Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keväisempää ilmettä keittiöön

Nyt on meidän keittiökin saanut keväisemmän ilmeen.
Sain pääsiäisen aikana ommeltua uudet verhot meidän keittiöön, uusien verhojen myötä innostuin järjestelemään keittiön hyllyyn keväisempiä astioita. Muun talon tavoin, on keittiöönkin hiipinnyt pastellisempia värejä. Jotenkin vaaleat ja pastelliset sävyt vain iskevät minuun tällä hetkellä ihan toden teolla.

Ompelin keittön verhot suomalaisen Kaunisteen Orvokki-kankaasta. Tykkään tosi paljon tämän kankaan värimaailmasta, täydellisen raikas kuosi kevääseen. Meillä on aiemmin ollut keittiössä ikkunalautaan ulottuvat verhot, mutta nyt päätin ommella keittiöön lattiaan asti ulottuvat verhot. Ajattelin, että pitkät verhot toisivat tilaan lisää korkeuden tunnetta ja se todella toimii. Myös ikkuna näyttää suuremmalta täyspitkien verhojen kanssa. Aika sitten näyttää kuinka käytännölliset tälläiset pitkät verhot keittiössä on. Jätin verhojen ja lattian väliin pari senttiä rakoa niin siivous on helpompaa ja verhot eivät toimi pölyrätteinä.





Keittiön jääkaappiseinälle löytyi suloinen Valinten valmistama pöytävalaisin. Minusta valaisin on ihana lisäys keväiseen keittiöömme, valaisimessa on niin täydellisen kaunis pastellinen vaaleansininen sävy.
Valaisimen kaveriksi kokosin hyllylle hempeänvärisiä astia-aarteitani. 
Hyllystä löytyy mm. Arabian Emma- ja Mamselli-sarjojen voirasiat ja hillopurkit, molempien koristeen on suunnitellut Gunvor Olin-Grönqvist. Hyllyyn pääsi myös saman suunnittelijan Arabian Hilla-sarjan hillopurkit. 






Vintage tyyli keittiössä

Kauniste orvokki-kangas

Kotimme näyttää jo niin keväiseltä, mutta samaa ei vielä voi sanoa, kun katsoo ikkunasta ulos.
Vaikka on jo huhtikuu, on pihamme edelleen todella talvisen näköinen.
Loppu viikoksi on ennustettu vesisateita, joten jospa nuo hanget korkeat nietokset saisivat vihdoin kyytiä ja kevät alkaisi jo oikeasti näkymään myös pihalla.

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Moikka! Onpas kiinnostavat nuo teidän kattolamput, sopii täydellisesti teidän tunnelmaan. En ole ennen samanlaisia nähnyt. Mistä olet ne bongannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisimet on löytö kirppikseltä, oli at alunperin erilliset, mutta yhdistimme ne kokonaisuudeksi. Valaisimet on valmistanut Sarvis ja ne ovat peräisin jostakin 50-60-luvulta. Minustakin valaisimet ovat ihan loistavat meidän keittiöön.

      Poista
    2. No ovat todellakin loistava löytö :)

      Poista
  2. Ihana tunnelma! Meillä on samanlainen klaffipiironki/hyllykkö koululaisen huoneessa ja pinottavia pyöreitä peltirasioitakin löytyy, eri värisinä vain! Mukavaa kevättä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo hyllykkö onkin varmasti todella toimiva koululaisen huoneessa. Ihanaa kevättä myös sinulle.

      Poista
  3. Kaunista ja keväistä!
    Mukavaa kevätviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Verhot sopivat mainiosti! Ihanat. :)

    VastaaPoista
  5. Ihastun ja inspiroidun ihan valtavasti aina näistä kuvistasi! Niin ihania yksityiskohtia ja hurmaavia kokonaisuuksia. Erityisesti ihastelin tällä kertaa tapetteja... Tekisipä mieleni ehkä taas hieman tapetoida, vaikka ihan vasta yksi tapetointiurakka saatiinkin päätökseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmuisesti ihanista sanoistasi, olen aivan otettu <3

      Poista
  6. Ihanan näköistä! Mikä tuo kannu tuossa hyllykön ylimmällä hyllyllä oikeassa reunassa on? Otin nimittäin metallinkeräysastiasta talteen tuollaisen punotun kuoren, luulin, että se on valaisimesta :)

    VastaaPoista
  7. Tää kotisi on kyllä niin ihana ja noi uudet verhot sopivat kaiken muun kanssa tosi hienosti!

    VastaaPoista
  8. Ihanan keväinen keittiö, kauniit verhot. Ja, vitsi miten mageet valaisimet teillä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa <3 Nuo valaisimet oli kyllä upea löytö <3

      Poista
  9. Ihanan keväisiä kuvia! Arabian astiat on namuja!

    VastaaPoista
  10. Kauniit verhot ja kaunis keittiö =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top