Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keskeneräistä, mutta kaunista!


Täällä ollaan vietetty ahkera viikonloppu, laitettiin makuuhuoneen remonttiin kunnolla vauhtia. Päädyimme vaihtamaan osan huoneen lastulevyistä huokolevyihin ja pääsimme samalla eroon rumista lastulevyseinän raoista. Meiltä löytyi edellisestä remontista ylijääneitä huokolevyjä, joten saimme tehtyä tämän homman varsin edullisesti. Meidän ruokailutilan seinän maalauksesta jäi maalia yli ja päätimme käyttää maalinloput makuuhuoneen paneeliseinän maalaukseen. Tykkään tuosta tummanpuhuvasta vihreän sävystä todella paljon, enkä yhtään ihmettele, että se valittiin viime vuonna vuoden väriksi. Maalisävy on tietenkin Vuono.
Sopivan tapetin löytäminen aiheuttikin sitten lähes harmaita hiuksia. Markkinoilla on toinen toistaan upeampia tapetteja, mutta halusin tähän huoneeseen tumman tapetin, joka ei kuitenkaan olisi liian synkkä ja lisäksi tapetin tulisi olla hengittävä. Ei ollut helppo tehtävä löytää tapettia näillä ehdoilla. Päädyimme Boråstapetin Jubileum-malliston upeaan Flora tapettiin. Tapetissa oli niin kaunis värimaailma ja kukkateema tuo tummaan tapettiin sopivasti hempeyttä. Lisäksi tapetti on samalta aikakaudelta kuin talommekin, joten sopii hyvin vanhaan talon henkeen. 

Täytyy sanoa, että olen jo nyt huoneeseen todella tyytyväinen, vaikka kaikki on vielä ihan kesken. Tuolla yhdessä kuvassa näkyi jo meidän sänkykin, Hih siis tuossa aivan palasina litteänä lattialla. Siinäkö me todella joskus nukumme, sen näyttää aika, mutta usko on kova. 

                            Nyt takaisin hommiin, kivaa alkanutta viikkoa kaikille <3

                                                                    -P

Kommentit

 1. Näyttää ihanalta! ❤️ Lisää vihreää jälleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Vihreä on niin ihana väri....keltaisen rinnalle :D

   Poista
 2. ihana tapetti!!
  t.sari s.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapetti, kyllä siitä hienoa tulee kun on jo tuossa vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon myös että lopputulos tulee olemaan hieno!

   Poista
 4. Aivan ihanalta näyttää jo nyt! Upea tapetti. (: Mulle tulee niistä jotenkin vanhat lastenkirjat ja niiden kuvitus mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minullekin tuli ihan sadunomainen fiilis tuosta tapetista ja ajattelinkin että huoneessa jossa on tuollainen tapetti on pakko nähdä ihania unia :)

   Poista
 5. Oijoi, aivan upealta näyttää! Mieletön tuo tapetti ja Vuonosta tykkään myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vuonon ja tuon tapetin yhdistelmä vaikuttaa kyllä todella toimivalta :)

   Poista
 6. Onpa ihana tapetti! Huoneesta tulee aivan varmasti upea!

  VastaaPoista
 7. Upea tapetti! Siitä tulee minulle jotenkin mieleen opetustaulut, johtuu varmaan tummasta pohjasta. Ja sopii tuon vihreän seinän kanssa mahdottoman hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihana <3 Tapetti ja vihreä seinä on kyllä mahtava yhdistelmä, onneksi meillä jäi tuota Vuonoa yli edellisestä rempasta, oli hyvä käyttää maalinloput tähän projektiin.

   Poista
 8. Oi tämä tapetti on ihana, olen himoinnut sitä jo pitkään omaan kotiini. :) Kiva nähdä miltä makkarinne näyttää kokonaisuutena, kunhan valmistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on ihan huiman kaunis, olen tosi tyytyväinen valintaan <3

   Poista
 9. todella upea tapetti! odotan jo kuvia, kun kaikki valmista ja paikoillaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä me pakerretaan makkarin parissa ja kohta varmaan tulee valmistakin :D

   Poista

Lähetä kommentti

back to top