Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kirppikseltä kotiin kannettua!

En olekaan pitkään aikaan tehnyt oikein kunnon kirppislöytö-postausta, huomasin, että minulla on paljon löytöjä, joita en ole täällä blogissa vielä esitellyt. On siis aika korjata tämäkin asia.

vanha liinavaatekaappi


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee tämä mietteliäs suloinen tyttö, tämän nähdessäni minä olin aivan myyty. Tämä on jo neljäs pääpatsas meidän kodissamme, onkohan minulla jokin vakavampi ongelma. Tai oikeastaan kolmas, koska yksi pää lähti kampaamooni rekvisiitaksi. En tosiaankaan edelleenkään osaa sanoa mikä näissä päissä on niin vastustamatonta. Tämä suloinen tyttönen maksoi 10 euroa ja se pääsi meidän makuuhuoneeseen vahtimaan uniamme.

Myös tyttösen vieressä oleva kaunis pärekori on kirppislöytö, siitä pulitin 5 euroa. 


savipullo

Olin sopinut itseni kanssa, että en enää ostaa uusi savipulloja, koska niitä alkaa jo olemaan ennemmän kuin omiksi tarpeiksi. Nyt löytyi kuitenkin niin kaunis ja viehättävä yksilö, että jouduin sortumaan. Tässä viehätti rosoinen, eläväinen pinta ja pullon muoto on myös todella ihana. 
Eikä hintakaan päätä huimannut, maksoin pullosta kaksi euroa. 

Huomaan, että minulla on todella paha tapa kerätä kokoelmia, en osaa katsella yksinäisiä esineitä hyllyllä. Tykkään rykelmistä, minusta on hieno koota samantyylisiä esineitä kokonaisuuksiksi. 
Osittain tämä varmasti johtuu siitä, että meidän huoneet on aika isoja yksittäiset pienet esineet hukkuvat niihin, kun taas tälläiset runsaammat asetelmat tuovat näyttävyyttä. 

savipullo

arabia puhalluskoristeinen kuppi

Pitkästä aikaa minun puhalluskoristeisten kuppien kokoelma kasvoi, kun puolisoni löysi minulle sinikeltaisen tatti-kupposen. Minusta on toisaalta ihanaa, että uusi kuppeja löytyy nykyään niin harvakseltaan, koska siten keräilyssä pysyy paremmin mielenkiinto yllä. 

Arabia muki

Yritän nykyään olla ostamatta uusia mukeja, mutta tätä Arabian juhlavuoden mukia olin himoillut ja nyt kun se tuli kirppiksellä vastaan en voinut vastustaa enää kiusausta. Mukin kuvio on Heini Riitahuhdan suunnittelema.

Arabian maustepurkki

Minun Arabian maustepurkki-kokoelmani sai viimeisen puutuvan palasen, kun rakas ystäväni löysi minulle kirppikseltä Muskotti purkin. Tämän metsästäminen olikin yllättävän työlästä ja hankalaa. 
Onneksi on ystäviä, jotka ovat myös ahkeria kirppisten kiertelijöitä. Kiitos vielä tätäkin kautta ihanalle Lauralle, joka kirjoittaa Sateenkaaria ja serpentiiniä-blogia <3 
Huvittavinta oli, että heti kun olin saanut purkin ystävältäni niin seuraavalla kirppiskierroksella törmäsin tälläiseen purkkiin, hassua.  

Tässä kuvassa näette myös palasen meidän uudistunutta keittiötä, toivottavasti pääsen ensi viikolla esittelemään teille koko keittiön. Siitä tuli nimittäin minun mielestäni juuri niin ihana ja freesi kuin toivoinkin. 

avohylly työhuone

Työhuoneen hyllylle löysin suloisia säilyttimiä. Virkatut korit ovat varmasti jonkun itse tekemiä, ihastuin kovasti tuohon marjapuuron sävyyn, eikä korit kyllä olleet hinnalla pilattuja, ne maksoivat euron kappale. Myös vanerinen vanha laatikko löytyi kirpputorilta, sillä oli hintaa 4 euroa. 

messinkinen kynttilänjalka

Olen ihan hullaantunut messinkisiin kynttilänjalkoihin ja vaikka niitä löytyy meiltä jo useita, en voinut vastustaa näitä uusimpia löytöjä. Uusimmat hankinnat ovat nuo kaksi etualalla olevaa kynttilänjalkaa, ne ovat molemmat ruotsalaisen Ystad-Metallin valmistamia. 
Näistä pyydetään netissä hurjia hintoja, varsinkin tuo "Lilja" on tosi haluttu ja suosittu, olen sitä itsekin metsästänyt jo pitkän aikaan. Nyt kävi tuuri ja puolisoni bongasi sen kirppikseltä kahdeksan euron hintalappu kyljessään.  Toinen kynttilänjaka oli vielä edullisempi se maksoin vaivaiset 40 senttiä, loistavat löydöt siis. 

ystad metall

moderni seinävaate

Tätä paperinarusta näperreltyä seinävaatetta, olen hipelöinyt moneen kertaan, mutta aina kuitenkin jättänyt, kun en ole keksinyt sille sopivaa paikka kodissamme. 
Tällä kertaa, en kuitenkaan enää kyennyt tätä kirppiksellä jättämään, minua suorastaan harmitti, kun kukaan ei ollut sitä kotiinsa huolinut. Hintakin tällä käsityöllä oli suorastaan naurettava, hintalapussa koreili 2 euroa. Asettelin seinävaateen nyt kissanpedin päälle, katsotaan löytyykö sille vielä parempi paikka, vaikka kivalta se toki näyttää tuossakin.

pellava tyynynpäällinen

Tämä on vähän huono kuva uusimmasta tyynyliina hankinnastani, mutta en millään raaskinut herättää Kaapoa päiväunilta. Niin suloisesti hän tuossa sohvalla pöttkötteli. 
Löysin kirppikseltä ihanan Himlan valmistaman hennon vaaleanpunaisen, pellavasta valmistetun tyynynpäällisen, hinta oli 4,5 euroa. Mikä oli varsin kohtuullinen, koska uutena nämä maksavat hieman vajaa 50 euroa. Lisäksi pellava on siitä ihana materiaali, että se oikeastaan vaan paranee ja pehmenee käytössä. 

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa <3

-Pauliina



Kommentit

  1. Kivoja löytöjä. Näin nettihuutokaupassa Arabian keltakukkaisen puhalluskuppikaluston myynnissä, mutta sen hinta kohosi 300 euroon. Niistä on taitanut tulla suosittuja ja silloin hinnat karkaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, nuo Aurinko-sarjan kupposet ovat kyllä todella haluttuja. Onneksi itseltäni löytyy siitä sarjasta kahviserviisi kuudelle, se on minun lempisarjani <3

      Poista
  2. Ihana tapetti siinä arabian maustepurkkien takana. Liekö jo uudesta keittiöstä:)
    Ihanat ja inspiroivia kuvia.
    T.HP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltähän se on, ehkä kohta näette keittiön koko komeudessaan <3

      Poista
  3. Siis miten ihmeessä tuossa alimmassa kuvassa oleva roikkuva kukka pysyy elossa kun on kissoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä mikä meidän kissoja vaivaa, kun antavat kasvien niin hienosti olla rauhassa. Ehkä meillä on liika kasveja niin menee mielenkiinto :D

      Poista
  4. Kivoja löytöjä ja kauniita asetelmia olet tehnyt.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Luin koko blogisi läpi viikossa. Ihana blogi! Osaat kirjoittaa tosi hyvin ja mielenkiintoisesti. Osaispa itsekin sisustaa vanhaa taloa yhtä hyvin kuin sinä!

    Itsekin siis asun vanhassa talossa, rakennettu 1946. Mietin, mihin sinä olet kissanvessan/-vessat laittanut? Tunnetusti näissä vanhoissa taloissa on pienet vessat, minä olen laatikon tunkenut pikkuvessaan kun muuta paikkaa ei sille oikein ole ja ahdasta on. En jotenkin tykkää ajatuksesta, että kissanvessa on esim. keittiössä tai olohuoneessa... Vaikka eihän se puhdistettuna miltään haise.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tosi paljon, ihana kuulla että pidät tyylistäni kirjoittaa ja sisustaa <3

      Meillä on itse asiassa kissanvessa eteisessä, kun siinä sähkökaapin alla on juuri sopiva kolo sille. En itsekään pidä ajatuksesta, että sijoittaisin vessan oleskelutiloihin, mutta tuossa eteisessä se on ollut ihan ok. Meillä on lisäksi Litter locker-roskis, jonne jätökset laitetaan, sieltä ne ei haise ollankaan.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top