Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Makuuhuoneen valaisimet!

Olen sovitellut makuuhuoneeseemme vaikka minkälaisia kattovalaisimia, mutta oikein mikään ei ole kunnolla iskenyt. Monet valaisimet näyttävät minun makuuni liian synkiltä tummaa lakattua kattoa vasten tai sitten valaisimet ovat vaan muuten tuntuneet väärän tyylisiltä.
Lauantaina pyörähdimme Vammalan kirppiksillä ja siellä Lähetyksen löytötupa kirppiksellä silmiini osui hauska pellavakankaasta ja puuhelmistä tehty kyhäelmä.

Ajattelin heti, että siitä saisi helposti tehtyä valaisimen. Huikkasin vielä puolisoni katsomaan tätä löytöäni ja yhteistuumin päätimme napata tämän kyhäelmän matkaan. Kröhöm, jos olen nyt ihan rehellinen niin puolisoni ei innostunut asiasta pätkän vertaa, mutta ei kuitenkaan laittanut vastaankaan niin uskalsin tämän kahden euron hankinnan tehdä.
Yleisesti kyllä teemme päätökset yhdessä, minusta on tärkeää, että kodissa viihtyvät kaikki asukkaat <3 Olin vaan niin vakuuttunut siitä, että tämä ostos ei olisi turha ja siitä saisi tehtyä upean valaisimen makuuhuoneeseen.

makuuhuoneen sisustus

Minusta tämä kyhäelmä, joka nykyisin on siis valaisin sopii meidän makuhuoneen boheemiin tunnelmaan erinomaisesti. Vaalea pellvansävy näyttää kauniilta tummaa kattoa vasten.
Minusta varsin hyvin käytetyt kaksi euroa. Vai mitä mieltä olette?
Tämä valaisin antaa todella kauniin ja pehmeän valon makuuhuoneeseen.

makuuhuoneen valaisimet


makuuhuoneen valaistus



makuuhuoneen sisustus

Huomaattekos onnistuin myös löytämään makuuhuoneeseen toisen messinkivartisen valaisimen. Nyt on sängyn molemmilla puolilla samanlaiset yövalot. Valaisimet on todella kätevät, kun niitä pystyy kääntelemään sen mukaan mihin suuntaan valoa tarvitaan. 
Tykkään ihan älyttömästi valaisimien yksinkertaisesta muotokielestä. 

Niin vain se Kaapokin änkesi taas kuviin mukaan, tämä nuori herra tuntuu rakastavan kameraa.
Aina kun otan kameran esiin niin hän lähtee seuraamaan minne olen matkalla ja hyppää sitten kuvaan mukaan.  Yleisesti ihan hauska piirre, mutta joskus olisi ihan kiva kuvata ihan rauhassa ilman neljää auttavaa pientä käpälää.
Löytyykö teiltä muilta kotieläimiä, jotka rakastavat kameraa vai onko asia juuri toisinpäin. Meidän Kerttu nimittäin tuntuu kääntävän päänsä aina pois, kun hän näkee kameran. 
Harmittaa oikein, kun hänet saa niin harvoin kuviin.

<3 Pauliina



Kommentit

  1. Onpa kaunis valaisin <3 Se sopii tonne todella hyvin. Tekee kivan tunnelman.
    Teidän makuuhuoneessa on kyllä kertakaikkiaan upea väritys ja tyyli.

    Just kuule mietin tota Kaapoa ennen, kuin tulin tekstissä sinne saakka. Hassu linssilude :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3 olen itsekin tosi tyytyväinen makuuhuoneen väreihin ja tunnelmaan, jotenkin tuo vaaleanpunainen seinä oli ihan piste ii:n päälle.

      Kaapo on kyllä niin kertakaikkisen huvittava tapaus <3

      Poista
  2. Tuohan on oikea löytö sanoisin! Näyttää kivalta ja sopii makuhuoneeseen tosi hyvin :) meillä myös koira on sellainen linssilude ja änkeämässä joka kuvaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisin oli kyllä ihan loistava löytö ja vieläpä niin edullinen <3 Ihanaa, että muiltakin löytyy linssiludeja :D

      Poista
  3. Ihanan boheemi ja hempeä makuuhuone, valaisin on tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, mä olen niin tyytyväinen nyt makuuhuoneen kokonaisuuteen <3

      Poista
  4. Hyvä löytö oli ja sopii makkarin tunnelmaan hyvin.... on nuo yölamputkin näppärän oloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yövalaisimet ovat kyllä osoittautuneet käytössä ihan mahtaviksi <3

      Poista
  5. Kaapo taitaa olla nykynuorison tyypillinen edustaja poseerausmielessä! Minusta kissa aina parantaa sisustuskuvan kodikkaaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaapo on todellakin loistava esimerkki nykynuorisosta :D Olen sama mieltä, että kissa tekee kyllä loistavan lisän sisustuskuviin <3

      Poista
  6. Hyvän löydön olet tehnyt! Ja, oi mitkä ihanuudet teillä on lukuvaloina. Tuollaista olen itse etsinyt, kun mummun vastaava meni perinnönjakotilaisuudessa toiseen kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan noita meidän lukuvaloja niin tyylikkäät ja kauniit. Toivottavasti onnistut löytämään vastaavan <3

      Poista
  7. Aivan ihana makuuhuone, jonka uusi lamppu kruunaa täydellisesti. Mahtavaa, kun näkee tällaisia oikeasti persoonallisia tiloja. On alkanut hymyilyttää, kun jokaikinen sisustuslehti on täynnä "persoonallisia" koteja, jotka ovat keskenään niin samanlaisia, että lehden loppuun luettuasi, et pysty muistamaan sieltä yhtään kotia. Seinälamput on myös täysi kymppi, ostaisin heti jos jostain onnistuisin tuollaiset löytämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi <3 Seinälamput on kyllä ihan älyttömän ihanat, olen niin onnellinen, että onnistuimme löytämään niitä kaksi kappaletta.

      Poista
  8. Tuo makkarin uusi seinäväritys on niin herkullinen! Luo ihanaa tunnelmaa. <3 Valaisimetkin niin kauniita ja persoonallisia, on kyllä huippu koko kokonaisuus!

    Mun vanhempien koira on sellainen, että kun häntä osoittaa kameralla tai kännykällä, niin kääntää ihan takuulla katseen muualle ja ilmekin on niin umpikyllästynyt! :D Hirmu ärsyttävää, kun siitä söpöliinistä haluaisi saada otettua joskus kuvia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top