ole olemassa kauniimpia mattoja kuin tälläiset käsinkudotut ihanat räsymatot. Suurin osa meidän räsymatoista on talomme edellisen asukkaan kutomia ja siksi ne ovat meille erityisen rakkaita. Minusta on ihanaa, että voimme säilyttää kodissamme muistoja vanhoista asukkaista. 

vanhan talon sisustus

Vanhaan pyöreään maljaan nappasin meidän pihalta juurineen pienet kuusen taimet, ne kasvoivat liian lähellä suuria puita. Minä toivon, että taimet selviävät hengissä kevääseen ja voin istuttaa ne silloin uudelleen maahan, sellaiseen paikkaan jossa niillä olisi tilaa kasvaa. 

havuja maljakossa

jouluinen sisustus

Ikkunoissa loistavat joulutähdet toivottavat tulijan tervetulleeksi. Meillä ei ole kuistilla tähän aikaan vuodesta muuta valaistusta kuin nämä kaksi kaunista paperitähteä. Ne antavat kuistille ihanan pehmeän valon. 

jouluinen kukkaasetelma

Kirpparilta löytyneeseen Kupittaan saven ruukkuun tein asetelman hyasinteista ja sammaleesta. Mukaan pääsi kurkkimaan myös pieni posliininen orava. Kuistimme on sen verran viileä, että hyasintit pärjäävät tällä pitkään, joten uskon että tästä asetelmasta on iloa vielä joulun jälkeenkin. 
Vanhaan narupurkkiin otin männynoksan omasta pihasta. Meillä on tosi iso tontti ja osa tontista on jätetty niin sanotusti luonnon tilaan, siellä kasvaa puita ja villivadelmaa. 
Tonttimme on myös sammalta pullollaan ja sitä on hyvä hyödyntää tälläisiin jouluisiin istutuksiin. 

jouluinen kukkaasetelma

Havut ja kukat ovat edullinen ja minusta paras tapa tuoda kotiin joulutunnelmaa.
Jos hyasinttien tuoksu on liian voimakas tai perheessä asuu allergikkoja niin hyvä tapa on laittaa hyasintit ikkunan väliin. Siellä ne viihtyvät pitkään eikä tuoksu ärsytä. 

Mukavaa uutta viikkoa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Kaunis kuisti toivottaa vieraat tervetulleeksi!
  Rauhallista Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kuistinne on niin kaunis ja räsymatot sopivat sinne hienosti. Tykkään itsekin räsymatoista ja myös kudon niitä. Haluan omaankin kotiini räsymattoja, sillä vaikka talomme on uusi, niin mielestäni räsymatot sopivat tännekin. Myös mökillä meillä on ainoastaan räsymattoja.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Räsymatot tekevät minusta aina niin kauniin ja kodikkaan tunnelman <3
   Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!

   Poista
 3. Kaunis kuisti, ihania sisustusjuttuja monenmoista. Nuo tähdet ovat kauniita, ihana valaistus.
  Teillä on varmasti lämmin kuisti, kun kukat pystyvät olemaan siellä talvella ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Noista tähdistä tulee kyllä niin ihana ja kaunis tunnelma <3
   Meidän kuistilla on talviaikaan n. 15 astetta lämmintä eli juuri täydellinen kukille.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top