Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Helppo syksyinen kranssi!

Metsät ja pellonpientareet tarjoavat mitä ihanimpia tarpeita syksyisiin askarteluihin. Askartelin meille  tänään kauniin kranssin metsänreunasta löytyneistä heinistä. 
Heinät ovat sisustuksessa olleet jo pitkään pinnalla ja minusta se on hienoa. Koska heinillä sisustaminen jos mikä on ekologista ja edullista. Ja, onhan se ihanaa kun ostoksilla käynnin sijaan, tarpeet saa hankittua kävelyretken varrelta. Huvi ja hyöty yhdellä kertaa. 

helppo syksy askartelu

Käytin kranssipohjana Parolan rottingista hankkimaani rottinkirengasta. Se sopii minusta upeasti yhteen samansävyisten heinien kanssa. Heinät sidoin renkaaseen juuttinarulla, koska silloin ei haittaa vaikka narua jäisikin vähän näkymään. Käyttämäni heinä oli todella pölyävää sorttia, joten viimeistelin kranssin pienellä kerroksella hiuslakkaa. 
Hiuslakka on tarpeeksi hienojakoista ja se on helppo sumuttaa kranssiin. Lakan avulla kranssista tulee lähes pölyämätön. 

helppo syksy askartelu

Tässä tekemässäni kranssissa on yhteensä yhdeksän heinätupasta, sidoin ne ensin kevyesti kolmen ryppäisiin ja sen jälkeen kiinnitin ryppäät renkaaseen. Tämän kranssin tekemiseen meni ehkä 15 minuuttia aikaa. Ihanan nopeasti ja helposti sain meille syksyisen koristeen. 

helppo syksy askartelu

helppo syksyinen kranssi

helppo kranssi

Kranssi löysi paikkansa meidän ruokailutilasta. Minusta se sopii hienosti yhteen minun kirppikseltä haalimieni keraamisten pullojen kanssa. Vaikka olen värien ystävä niin tykkään myös kovasti tälläisestä luonnollisesti väripaletista. 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

Lähetä kommentti

back to top