Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

DIY - helpot joulukortit!

joulukorttien askartelua


Niin vain se joulufiilis alkaa pikku hiljaa löytämään tiensä meidänkin tupaan. Olin jo ajatellut, että minulta jää muiden kiireiden keskellä kaikki jouluaskartelut tekemättä, mutta niin vain tuossa yhtenä iltana innostuin askartelemaan joulukortteja.
Ja, kun inspiraatio iskee noin vain yllättäen niin askarteluihin täytyi käyttää kotoa valmiiksi löytyviä tarvikkeita. Hyvä toisaalta niin, sillä minulta löytyy askartelutarvikkeita ihan yllinkyllin. 
Näiden helppojen joulukorttien askarteluuun tarvitset vain:

 • Sakset
 • Paperia
 • Liimaa
 • Dymo-kirjoittimen
 • Glögiä ja herkkuja


Leikkasin vapaalla kädellä kuviollisesta paperista erikokoisia kolmioita. Kolmioista sai kätevästi muotoiltua kuusia ja viirinauhoja. Jos haluaa tehdä vielä minimalistisempia kortteja niin askarteluun voi tietenkin käyttää myös yksiväristä paperia. 
Minä niin tykkään lähettää ja saada joulukortteja. Varsinkin tälläisenä aikana kun postiluukusta tulee lähinnä mainoksia ja laskuja niin se on todella piristävää saada jotakin henkilökohtaista ja ajatuksella lähetettyä postia. Minulla on tapana säästää kaikki saamani joulukortit, käytän kortteja uudelleen esimerkiksi jouluisissa askarteluissa.

Viikonloppuna ajattelin pikku hiljaa aloittaa koristamaan kotia jouluun. Tykkään niin paljon tästä ajasta ennen joulua, siksi tykkään aloittaa koristelut ajoissa.
Minulla on tapana riisua koti joulusta jo heti tapaninpäivän jälkeen siitäkin s yystä on hyvä aloittaa koristelut ajoissa, että niistä ehtii nauttimaan hieman pidempään.
Jokos te olette aloitelleet jouluvalmistelut?

<3 Pauliina

P.S. Edelliset joulukorttiaskarteluni löydät täältä ja täältä <3

Kommentit

 1. Kauniita kortteja! :) Onhan sitä jo aloitettu, kynttelikkö ikkunassa, kausivalot partsilla, amarylliksen sipuli istutettu, blogin joulukalenterin luukkujen tehtailu meneillään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Siellähän ollaan jo pitkällä jouluvalmistelujen kanssa, mahtavaa <3

   Poista
 2. Kivat kortit sait aikaiseksi. Minä ostin valmiita kortteja ja se onkin ainoa jouluun liittyvä asia vielä tässä vaiheessa meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minä olen myös tyytyväinen näihin ja kiva kun sai askartelukaapin sisältöä vähän tuhottua :)

   Poista
 3. Joulukortit näyttävät kivoilta. Tykkään tuosta sinun tarvitset listan viimeisestä osiosta ;)Glögiä täälläkin jo nautiskeltu sekä joululahjaneulomukset tehty...mitähän sitä seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Glögiä kuluu meillä kyllä todella paljon, se on vaan niin hyvää!

   Poista

Lähetä kommentti

back to top