sunnuntai 4. syyskuuta 2016

On meillä uusi ratio, kunnon putkiratio!

Eikä mikä tahansa radio olekaan, saimme täydellisen tyyliimme sopivan radion ja vieläpä ihan ilmaiseksi.  Tämä upea radio on täysin toimiva vekotin ja kyllä vain minun mieleni lepää katsellessani tuon kauniin soittopelin upeita muotoja. Voiko täydellisempää radiota ollakaan, ei minun mielestäni. Toki pieniä kauneusvirheitä tämän ikäisessä jo on, mutta ei mitään suurta. Radiota on valmistettu 50-60-lukujen vaihtessa, eli juuri täydellisen ikäinen on tämä uusi tulokkaamme. 

Kyllä nyt kelpaa istahtaa keinutuoliin kuuntelemaan radiota, olisi vielä täydellisempää jos sieltä tulisi musiikkia radion kanssa samalta vuosikymmeneltä, se taitaa olla jo liikaa toivottu. 

Sain vihdoin laitettua seinälle taannoin kirpparilta löytyneen seinäamppelinkin, sopi minusta niin hienosti radion kaveriksi. Peikonlehti muutti tästä nurkasta ruokailutilaan ja maapallo muutti ruokailutilasta radion kaveriksi olohuoneeseen. Meidän ruokailutilamme on myös myllerryksen kourissa, voin jo paljastaa sen verran, että sinne muuttaa kolme uutta huonekalua ja vanhoja lähtee saman verran pois. Tästä lisää sitten, kun saamme tilan valmiiksi. Eipä käy tylsäksi tämä elämä, kun aina on mielessä uusia projekteja. 
                                                            

                            


                                
                          

                                   Rentouttavaa sunnuntai-iltaa lukijoilleni! 

                                                                -P

20 kommenttia:

 1. Voih! Mikäpä olisi talvi-iltaisin istua tuon ääressä, kutoa villasukkaa ja kuunnella vaikkapa Knallia ja sateenvarjoa. Jos ei satu tulemaan sopivaa musiikkia. Kissankin ottaisin syliin lämmittämään, jos ei tuo AM olisi "alreekinen". Täydellistä. *huokaus*

  Sun aurinkoisista kuvista välittyy tunnelma, että teillä on aina kesä :) Vähän niin kuin Onnelilla ja Annelilla...

  VastaaPoista
 2. No onpa hieno! :) Jännää, odotan jo innolla kuvia seuraavasta muutoksesta. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän upea radio! Kyllä ennen vanhaan vaan osattiin tehdä kauniita käyttötavaroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, toivon että uudetkin kodinkonesuunnittelijat ymmärtäisivät tehdä kaikista vempaimista kauniimpia <3

   Poista
 4. I-h-a-n-a!!!!! Ja vielä kun on toimivakin. Mä haluisin meidän ruokailuhuoneen putkiradion toimivaksi. Sopisi jotenkin tunnelmaan.
  Noita seinäamppeleita on ihmeen vaikeaa laittaa seinille 😀 löysin tänä kesänä niitä kirppareilya kolme kappaletta, mut en vielä yhdellekkään ole keksinyt paikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on vaikeaa saada seinille yhtään mitään, jotenkin se seinään reiän tekeminen tuntuu niin lopulliselta :D Toivottvasti saatte teidänkin radion toimimaan.

   Poista
 5. Pähee radio! Ja todella kaunis huone muutenkin, toi keinutuoli on niin herkullinen!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja toimiva, eli ihana❤ Radio löysi täydellisen kodin teiltä. Näitä tulee aina välillä vastaan kirppareilla, vielä emme ole sellaista kotiuttaneet, vaikka mieheni kovin haaveilee tällaisesta. Se on se hinta, joka usein on liian kova meille. Mutta ehkä meilläkin joku päivä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan myös aiemminkin näitä ihasteltu, mutta hintaa on ollut aina liikaa tai sitten ovat olleet kamalassa kunnossa. Onneksi nyt kävi tuuri, toivottvasti teillekin löytyy oma radio <3

   Poista