Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vuoden 2018 parhaat kirppislöytöni!

On vielä hetkeksi hyvä palata viime vuoteen, listasin kuluneen vuoden parhaat kirppislöydöt. Viime vuosi oli ehkä hivenen laiha kirppislöytöjen suhteen, mikä johtuu kyllä suurimmaksi osaksi siitä, että en paljon kirppiksiä ehtinyt kiertelemään. Loppuvuodesta keskityin myös etsimään tavaraa oikeastaan vaan kampaamolle, jonne onneksi löysin paljon asioita myös kotoamme.

Yksi tämän vuoden ehdottomasti parhaista löydöistä kotiimme oli ruotsalainen lipasto kaunotar, josta löydät juttua täältä(klik)! Tykkään ihan älyttömän paljon lipaston muotokielestä.



Vierashuoneeseen löysimme upean Valinten valmistaman suurikokoisen plafondin. Vaalea plafondi näyttää minusta aivan upealta tummaa lakattua kattoa vasten.


Kesäiseltä rompetorireissulta matkaani lähti neljä käsinkudottua pellaverhoa. Verhot koristavat nykyään meidän makuuhuoneen ikkunaa.


Kauttuan ruukin antiikki- ja keräilymessuilta hankin pitkään haaveilemani Nanny stillin suunnitteleman Tzarina lasikannun ja kahdeksan lasia. 


Olohuoneen upean vihreän karvalankamaton oikeastaan saimme, koska löysin sen mytystä tuttavamme osto-ja myyntiliikkeestä. Maton väri on minusta aivan huikean kaunis. Lisää juttua tästä matosta löydät täältä(klik!)


Makuuhuoneeseen löysimme sängyn molemmille puolille samanlaiset messinkivartiset valaisimet.
Valaisimet ovat osoittautuneet todella käteviksi myös käytössä, koska messinkivarressa on nivel niin valoa on helppo säädellä tarpeen mukaan.


Kuistin riippuva korituoli oli kyllä tämän vuoden yksi ihanimpia löytöjä. Siitä on nimittäin tullut ihan minun lempipaikkani. Odotan kevättä siksikin, että tuossa kuistilla tarkenisi taas istuskella.


Suloisiin kahvihetkiin löytyi kaunis vaaleanpunainen posliininen Melitta-kahvisuodatin. Tämä on niin ihana kahvihetkien piristäjä.


Vanhat villaviltit olivat kyllä tämän talven pelastajat, niiden alle on aivan ihana käärityä pakoon kylmiä talvipäiviä.


Upea rottinkinen kukkapöytä löytyi Ulvilan Retrolinnasta. Tämä pöytä on minusta aivan upea ja on kyllä lunastanut paikkansa kodistamme. Varsinkin näin talviaikaan, kun kasvit tarvitset paljon valoa on niille hyvä olla paikkoja ikkunan läheisyydessä.


Teittekö te viime vuonna hyviä kirppilöytöjä, kuulisin mielelläni mikä oli paras löytösi?
Toivottavasti myös tänä vuonna kirppisonni on suotuisa meille kaikille.

Minulla on nyt takana ensimmäinen viikko ikiomassa kampaamossani ja oli kyllä huikean ihana viikko. Olen onnekas, kun minulla on niin ihania asiakkaita <3
Tästä on ilo jatkaa vuotta eteenpäin!

Upeaa tätä vuotta teille kaikille!

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Itse jatkan noiden makuuhuoneen valaisimien ihailua, ovat kyllä niin hienot.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on kyllä niin ihanat ja tosiaan myös erittäin käytännölliset <3

      Poista
  2. Aivan ihania löytöjä, kuin karkkikaupassa olisi käynyt <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppikset ovatkin kuin karkkikauppoja, paitsi että ikinä ei tiedä mitä herkkuja siellä odottaa :D

      Poista
  3. Kaikki noi sun löydöt on kivoja. korituoli ja olohuoneen matto upeimmat. Vaikka en kyllä saa silmiäni irti sun porrasräsymatostakaan, on upea. Mun parhaat löydöt olivat nahkakäsilaukut ja vintage maljakot viime vuodelta. Onbea kampaamolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo matto oli kyllä kaikkien aikojen löytö, se ilahduttaa ihan jokaisena päivänä <3

      Poista
  4. Ihana matto! Teillä on kyllä kaunis sisustus muutenkin, sinulla selkeästi on silmää. Meidänkin pitäisi tehdä kierros kirppiksellä lähiaikoina. Turusta olisi kirppis hakusessa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top