maanantai 5. joulukuuta 2016

Sinistä ja valkoista

Näin itsenäisyyspäivän kynnyksellä tein suomalaisia ja hyvin suomalaisuuteen sopivia sinivalkoisia kirppislöytöjä. Kuppikokoelmani sai täydennystä sinisellä kuviolla koristellusta Arabian BR-mallin "aurinko"-kupista. Keltaisena minulta tätä kyseistä kuppia jo löytyikin. Aurinko-sarjan koriste on Esteri Tomulan suunnittelema. Sarjaan löytyy kahvikuppeja, pullalautasia, sokerikko ja kermakko sekä tarjoilulautanen. Koriste on tuotu astioihin serikuva tekniikalla.

Toinen löytö oli Antti Nurmesniemen Wärtsilälle suunnittelema Pehtoori-kahvipannu. Valkoinen pannu oli ollut pitkään haaveissani, mutta tätä pannua liikkuu todella vähän valkoisessa värissä. Ilmeisesti tätä Antti Nurmesniemen pannua on valmistettu aikoinaan hyvin vähän valkoisena. Nyt minua onnisti, kun kotikaupungin kirppiksen hyllyssä minua odotti tämä kaunis pannu. Pannua on valmistettu useissa eri väreissä. Olen nähnyt näitä ainakin, punaisena, mustana, mattamustana, vaaleansinisenä, tummansinisenä, limenvihreänä, oliivinvihreänä, oranssina ja tietenkin keltaisena. 

                                 Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa kaikille <3

                                                                    -P

18 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt! :) Valkoisen ja mustan pannun kelpuuttaisin mielelläni myös omiin kokoelmiini. Vähän on ollut vaan hiljaista kirppisrintamalla. Ei jaksa käydä niillä, kun täällä päin harvoin tekee hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kelpaisi kyllä mullekin ja sitten olisikin minun pannukiintiö täynnä :D Me oltiin viikonloppuna taas kiertelemässä kirppiksiä, kun autoimme ystäväämme löytämään kalustusta hänen uuteen kahvilaan :)

   Poista
 2. Saanko kysyä oliko pannu kallis hankinta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sen nyt ottaa, ei se ihan edullinenkaan ollut reilu 50€ maksoin.

   Poista
 3. Löysin vihdoinkin meidän muuttokuormasta sen yhden kuppiparin, jonka ajattelin sinulle tuoda mansen blogikirpparille. Valitettavasti siinä on särö reunassa. Jos se kelpaa säröineen saat sen kokoelmasi jatkoksi, koska keltaisten kahvikuppiesi joukossa en sitä pongannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minä sen tietty voin ottaa ja varsinkin jos se on kokoelmastani puuttuva yksilö, yritän sitten joskus metsästää ehjän tilalle <3

   Poista
 4. Olipa hienot löydöt! Musta ja valkoinen pehtoori sopisivat omaankin hyllyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Musta kyllä tosiaan kelpaisi tännekin joukon jatkoksi :)

   Poista
 5. Ihana löytö! Ja, tuo kannu on kans hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, minusta niin ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan <3

   Poista
 6. tosi ihanat löydöt taas =) Hyvää itsenäisyyspäivää !

  VastaaPoista
 7. Ihanat löydöt...varsinkin tuo Pehtoori!
  Hyvää itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehtoori on niin ihana <3 Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle <3

   Poista
 8. Pehtoori on kuulunut punaisena minun nuoruuteeni...mutta valkoisena sen omistan nyt...sen pienemmän version....kivat löydöt taas teit.

  VastaaPoista
 9. Hieno. Meillä on keltainen pehtoori, mutta siitä puuttuu kansi...sit löytyy punainen pikkupehtoori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Keltainen pehtoori on kaunein, toivottavasti löydätte kannen omaanne.

   Poista