Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keittiön kevätverhot ja pieniä remonttihaaveita

Ulkona pyryttää lunta, mutta meillä sisällä on jo ihanan keväinen tunnelma. Keittiöönkin saapui kevät, kun istuttelin kaupan yrttejä uusiin multiin ja ikkunaan laitoin ihanan hempeät kukkaverhot. 
Meidän keittiöön paistaa aamu-aurinko ja varsinkin tähän vuoden aikaan se tuntuu ihan älyttömän ihanalta. On ihana mennä keittämään aamukahvia, kun päivän ensimmäiset auringonsäteet, saavat viimeisetkin unihiekat karisemaan silmistä. 
Aamut todellakin on jo valoisia ja illalla töiden jälkeenkin on vielä valoisaa, tuntuu niin hyvältä, että pimein aika on taas ohitse ja myös me työssäkävijät saamme nauttia päivänvalosta.

keittiön sisustus


Vaikka haaveilenkin keittiöremontista niin silti tämän aurinkoisen keittiön näkeminen saa aamuisin hymyn huulille. Olen ollut tosi tyytyväinen tämän tilan tapettivalintaan, seitsemän vuoden jälkeenkään en ole ollenkaan kyllästynyt tuohon ihanaan aurinkoiseen tapettiin. 

Sinällään harmittaa jo valmiiksi, että joudumme luopumaan tästä tapetista jos uudistamme keittiön ilmettä. Tapetin kaikki reiät ja muut jäljet ei mitenkään osu samoihin kohtiin uusien yläkaappien kanssa. 


Ajattelin, että voisimme tehdä keittiöön vain pienen freesauksen. Eli vaihtaisimme keittiön yläkaapit ja vetimet. Pelkästään vetimien vaihdolla saa fiiliksen jo ihan toisenlaiseksi. 
Haluaisin keittiöön edelleen myös avohyllyt, mutta nuo tämän hetkiset hyllyt ovat minun mielestäni hieman liian maalaisromanttiset meidän kotiin. 

Haluaisin, että uudet hyllyt olisivat yksinkertaisemmat ilman mitään krumeluureja ja koukeroita. Suunnitteilla onkin, että tekisimme/teettäisimme sellaisen 50-luvun tyylisen vinokaapin ja siihen vierelle saman mallisen avohyllyn. 
Sitten meille jäisi enää alakaappien vaihto, sekin olisi hyvä tehdä niin, että teettäisimme ovet vanhoihin runkoihin. Koska vanhoissa rungoissa ei ole mitään vikaa, olen vain totaalisen kyllästynyt pyyhkimään likaa pois noista lukuisista pienistä rakosista, joita keittiön kaapeissa tällä hetkellä on.
Seuraavaksi meille tulee takuuvarmasti sileät kaapinovet. 

keittiön sisustaminen

ruokakomero keittiöön

Ihanaa uutta viikkoa kaikille <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. Teillä on Niin kaunista, ihanan raikasta ja valoisaa ♥

  VastaaPoista
 2. Tuo keittiön porrasjakkara on niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ja myös ihan älyttömän kätevä <3

   Poista
 3. Teidän keittiö on kyllä niin kaunis! Mutta tuo rakojen pyyhkiminen on kyllä varmasti ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 se on toden totta ihan super ärsyttävää, siksi sitä haaveilee keittiöremontista.

   Poista
 4. Hyvänen aika sentähäre kuinka teillä on kotoosta ja tunnelma täys kymppi. Viätän varmaha monta aikaa blogia lukies. Kiitos sulle ja ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, toivottavasti olet viihtynyt blogini parissa <3

   Poista
 5. Ihana nähdä ja lukea, millaisia pieniä uudistuksia keittiöön tulee <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top