Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kukat vanhoissa lasipulloissa


Täällä sataa vettä, kaipasin sisälle jotakin piristystä ja kävin poimimassa pihalta rikkaruohoiksikin tituleerattuja kaunottaria. Vaikka meillä on maljakkoja yllin kyllin niin tällä kertaa asettelin kukkaset vanhoihin lasipulloihin, lasipullot toimivat mahtavasti rykelmänä. Vielä jos pullot ovat keskenään erikokoisia ja värisiä näyttävät minun silmääni vieläkin paremmalta. Vanhoissa pulloissa minua viehättää niiden epätasaisuus, niissä on valumia, ilmakuplia ja värieroja. Viehättäviä virheitä, jotka tekevät jokaisesta pullosta omanlaisensa. 

Ostimme vanhoja pulloja ison satsin pari vuotta sitten huutokaupasta ja pullot ovat olleet milloin missäkin käytössä. Pulloista saa esimerkiksi tehtyä roikkuvia maljakoita, kun vääntää rautalankaa pullon suulle ja laittaa roikkumaan vaikka puutarhaan puun oksille. Ajattelin, koristella juhannukseksi jonkun pihapuumme näillä viehättävillä pulloilla. 

Suunnittelen täällä kovasti jo takapihan terassin sisustusta, vaikka koko terassi ei edes vielä ole ihan valmis. Terassin päälle ostimme paviljongin ja päätimme, että sisustuksen tarvittavat asiat yritämme kaivella omista nurkistamme. Minulla on aina huono omatunto, kun ostamme jotakin uutena. Ei varmaan pitäisi sillä niin harvoin käymme ostoksilla muualla kuin kirppiksillä. Yhteen asiaan kaipaisin vihjeitä, onko kukaan nähnyt missä myytäisiin värikkäitä istuintyynyjä? Kaipaisin vanhoihin puutarhatuoleihimme istuintyynyt ja en millään ehtisi nyt ompelemaan. Olen siis kiitollinen vinkeistä jos joku olisi sattunut jossakin kaupassa näkemään sellaisia. 








                                                      Kivaa päivää!
              
                                                              -P 

Kommentit

  1. Hienot. Näin vasta vanhoja limonadipulloja etiketteineen kirppiksellä, aikani hipelöin mutta jätin kuitenkin vielä hyllyyn. En tiedä missä hinnoissa ne pyörivät, ne olivat 7€/kpl ja pidin tyyriinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aika kalliit olivat kyllä. Me maksettiin isosta satsista pulloja ehkä 5€ ja etiketillisiä olen löytänyt eurolla tai kahdella.

      Poista
  2. Ihanan näköisiä. Vanhat lasipullot on kyllä persoonallisia ja pääsevät oikeuksiin kesäkukkien kanssa. Ihania löytöjä myös edellisessä, on kuin olisi käynyt kirpputorilla;) Mukavaa kesänjatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin ovat ja näyttävät niin kauniilta yhdessä kukkien kanssa. Ihanaa kesän jatkoa sinnekin <403

      Poista
  3. Teillä on kyllä niin kaunista!! Kiitti muistutuksesta - täytyykin tehdä pitkästä aikaa pullokollaasi nyt kun noita kukkia saa ihan ilmatteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ilmaiset kukat ovat ihan parhaita, niitä voi kerätä ihan mielinmäärin. Meillä ainakin koko piha on täynnä, näitä kauniita rikkaruohoja :D

      Poista
  4. Niin on kaunista. Noi pullot + kukat on aivan suloisen ihanat.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  5. Tuo teidän ruokahuone se sitten aina ihastuttaa minua. Tykkään! Ja, mitä ihanampaa sitä on kuin kedonkukkaset maljakossa! Aurinkoisia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla. Huone on kyllä minun ehdoton suosikkini, meidän kodissamme <3 Aurinkoisia päiviä sinnekin :)

      Poista
  6. Ihanan iso pöytä teillä! Porukkaa mahtuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mahtavan suuri, sen ympärillä on varmaan parhaillaan ollut kaksitoista ruokailijaa :)

      Poista
  7. Onpa taas kauniita kuvia! Itse harrastan myös noita pullomaljakoita, saa vähillä kukkasilla kivan näyttäviä esillepanoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pullomaljakoilla saa tehtyä niin kauniita asetelmia!

      Poista

Lähetä kommentti

back to top