tiistai 11. lokakuuta 2016

Verhot ruokailutilaan

Täällä ollaan taas puuhasteltu meidän ruokailutilan parissa. Ja täytyy todeta, että taas on se hetki, kun joudun pyörtämään aiemmat puheeni, sillä olen aina sanonut, että en halua verhoja tähän huoneeseen. Syynä on ollut, että minusta tässä huoneessa on ollut niin paljon menoa ja meininkiä, tästä syystä halusin kaiken ulkoa tulevan valon pääsevän vapaasti tilaan rauhoittamaan tunnelmaa. 

Nyt löytyi kuitenkin mielestäni täydellisesti tämän tilaan tyyliin sopivat vanhat Tampellan Duuri-kankaasta ommellut verhot erään Facebook-ryhmän kautta. Verhot ovat tarpeeksi vaaleat ja päästävät hyvin valon läpi, jonka vuoksi ne eivät tee yhtään tunkkaista vaikutelmaa. 
Ostaessani verhot suunnittelin sijoittavani ne tulevaan makuuhuoneeseemme, mutta kun pyöritteli näitä käsissäni niin tajusin, että nämä olisivat kuin tehdyt uudistuksia kokeneeseen ruokailutilaamme. 
Tämän tilan nykyiseen tunnelmaan olen hirmuisen tyytyväinen, koko huone tuntuu sellaiselta, että näin sen juuri pitkin olla. 


                        

Hankin hirsiseinälle muutaman uuden viherkasvin tuomaan lisää vehreyttä, toivottavasti jaksavat pysyä elossa tuossa hieman pimeässä nurkassa. Rottinkiset amppelit löysin kirppikseltä hetki sitten, maksoivat muistaakseni euron kappale. 
Tässä näkee minusta hienosti kuinka hyvä pari vihreä ja tuollainen murrettu keltainen ovat. Minusta ryijyn sävystä tuli täyteläisempi, kun se sai vihreää rinnalleen. 


                    
Ulkona oli tänään harmaata ja koleaa, nyt todellakin tuntee syksyn tulleen. Eihän anneta sen häiritä, nautitaan pimenevistä illoista lämpöisen viltin alla ja annetaan aikaa haaveilulle <3

                                                                   -P

15 kommenttia:

 1. Ihanan kodikas,hieman sellanen mummola tyylinen, mutta ei missäännimessä huonossa mielessä =D kivaa tiistai iltaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä melkoinen mummola on, mutta me viihdytään :D

   Poista
 2. Ihanat verhot! Mä himoitsin tollaisia joskus Lumppulassa, mutta jäi ostamatta. Seinäamppelitkin on tosi kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lumppulasta nämä verhot löysinkin ja tykkään tosi paljon :)

   Poista
 3. Toi ryijy on vaan niin kaunis! Murrettu keltainen ja vihreä on muuten voittamaton pari. Mä en saa siitä tarpeekseni ja salakavalasti tuota yhdistelmää on hiippaillut lähes jokaiseen huoneeseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mahtava väriyhdistelmä, alkaakohan meillekin tulla lisää vihreää keltaisen kaveriksi...sitä kyllä vaikuttaa :D

   Poista
 4. Mä olen kans suorastaan vähän kade tosta ryijystä, se on ihan tajuttoman hieno!
  Mulla on ihan samanlaiset rottinkiamppelit ja nyt löysin vielä rottinkisen kattoon ripustettavan version.
  Verhot on just hyvät tohon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryijy on kyllä upea, olen niin onnellinen että ostin sen! Rottinki on ihana materiaali niin lämmin ja ajaton.

   Poista
 5. Talvea kohti mennessä sitä saakin vähän leikitellä erilaisilla verhoilla ja pehmeillä tekstiileillä koska lämpö ja kodikkuus ei silloin ole yhtään pahasta. :D :D Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä tosiaan alkaa kaivata lisää lämpöä sisälle, kun ulkona viilenee. Täytyy rakentaa pesä jossa selviää yli kylmän ja pimeän kauden ;)

   Poista
 6. Meillä on ollut lapsuudessani samanlaiset rottinkiamppelit seinällä :) Verhot on ihan iki-ihanat, tuo kuosi on niin retro ja ajaton <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meilläkin on ollut rottinkieamppelit, kun olin lapsi, mutta jotenkin ne sopivat niin hyvin myös tähän aikaan. Verhot ovat tosiaan niin ajattoman kauniit <3

   Poista
 7. Are you looking for free Google+ Circles?
  Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by using Like 4 Like?

  VastaaPoista