Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Hyvää itsenäisyyspäivää!Tänään saamme nostaa maljan 102-vuotiaalle Suomelle, sen upealle luonnolle ja suomalaisille. Minulle rakkainta kotimaassani on ehdottomasti luonto ja meidän neljä upeaa vuodenaikaa. Ei sitä osaisia nauttia kesästä, jos aina olisi aurinkoista ja lämmintä. Sateisina ja pimeinä päivinä on helpompi rauhoittua ja löhöillä rennoin mielin sohvan nurkassa. Erilaisia päiviä siis todellakin tarvitaan.
Olen onnellinen, että saan asua tässä kauniissa ja turvallisessa maassa. 


Tällä viikolla vietettiin myös Osta työtä Suomeen-päivää. Minusta on upea lukea tutkimuksia ja todeta, että vastuullisuus ja kotimaisuus ovat nousseet yhä useammille tärkeiksi kriteereiksi uusia hankintoja tehdessä. Ajatella, että jos jokainen suomalainen ostaisi kotimaisia tuotteita tai palveluja kympillä enemmän kuukaudessa se toisi Suomeen vuodessa 10 000 uutta työpaikkaa. 
Aika pienillä jutuilla pystymme siis jokainen vaikuttamaan. 


Täällä pirskoo vettä taivaalta, on siis aivan täydellinen ilma tunnelmointiin. Tuli puuhellaan, sytytetään kynttilät palamaan ja lämpöisen villaviltin alle pötköttelemään, ei haittaa sade eikä synkkä ilma. 

Hyvää itsenäisyyspäivää <3

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Kaunista ja rauhallista itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  2. Meillä on myös sadepäivä. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle!

    VastaaPoista
  3. Olen kaukana sieltä, mutta tällaisena päivänä kuitenkin lähellä. Ulkomaalta katsoen ajattelee kummasti koko Suomea samalla kertaa eikä vain tiettyjä paikkakuntia. Kynttilät siellä loistanevat tänä iltana kotien ikkunoissa?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top