Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kukkateline ruokailutilaan

Vierailin ensimmäistä kertaa Urjalassa ihanassa vanhan tavaran kaupassa nimeltään Wanha Mari. Liike oli aivan mahtava uusi tuttavuus ja aion vierailla paikassa kyllä jatkossakin, liikkeessä oli myynnissä kaikenlaista vanhaa tavaraa mm. kotimaista lasia, Arabiaa, vanhoja tekstiilejä, emalia, huonekaluja yms. Hintatasokin oli minusta ihan kohtuullinen. 


Löysimme Wanhasta Marista ruokailutilaan kauniin yksinkertaisen ja kevytrakenteisen kukkatelineen. En halua säilyttää kukkia ikkunalaudalla, jotta kissamme pääsevät vapaasti hyppäämään siihen. Ikkunalaudalla  on niin hyvä istuskella ja ihmetellä maailman menoa. 

Tämä kaunis kukkateline minusta viimeisteli ruokailutilamme uuden ilmeen. Maksoimme tästä kaunottaresta 30€, minusta hinta oli oikein kohtuullinen. Tässä yksilössä oli jopa tasoina toimivat Ensolevytkin säilyneet ehjinä. Ainoa pieni miinus tässä telineessä on, että monet kasveistamme ovat tähän liian suuria ja mietin myös onko tämä liian matala tuohon ikkunan alle. Mitä mieltä olette, näyttääkö tämä hassulta tässä paikassa? Tyyliltään tämä minusta on täydellinen tuohon paikkaan. 

                                                                                                        Aurinkoista keskiviikkoa!

                                                                 -P

Kommentit

 1. Ei näytä hassulta. Kaunis! :) Kelpais mullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkateline on kyllä kaunis ja nyt on jo silmä alkanut tottumaan eikä se enää näytä liian matalalta :)

   Poista
 2. Sopii niin teidän huusholliin tuo kukkateline<: Meillä oli autotallissa lehtiteline,joka näytti tehdyn ihan samalla systeemillä ja samoista materiaaleista,kuin tuo löytösi.Tytär otti omakseen..ihailevin huokauksin((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin minustakin! Ihanaa, kun löytyy aarteita autotallista :)

   Poista
 3. Minustakin todella hieno👍Varjossa viihtyvät pienemmät kukat saa hyvin alatasolle. Mitä teit niille edellisille pöydille; keksitkö jo toista/uutta käyttöä? Nekin olivat kyllä hienot😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin aivan ihastunut! Ne pöydät muuttivat olohuoneeseen sohvan viereen :)

   Poista
 4. Minustakin todella hieno👍Varjossa viihtyvät pienemmät kukat saa hyvin alatasolle. Mitä teit niille edellisille pöydille; keksitkö jo toista/uutta käyttöä? Nekin olivat kyllä hienot😊

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kukkateline näyttää varsin passelilta. Mä leikkaan ja juuretan tasaisesti kasveja ja näin pienet yksilöt menee pieniin ruukkuihin, ettei kaikki kasvit olisi kookkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi tehdä myös sama kasveille, mutta olen ollut vähän laiska sen asian suhteen. Pelargonit hoidan kyllä, mutta muut meinaavat jäädä liian vähäiselle huomiolle :P

   Poista
 6. Minusta ei oo liian matala. Kukat mahtuvat hyvin. Tosi kaunis teline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään nyt itsekin ja ei näytä enää liian matalaltakaan niin se silmä tottuu!

   Poista
 7. Tosi kiva teline! Eikä mielestäni liian matalakaan, näin peittää vähän patteria, mutta kukat saavat kuitenkin valoa. Hyvä löytö.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis ♥ Sopii hienosti tuohon ikkunan alle =)

  VastaaPoista
 9. Oli kiva tutustua. Minusta tämä on nätti. Onko tuo Urjalan kirppis miten auki.Käyn siellä silloin tällöin, mutta muistelin että sillä oli jotenkin hassut aukioloajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva tavata! Vanha Mari taitaa olla talviaikaan avoinna vaan torstaista lauantaihin :) Päivittävät aukioloaikoja aika hyvin heidän Facebook-sivuille.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top