maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kuistin kesäfreesaus

On taas se aika vuodesta, kun rakkaat pelargoniani muuttivat kuistilta ulos. Se on toisaalta aina niin kovin haikeaa luopua kuistin kukkaloistosta, mutta toisaalta taas ihanaa, kun kuistilla on tilaa muullekin sisustukselle.
Pelargonien muutettua ulos, sain tehtyä kuistille myös suursiivouksen ja nyt kotiin on taas ihana tulla, kun kuisti on siisti ja kaunis katsella. 
Tälläisen kukkafriikkin on kuitenkin pakko joitain kukkia kuistille saada, edes sitten leikkokukkien muodossa. Eipä ollut kovin kaukana uusien pelargonienkaan hankkiminen, onneksi kuitenkin tulin järkiini puutarhamyymälässä ja tajusin, että minulla ei ole enää tilaa talvettaa ainoatakaan pelargoniaa.


 Leikkasin vanhaan Riihimäen lasin narupurkkiin pihalta muutaman kauniisti kukkivan omenapuun oksan. Omenapuun kukat ovat niin kauniita ja tuoksukin on ihan valloittava.Keräsin pihalta myös toisen kukkakimpun piristämään kuistin toista nurkkaa. Tämä vuodenaika on niin ihana, kun pihalta löytyy aina kukkia sisällekin kerättäväksi. Ei tarvitse enää olla pelkästää ostokukkien varassa. Minusta on ihanaa kävellä pihalla sakset kädessä ja suunnitella millaisen kukkakimpun sitä kokoaisi. Pihakukista saa koottua ihanan monipuolisia ja persoonallisia kimppuja. 
Ihanaa, kun kaikkialla on vihreää ja näkymät kuistilta ovat todella viehättävät. Vanhojen talojen kuistit ovat kyllä ihan parasta, meillä kun ei vielä ole pihalla kasvihuonetta niin muun muassa tomaatti viihtyy tässä "lasihuoneessa" aivan loistavasti. Olemme saaneet todella hyvin satoa jo monena vuonna, toivotaan että tänäkin vuonna tomaatti jaksaa tuottaa meille paljon hedelmää, ainakin kukinta on jo nyt hurjaa. 

Eilen oli kaunista ja aurinkoista, touhuttiin ulkona koko päivä ja sain laitettua vihdoin kasvimaankin kuntoon. Tänään sataa, mutta se sopii minulle hyvin, lähteepähän kaikki ulkona kunnolla kasvuun. 

Kivaa viikkoa kaikille lukijoilleni <3

-Pauliina

14 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihania kuvia!!! Mä niin odotan, että meidänkin leveyksillä omena- ja luumupuut puhkeaisi kukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Omenapuiden kukinta-aika on kyllä joka vuosi yhtä ihanaa!

   Poista
 2. Oijoijoi! Samaa mieltä Jossun kanssa. Niin ihanan kesäisiä ja valoisia kuvia! Kaunis kuisti.

  VastaaPoista
 3. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot.orologi replica very good.

  VastaaPoista
 4. Teidän kuisti räsymattoineen on vaan niin ihana!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, kyllähän tuolla kuistilla todellakin viihtyy <3

   Poista
 5. Voi tuo keltainen lamppu!!!! ♡♡♡♡♡♡ Minulta löytyy vaaleanpunainen ja nyt tuosta keltaisesta tuli ehdottomasti tavoite!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valaisin on itse asiassa luonnonvalkoinen, meiltä löytyy samanlainen lamppu myös mintunvihreänä. Vaaleanpunainen on varmasti myös aika herkku <3

   Poista
 6. Tuo teidän kuisti on niin viihtyisä, kaunis ja kodikas!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis toi teidän kuisti <3 Erityisesti tää räsymatto pidikkeineen saa mut aina hymyilemään :) Musta näyttää myös hyvälle, kun ootte laittaneet paljon väriä vaalealle pohjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Tuo räymattoratkaisu saa minutkin aina hymyilemään, on ihanaa kun matolla saa väriä harmaisiin rappusiin.

   Poista