Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vinstage - Vintage tyylisen sisustamisen tapahtuma


Tulevana viikonloppuna 12.-13.8. Tampereen Hiedanrannassa on tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin jos rakastat sisustamista ja Vintagea. Tämä hieno tapahtuma kantaa nimeä Vinstage(klik!)ja kaiken kukkuraksi tapahtuma on vierailijoille täysin ILMAINEN. Tapahtuman näytteilleasettajiin pääsette tutustumaan Vinstagen nettisivuilla.
Todella mielenkiintoinen uudenlainen tapahtuma sisustajille, keräilijöille ja etenkin vintagen rakastajille. 
Minä itse ainakin tunnen kuuluvani noihin kaikkiin kategorioihin.
Meidän kodin sisustus on muodostunut lähes kokonaan erilaisista kierrätyslöydöistä, lähinnä sydäntäni on 50-60-lukujen huonekalut. Puisten huonekalujen pariksi olen tuonut raikkanvärisiä tekstiileitä. 
Meidän koti varmasti tuo monille mieleen mummolan, mutta vintagehuonekalut ja tavarat tuovat kivan lisän myös moderniin ja skandinavaanisen sisustukseen. 
Kerroksellisuus tuo sisustukseen särmää, minusta on hienoa huomata, että ihmiset ovat alkaneet yhä enemmän arvostamaan vanhoja ja oikeasti hyvin tehtyjä huonekaluja.
Moderniinkin kotiin halutaan tuoda esimerkiksi jokin perintöhuonekalu rikkomaan liian kliinistä linjaa. Halutaan, että tavaroilla on tarinoita kerrottavanaan, kertakäyttökultturista halutaan eroon.
Vintagella siustaminen jos mikä on mielestäni kestävää kehitystä, jos huonekalut ovat jo kestäneet käytössä 50 tai jopa sata vuotta, miksi ne ei kestäisi meillä vielä toiset samanmoiset.

Vanhoissa huonekaluissa saattaa olla ajantuomaa patinaa joskus liikaakin ja silloin on tietenkin kunnostus paikallaan. Jos itseltä ei huonekalujen verhoilu ja kunnostus suju niin Suomesta löytyy todella paljon erittäin ammattitaitoisia verhoilijoita, Vinstagessa voit tutustua verhoilijoiden työhön.
                              
                                                                                                            Yhteistyössä: Vinstage
                           
Vinstagen tapahtumapaikkana toimii Hiedanrannan teollisuusmiljöö Tampereella, kulttuuritila Kuivaamossa on 2000m2 näyttely tilaa. Tapahtumassa pääset testailemaan tuoleja, hypistelemään kauniita esineitä, mattoja ja kankaita. Kaikki tapahtumassa ei kuitenkaan ole vintagea, vaan mukana on myös jotakin uutta ja käsintehtyä.   
Osaan tapahtumaan myyntiin tulevista tuotteista voit tutustua Vinstagen nettisivuilla, löydät Vinstagen myös Instgramista ja Facebookista!

             
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, minulla on vielä viikko töitä ja sitten alkaa kauan odotettu kesäloma!

-Pauliina

Kommentit

 1. voi harmi, minulla on viikonloppuna häät itä suomessa.
  Tämä olisi ollu mielenkiintoinen tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, toivotaan että tapahtumasta tulisi joka vuotinen :) Mukavia häitä sinulle.

   Poista
 2. Vintage sisustus on niin kaunis! Meillä on melko moderni tyyli, mutta olen ehdottomasti tykästynyt vanhanaikaisempaan tyyliin viime kuukausien aikana. Täytyykin katsoa, jos löytäisi itse jotain ihania sisustuselementtejä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top