Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kuvauspäivä - Scandinavian RETRO

Se on jotenkin aina niin jännittävää, nimittäin vieraan ihmisen päästäminen kotiin ja varsinkin, kun se vieras vielä tulee kuvaaman omaa kotia. Mutta taas sorruin antamaan luvan moiseen, tällä kertaa meillä kävi kameran kanssa heilumassa Mikko Kaaresmaa ja jutun toimittaa Laura Sychold. 
Syynä siihen miksi suostuin antamaan kotimme kuvattavaksi on lehti johon juttu tulee ja tämä ihana lehti on Skandinavian Retro mag. Lehti on ruotsalainen ja kuuluu ehdottomasti niihin lehtiin, jonka uuden numeron ilmestymistä odotan todella innolla. 
Lehti on tälläiselle "retroharrastajalle" aivan mahtava, siinä on todella kattavasti tietoa esineistä, kankaista jne. ja lehdessä myös esitellään aivan ihania koteja, jotka eivät ole ehkä sitä tyypillisintä mitä sisustuslehdissä yleensä nähdään. Jos ette ole vielä kyseiseen lehteen tutustuneet niin suosittelen sitä ehdottomasti, lehti löytyy ainakin prismoista. 

Kuvauspäivä oli kaikin puolin rento ja hauska, tällä kertaa eniten ahdistusta minulle tuotti minä itse. Koska tällä kertaa tein poikkeuksen ja suostuin itsekin keikistelemään kameran edessä ja se jos mikä ei ole minulle ollenkaan luontevaa. Mutta ei kai tässä ole mitään menetettävääkään, joten myös täällä blogin puolella tapahtuu jotakin ensimmäistä kertaa, sillä julkaisen ensimmäisen oman kuvani. Kuvan minusta nappasi puolisoni. 

Nyt odottelen innolla milloin juttu julkaistaan ja saan nähdä millaisia kuvia Mikko kodistamme otti ja millaisen jutun Laura kirjoittaa. Uskon, että kuvat ja koko juttu on ihana! Jäi kiva fiilis <3


Ihanaa lauantai-iltaa kaikille lukijoilleni <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Huippua! Kerrohan kun juttu ilmestyy ❤

  VastaaPoista
 2. Mainiota! Muutenkin luen Retroa into piukassa, hauska nähdä sinunkin kotisi siellä!

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu ja teillä kun on niin ihana koti, kelpaa esitellä muillekin. Täytyykin seurata, koska teidän koti lehdessä esiintyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minä ilmoittelen, kun tiedän milloin juttu julkaistaan.

   Poista
 4. Mahtavaa! Teillä on kyllä niin kiva koti.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että kuvauspäivä oli onnistunut! Kerro, kun juttu on lehdessä. Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Kodikkaan näköistä.

  VastaaPoista
 7. Mikko ja Laura tekivät jutun myös meidän kodista aikoinaan ja tykkäsin lopputuloksesta hurjasti! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, en malta odottaa että näen lopputuloksen :)

   Poista
 8. Enpäs ole koskaan kyseistä lehteä edes hypistellyt, täytyy korjata tilanne! Ja hei, kiva nähdä kuva myös susta - istut hyvin kotiisi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa korjata tilanne :) Kiva, että sovin meidän sisutukseen :D

   Poista
 9. Jännää!!!
  Itse ottaa usein kuvia kodistaan samoista kuvakulmista ja samoista nurkista. On hauskaa kun joku muu ja vieläpä ammattilainen ottaa kuvia. Niistä kuvista näkee kotinsa ihan eri tavalla.
  Odotan kovasti tuon lehden ilmestymistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi jännää!!! Todellakin tuntuu, että aina kuvaa samoja juttuja samoista kuvakulmista. On tosi kiva nähdä, miten erilailla muut näkevät oman kodin :)

   Poista
 10. Upea juttu, nyt kaunista kotianne pääsevät katsomaan yhä useammat! Lehden sivuilta on vaan niin kiva katsella kuvia, ikäänkuin saisi paremman kokonaisvaikutelman. Niin ja toisen ottamat kuvat, ne vaan on erilaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehdestä on tosiaan ihan erilaista katsella ja on aina kiva nähdä miten erilaisia kuvia meiltä saa :)

   Poista
 11. Jee, kivaa! Kerro, kun juttu on lehdessä!

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa! Joko juttu on ilmestynyt? Sain yhteydenoton samasta aiheesta, mutta nyt on elämässä meneillään jotain niin suurta ja hienoa ettei vielä ainakaan pysty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä ilmestynyt, enkä tiedä millon ilmestyy. Hei, mahtavaa, en malta odottaa mitä ihania uutisia sinulla on <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top