Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Wanha Mari ja pari kivaa löytöä

Vierailimme elokuisella kesälomareissullamme Urjalassa sijaitsevassa ihanassa vanhan tavaran liikkeessä nimeltään Wanha Mari. Olemme vierailleet liikkeessä kerran aikaisemmin, silloin löysimme ruokailutilaan kauniin kukkapöydän, juttua siitä löydät täältä!
Tykkään hirmuisesti tämän liikkeen tunnelmasta. Myytävät tavarat on kauniisti esillä ja silmänruokaa todellakin riittää. Hintataso on ehkä vähän korkeampi kuin perinteisillä kirppiksillä, mutta kyllä täältä on mahdollista tehdä hyviä löytöjä ihan kohtuullisen hintaan. 
Wanhaan Mariin oli tullut myös muutamia perinteisiä kirppispöytiä, joihin asiakkaat saavat tuoda omia tavaroitaan myyntiin. Tämä oli minusta kiva lisä.

Tässäpä teille kuvapläjäys liikkeen tarjonnasta. Kuten varmasti kuvistakin huomaatte niin tarjolla on kaikenlaista vanhaa tavaraa. Löytyy astioita, kankaita, vaatteita, huonekaluja, ryijyjä, valaisimia. 
Todellinen aarreaitta. 

Löydätte Wanhan Marin osoitteesta Tampereentie 2, Urjala. 
Liike on avoinna ti-pe klo10-18 ja la klo10-15. 

 
















Itselleni tarttui matkaan kaunis rottinkipalli. Meillä kävi vielä tuuri, kun liikkeessä oli juuri kaikki irtotuolit -50% niin jakkaralle jäi hintaa vain 7,5€. Minusta tosi hyvä löytö ja jakkaralle löytyi heti käyttöäkin, kun asettelin sen päälle minun valtavaksi kasvaneen peikonlehden. 

Toinen löytöni oli Arabian Ruska-sarjan kukkaruukku. Tästä ruukusta olin todella innoissani sillä onnistuin keväällä löytämään itselleni yhden tälläisen samanlaisen ruukun ja sitä enen en ollut koskaan tälläistä livenä edes nähnyt. Nyt olen jo kahden ruukun onnellinen omistaja! 
Ruukusta maksoin 15€. 


Mukavaa viikon jatkoa <3

-Pauliina



Kommentit

  1. Kerrassaan ihana paikka!!! Harmi vain että Urjala on vähän kaukana. Upeita retrokankaita ja asuja. Ja nuo värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ikinä tuonne suunnille eksyt niin suosittelen kyllä käymään, ihania juttuja <3

      Poista
  2. Oi mikä ihana ruukku! En oo koskaan nähny livenä moista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin aivan ihana, olen niin onnellinen, että olen onnistunut löytämään näitä jo kaksi <3

      Poista
  3. Hei tulin vierailulle hienot olivat seinävaatteet Wanhassa Marissa ketsoitko mitä ne maksoivat. Upeita kertakaikkiaan. Myös sinun sininen on hieno. Seinäryijyt tekevät uutta tuloaan. Mutta minä olen sellainen ihminen, että jos minä jostain pidän niin pidän on se muotia tai ei. Minulla on myös erilaisia senävaatteita paljonkin, kaikki eivät ole löytäneet vielä paikkaansa Meillä on mökillä menossa laajennus ja osa päätyy sinne. Selailin vähän laajemmin sinun blokiasi ja totesin että olet tehnyt hienoa jälkeä kodissasi. Mielenkiintoinen on blogisi. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit vierailulle. En yhtään katsonut seinövaatteiden hintoja, kun ei ollut itsell enyt sellaiset etsinnässä. Ryijyt tosiaan tekevät tuloaan ja se on hieno juttu, että käsityötä arvostetaan! Mukavaa kun viihdyit blogini parissa ja ehdottomasti tulen myös vastavierailulle. Värikästä syksyä sinulle <3

      Poista
  4. Kiitos vinkistä! Ohikulkumatkalla voikin piipahtaa. Syysiloja! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa piipahtaa ja toivottavasti osuu kivoja löytöjäkin eteen! Ihanaa syksyä <3

      Poista

Lähetä kommentti

back to top