Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Läpileikkauksia kodistamme - osa 2

Nyt olisi aika jatkaa juttusarjaa "läpileikkauksia kodistamme" ensimmäisessä osassa esittelin teille keittiön, eteisen ja vierashuoneen. Jutun voitte kurkata täältä! Tällä kertaa olisi vuorossa olohuoneruokailutila ja keittiö. Kyseiset tilat ovatkin meillä ne eniten kuvatut, suuri syy siihen on, että näissä tiloissa vietämme kaikista eniten aikaa. 
Olohuoneen sisustukseen olen tällä hetkellä todella tyyväinen, olohuone on saanut ihanan raikkaan ilmeen uusien verhojen, ruokailutilasta lainattujen mattojen, uuden sohvan ja viherkasvien myötä. Taitaapa olohuone olla tällä hetkellä ainoa kohde minkä suhteen minulla ei ole mielessä mitään projekteja, onneksi :D


Muuttaessamme tähän taloon oli nykyisen ruokailutilan ja olohuoneen välinen alkuperäinen oviaukko ummistettu, sillä ruokailutilamme toimi edellisen asukkaan makuuhuoneena. Olohuoneeseen ja ruokailutilaan tuli valtavasti lisää valoa ja tilan tuntua, kun avasimme oviaukon uudelleen. Oviaukon avaaminen oli melkein ensimmäisiä juttuja mitä teimme, kun aloitimme remontin talossa. 
Minua vain harmitti kovasti ajatus, että meidän pitäisi rikkoa ehjä ja kaunis hirsiseinä, saadaksemme kulun olohuoneen ja ruokailutilan välille. Oli ihana tunne, kun huomasimme, että meidän ei tarvinnut rikkoa ehjää hirsiseinää vaan siellä oli ovi jo valmiina mikä helpotus.
Saimme oviaukkoa vielä hieman leveämmäksi poistamalla vanhat ovenkarmit, koska ovea emme halunneet tähän jättää.


Hirsiseinän kaivoimme esiin sekä ruokailutilan, että olohuoneen puolelta. Harmikseni jouduimme huomaamaan, että ruokailutilan hirsiseinään oli koverrettu todella rumat urat sähköjohdoille. 
Tähän mennessä olemme piilottaneet rumat jäljet aina jollakin suurella taululla tai seinävaatteella. 
Nyt minua on hieman alkanut tympimään, että seinällä pitää aina olla jokin suuri asia, että saamme jäljet peittoon. Siksi olen tullut siihen päätökseen, että levytämme ruokailutilan hirsiseinän piiloon. 
Sen jälkeen ei enää tarvitse sisustaa sen mukaan, että saa jotakin piilotettua vaan saa ihan itse päättää seinävaatteiden ja taulujen paikat.
 
Ruokailutilan ja keittiön välissä oli aiemmin kaksi pientä ovea, joista toisesta oli kulku makuuhuoneeseen ja toinen ovi vei pienen pieneen kodinhoitotilaan. 
Saimme hurjasti avaruutta, kun purimme ovet ja väliseinän pois. Valo pääsee nyt virtaamaan vapaasti läpi talon. 
Täältä voitte kurkata miltä keittiömme näytti ennen remonttia. Kuvat ovat todella huonoja, mutta eiköhän niistä jonkun käsityksen saa.Haluaisin haastaa kotinsa läpileikkauksia kuvaamaan kaikki bloggaajat, jotka vain mukaan innostuvat lähtemään! Tämä on niin kiva tapa esitellä kotia.

Ihanaa ja rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!

-Pauliina

Kommentit

 1. Kauniita näkymiä. :) Täytyy katsoa, jos ottaisi haasteen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ota ihmeessä haaste vastaan, mielelläni näkisin kodistamme näkymiä huoneesta toiseen<3

   Poista
 2. Voi että mie tykkään niin teän kodista! Kaikki tilat on niin viihtyisiä ja täynnä ihania huonekaluja, valaisimia ja esineitä ❤ Mukava pyhäiltaa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo vanhat matkalaukut! Tämä olisikin mukava postaussarja, katsotaan jospa nappaan omaan blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukun on paitsi kauniita niin ne ovat myös mahtavia säilyttimiä :) Ota ihmeessä haaste vastaan, tämä on niin hauska tapa esitellä kotia.

   Poista
 4. Teidän koti on niiiiin ihana <3 Keittiön muutos on huikea! Voisin itsekin ottaa haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Keittiö on tosiaan kokenut todella suuren muutoksen. Kiva jos otat haasteen vastaan, tulen kurkkimaan miltä teillä näyttää!

   Poista
  2. Tervetuloa kurkkaamaan meille :) Blogin osoitteen löydät profiilistani :)

   Poista
 5. Niin viihtyisää ja kodikasta! Oli kiva päästä kurkistamaan hiukan enemmän kotianne.

  VastaaPoista
 6. Teidän koti on kyllä upea! Pullollaan ihania värejä ja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 7. Kyllä teillä on niin kaunista! Ihanan vaaleata ja värejä hienosti. Nuo keltaiset väripilkahdukset on vaan mun silmissä niin hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Keltainen on niin minun värini ja juurikin sopivina pilkahduksina.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top