Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Löytöjä Kokemäen rompetorilta!

Piipahdimme tänään Kokemäen rompetorilla, niitä järjestetään muutaman kerran vuodessa kirpputori Tuohitorin parkki-alueella. En ole pitkään aikaan päässyt tapahtumassa käymään, koska olen ollut aina työn touhussa. Onneksi nyt pääsin, sillä matkaan tarttui tosi kivoja juttuja. 
Tällä kertaa tuntui, että myyjiä ja myös asiakkaita oli aikaisempaa vähemmän, mutta siitä huolimatta tarjonta oli todella monipuolinen ja kaikkea ihanaa olisi voinut kotiin hankkia.
Yritin kuitenkin pitää maltin, koska täällä kotona on jo aika paljon sitä kaikkea ihanaa ja olen ollut niin tyytyväinen, kun ollaan saatu myytyä pois meille tarpeetonta tavaraa. 

pionikimppu

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee ihana pyöreä kesäinen olkalaukku, tämän nappasin mukaani kahden euron kolikolla. Hinta oli varmasti siksi niin edullinen, koska tässä laukussa oli hieman korjailtavaa.
Onneksi minulla pysyy neula ja lanka kädessä niin nyt laukku on taas kuin uusi. 

Kuvasin laukun ihanien oman pihan pionien ja upeasti kukkivan jasmikkeen kanssa. Aika suloinen yhdistelmä, eikö vaan. 

pioni

vanha tynnyri

Vanha vanerinen tynnyri pääsi kasvihuoneen edustalle kukkatelineeksi. Tästä köyhdyin viiden euron verran. Tässä näkyy ihanasti ajan patina ja varmasti sitä patinaa tulee lisää, kun tynnyri tuossa ulkona seisoo. Talveksi se toki täytyy viedä suojaan. 

Kirppislöytö

Suloinen roikkuva kori kustansi yhden euron, tämän haluaisin käsitellä vähän vanhemman näköiseksi tai sitten annan sen vanhentua ihan itsekseen. Kori kuitenkin löysi jo paikkansa kasvihuoneesta, siellä se toimii kauniina kukkatelineenä. 

tateka valaisin

Tämä kuva ei nyt ole ihan edukseen, sillä tämä upea valaisin vielä etsii sitä oikeaa paikkaa. Mutta katsokaa nyt miten ihanan vanhan Tatekan valmistaman valaisimen löysin ja hintakin oli varsin inhimillinen 40 euroa. Ajattelin, että tämä olisi ihan täydellinen minun ompelutilaani, mutta toisaalta taas toivoisin, että tälle löytyisi paikka keittiöstä. 
Uskon, että tälle löytyy vielä se täydellinen paikka. Olen aivan rakastunut tämän valaisimeen teolliseen ulkonäköön. Näitä valaisimiahan on aikoinaan ollut vaikka minkälaisissa tehtaissa, tämä on siis todellakin tehty kestämään. Mielestäni ihan mahtava löytö!

kirppislöytö

Seuraavana esittelyyn pääsee suloinen pieni metallinen simpukka, joka on ilmeisesti tarkoitettu säilömään sokeria tai muuta vastaavaa. En oikeasti ihan tiedä tämän käyttötarkoitusta, mutta lusikan kolo kertoo, että jotakin lusikoitavaa tässä on varmasti pidetty. Metallisen kuoren sisällä on lasikulho, joten tämä olisi kyllä niin suloinen kapistus kahvipöytään. Luulen kuitenkin, että tämä tulee säilömään minun korvakorujani. 

messinki figuuri

Messinkinen kissa pääsi vahtimaan minun lintulaumaani, tälläiselle kissalle oli suorastaan tilaus, eihän nuo linnut muuten millään pysy ajoissa. Vaikka ei tämä kissa kyllä kovin uhkaavalta näytä, tuossahan se vain pesee tassuaan. Tämä suloinen kissa maksoi 5 euroa. 

Tälläisiä ihania löytöjä tarttui tällä kertaa mukaan. Oleteko te ehtineet kiertämään rompetoreja tänä kesänä? Jos olette niin oletteko tehneet hyviä löytöjä?

Ihanaa lauantai-iltaa <3

<3 PauliinaKommentit

 1. Itse veikkaisin simpukkakulhoa kaviastiaksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä!<3 Itse luen juuri Tove Janssonin muumikirjojen sarjaa, ja tuli kaikkia ihania mielleyhtymiä tuohon simpukkaan, millaisia aarteita ja merkityksiä se rannalta löytynyt näkinkenkä voisikaan sisältää :)
  Kiitos postauksesta ja mukavaa sunnuntaita!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mielleyhtymä <3 Kiitos sinulle, että jätit kommenttia <3

   Poista
 3. Ihania löytöjä! Täytyykin käydä läpi rompetorien päivämääriä, jospa tänä kesänä pääsisi niitäkin koluamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa, minä ainakin rakastan kiertää rompetoreja <3

   Poista
 4. Sä olet kyllä taitava tekemään löytöjä! Mukavaa heinäkuun alkua:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top