Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lankalauantain huutokauppalöydöt


Teimme pääsiäisenä ison urakan, kun siivosimme meidän vintit. Vanhan talon vinttikomerot ovat kyllä niin petollisia paikkoja, on niin kovin helppoa vain avata ovi ja työntää ylimääräisenä seilaavat tavarat ovesta sisään. Poissa silmistä, poissa mielestä ei kyllä ihan päde tässä, minua oli jo pitkään ahdistanut turhasta tavarasta pursuilevat vinttikomerot. Onneksi nyt pääsisäisenä tuli vihdoin kunnon inspiraatio ja saimme vintit järjesteltyä. Saimme kaikki tavarat lajiteltua, osa lähti kierrätykseen, osa jäi odottamaan Mansen blogikirppistä ja otamme pääsisäisen jälkeen myöskin kirppispöydän.
Tuli niin ihana fiilis, kun sain yhden pitkään odottaneen projektin tehtyä.

Lauantaina päätimme lähteä hieman piristämään itseämme ja ajelimme läheiseen pikkukaupunkiin, jossa pidettiin huutokauppa lankalauantaina. Ilmoituksessa luki, että siellä olisi huudettavana aitoja käsinsolmittuja mattoja, mutta valitettavasti tarjolla olleet matot eivät oikein iskeneet minuun.
Jotakin pientä sieltä kuitenkin tarttui mukaan. Heti paikalle päästyämme ja tarjontaa tutkaillessani, silmäni kiinnittyivät upeaan messinkiseen flamingoon. En osaa sano miksi, mutta minua on aina kiehtonut flamingot. Toivoisinkin, että pääsisin joskus näkemään flamingoja ihan oikeasti.
Paikalla oli muitakin, jotka olivat ihastuneet tähän upeaan esineeseen, sillä hinta kohosi hieman liian korkeaksi. En vain pystynyt luovuttamaan, koska olin jo päättänyt, että minun kotona oleva lintuni tarvitsee ehdottomasti kaverin. Ja, nämä ystävykset näyttäisivät niin hyvältä ruokailutilassa olevan uuden kaapiston päällä. 
Niinpä minulle kävi pienoinen "huutokauppasekoaminen" ja maksoin tästä flamingosta 30 euroa.


Kotiin päästyäni minua ei enää flamingon suuri hinta harmittanut, sillä minusta nämä ystävykset ovat niin kaunis pari yhdessä. Takimmainen lintu on uusi hankinta ja etummaisen lintusen löysin viime kesänä rompetorilta kolmella eurolla.
Eli onneksi näiden ystävysten yhteishinta ei kuitenkaan päätä huimaa <3Ihan heräteostoksena matkaani tarttui niin suloinen ja pikkuinen Vegeta-sarjan keraaminen uunivuoka. Kuvio on Esteri Tomulan suunnittelema ja muoto on Kaj Franckin käsisalaa.
Maksoin tästä upeakuntoisesta kulhosta 15 euroa.


Huutokaupasta lähdettyämme pyörähdimme vielä parilla kirppiksellä ja tein niin oudon hankinnan, että vieläkin vähän hämmästyttää. Ostin portugalilaisen ananaksen muotoisen vadin. 
En osaa sanoa mikä tässä oudossa astiassa minua viehätti, mutta en vain pystynyt tätä kirpputorin hyllylle jättämäänkään.  Maksoin tästä 4 euroa.


Olipas kiva olla pitkästä aikaa huutokaupassa, varsinkin tälläisissä maalaishuutokaupissa on minusta aina niin kiva ja mukava tunnelma.
Muutenkin on ollut varsin ihana pääsiäinen, monen moista on tullut tehtyä ja onneksi on myös ehtinyt levätä. Ja, kuten kuvista huomaatte minun rairuohotkin ehtivät sittenkin kasvamaan pääsiäiseksi.
Minusta nuo Kauno-munakupit näyttävät niin suloisilta, kun niistä pilkistää vihreää kasvua.

Rentoa alkanutta viikkoa kaikille <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Ihania löytöjä teit
  Mistä noi mustavalkoiset pääsiäismunat on jotka roikkuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ne äidiltäni, hän oli ostanut ne Citymarketista :)

   Poista
 2. kivoja löytöjä.aina ei pysy järki mukana.ainakaan minulla.nytkin ostin lähinnä lapsenlapselle ja itselle seuraavaksi pääsiäiseksi ja jouluksi askarreltavaa,siis aikuisen juttuihin.viirin kirppis on ainoa johon saan ukkoni mukaan,ja sekin löytää jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan pysy aina järki mukana, mutta kirppistely onkin hauskaa juuri siitä syystä, kun koskaan ei tiedä millaisten tavaroifen kanssa kotiin palaa :)

   Poista
 3. Kauniita juttuka olet taas löytänyt. Olisin varmaan ostanut itsekkin ton ananaksen 😁

  VastaaPoista
 4. Hieno flamingo ja sopii hyvin tuohon peilien kaveriksi.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin nuo lintuset sopivat niin kauniisti tuohon peiliseinälle <3 Ihanaa viikkoa myös sinulle.

   Poista
 5. Hei!

  Sitten kun pääset näkemään flamingoja, huomaat ettei kumpikaan linnuistasi ole sitä lajia :)
  Etummainen on selkeästi haikara, ehkä jopa kotoinen harmaahaikara, ja takana seisova kaveri saattaisi olla esim. pronssi-iibis.

  Hienoja lintuja silti yhtä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, kun katsoin tuota lintua tarkemmin niin ei se taida Flamingo ollakaan :D Mutta niin kaunis silti, tuota toista en flaminkona pitänytkään. Ihania silti molemmat <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top