perjantai 3. kesäkuuta 2016

Ihana toukokuu

Toukokuu, se oli ja meni, miten se menikään niin nopeasti, taas kerran. Toukokuu on aina ollut lempi kuukauteni, mutta neljä vuotta sitten siitä tuli minulle vieläkin tärkeämpi. Sillä neljä vuotta sitten toukokuussa muutimme nykyiseen kotiimme, se tuntui lähes taianomaiselta. 
Muuttokuorma oli pihassa ja kaikki omenapuut täydessä kukassa, kaiki näytti niin kauniilta, että se sai minut liikutuksen kyyneliin. 

Haaveista oli tullut totta, tämä on meidän piha, meidän kauniit kukkivat omenapuut. Tuo onnentunne ei ole kadonnut minnekään tämän neljän vuoden aikana, edelleen koen olevani onnekas, että saamme asua tässä ihanassa talossa ja hoitaa vanhaa ja vähän ränsistynyttäkin puutarhaa. Toivottavasti saamme asua tässä vielä pitkään. Vieläkin olemme talon ja puutarhan kanssa esikoulu vaiheessa, koko ajan opimme toisistamme enemmän. Ehkä kohta pääsemme ala-asteelle. 

Tässäkin toukokuussa odotin, että pihamme viisitoista omenapuuta aloittavat kukintansa. Puutarhaamme kaunein hetki on ehdottomasti tämä lyhyt hetki jolloin koko puutarha on täynnä kukkia. Tekee vain mieli laittaa viltti keskelle pihaa ja tuijotella ylöspäin, katsella kauniita kukkia ja kuunnella ihanaa pörinää kun pölyttäjät ovat ahkerina työssään. 


                          
                                                    Ihanaa viikonloppua <3

                                                                  -P

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Toukokuu on munkin lemppari kuu ja omenenkukat lemppari kukkia. :) Ihana muisto teillä liittyy omenapuiden kukintaan. Me ostettiin talo tammikuussa. Piha oli lumen vallassa, kun lumitöitä ei ollut tehty koko talvena kuin ihan vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omenapuiden kukinta saa minussa aina heräämään sen ihanan tunteen, kun muutimme tänne <3 Me kävimme katsomassa taloamme, kun oli täysi talvi, silloin oli vaikea ajatella miltä piha näyttäisi kesällä :D

   Poista
 2. Hurjan kauniita omenapuita ja valtavasti niissä kukkia. Kyllä niitä kelpaa tuijotella❤ Meillä ei ole omenapuita omassa pihassa. Ehkä joku päivä istutamme sellaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Omenapuut ovat aivan ihastuttavia, vaikka ne teettää hurjasti töitä, en niistä kyllä luovu!

   Poista
 3. Tänä vuonna omenapuissa oli ihan valtavasti kukkia. Nämä teidän vanhat omenapuut on aivan ihania!

  VastaaPoista