keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kello olkkariin


Vihdoin ja viimein saimme olohuoneen seinälle kellon, joka sopii huoneen tyyliin, niin värinsä kuin muotonsa puolesta. 
Löysin kellon yhden ihanan ihmisen kautta, joten kiitos hänelle suuresti, mahtavaa kun maailmasta löytyy auttavaisia ihmisiä. 
Olen niin tyytyväinen tähän kauniiseen Teak-puiseen seinäkellon, joka näyttää meille hienosti aikaa. 
Kello on saksalaista laatua 70-luvulta, merkki on Emes. Kuvat eivät ehkä oikein anna oikeutta tälle kaunottarelle, mutta uskokaa minua se on kaunis!
 
Kellon lisäksi sain postissa upean petroolinvärisen Pop-kupin, ehkä ne muutkin harvinaiset värit löytävät tiensä joskus tänne. Ainakin täytyy uskoa niin, minulta puuttuu vielä ainakin vihreä, harmaa ja ruskea kuppi. Minulle saa siis ehdottomasti vinkata jos joku niihin puuttuviin väreihin jossakin törmää. 


Nappasin puutarhassa vielä kuvan näistä upeista ilta-auringossa kylpevistä kirjopikarililjoista, tämä on yksi kauneimmista kukista mitä tiedän. Olen onnekas, että nämä kaunottaret jaksavat kukkia näin kauniisti meidän pihalla. 

                                                                 -P

10 kommenttia:

 1. Upea kello! Tuo petrolinvärinen kuppi myös aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo petroolinvärinen kuppi oli kyllä vallan mahtava lisä kokoelmaani <3

   Poista
 2. Todella kaunis kello! Kauniin muotoinen ♥

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä kaunis olohuone! Ja, kello sopii täydellisesti tuohon paikkaan!

  VastaaPoista
 4. Vau mikä kello! Rakastan vanhoja kelloja, joita meillekin on vihdoinkin alkanut kertyä. Meidän vanhasta puutarhasta löytyy tänä vuonna jälleen uutta ihmeteltävää. Kaikkea ei ensimmäisenä vuotena talossa rekisteröitynyt, ei sen kaiken rempan ja pihan muokkauksen keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin rakastan vähän liikaakin :D Me ollaan asuttu nyt neljä vuotta talossamme ja vaikka ollaan jouduttu kaivamaan kaikki kukkapenkit ylös niin vieläkin putkahtelee, vaikka minkälaisia uusia kasveja/kukkia joita en ole aiempina kesinä rekisteröinyt. Meillä on ollut kanssa niin tiivis remppatahti, että ei ole ehtinyt tarpeeksi pihalla ihmettelemään :)

   Poista