sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Olohuoneen huonekalut lähtivät tanssiin

Olohuoneessamme ei ole yhtään ehjää seinää, jokaisella seinällä on ikkuna tai ovi. Tämän vuoksi olohuoneen järjestyksen muuttaminen on melko haasteellista. Olen jo pitkään kaivannut muutosta järjestykseen, mutta ei vain olla keksitty miten sitä voisi muuttaa.
Eilen illalla saimme kuitenkin idean sohvan siirtämisestä isomman ikkunan eteen ja siitä se pyöritys sitten alkoi. 

En ole koskaan hirveästi välittänyt kirjahyllyistä, niinpä päätimme jättää kirjahyllyn yläosan pois ja jätimme tv-tasoksi ainoastaan matalan senkkimäisen alaosan. Olen haaveillut löytäväni sopivan kokoisen pienen kaapin, jonne saisimme television sisälle piiloon, sen löytymistä odotellessa televisio saa nyt rumentaa olohuonettamme tuon senkin päällä.

Vanha painava 1800-luvun piano on hyvä pitää paikoillaan, koska se ei hirveästi tykkää siirtelystä ja se myöskin painaa jumalattoman paljon. Jos pianoa siirretään niin paikasta täytyy olla aivan varma, sitä ei todellakaan halua siirrellä moneen kertaan. Piano mielestäni myös näyttää tosi hyvältä hirsiseinää vasten, joten se sai jäädä paikoilleen. 

Pienempi vitriinikaappi sopii myös nykyiselle paikalleen mielestäni loistavasti, niinpä myös se jäi entiselle paikalleen. Kaikki muut huonekalut pyörivätkin sitten villisti ympyrää ja etsivät omia paikkojaan. Illan pimeinä tunteina, saimme kuitenkin kaikki paikoilleen ja minusta olohuoneemme näyttää nyt avarammalta kuin aikaisemmin. Kyllä kannatti laittaa huonekalut tanssimaan, saa siinä sivussa myös hyvää kuntoilua ja hien pintaan. Loistavaa hyötyliikuntaa siis. 

Tässä teille kuvapläjäys olohuoneen uudesta järjestyksestä. Mitäs tykkäät?

                         


                            

                    Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja kivaa alkavaa viikkoa! 
   
                                                                     -P

30 kommenttia:

 1. Oi kyllä näyttää hyvältä :) Vaikka ei se aikaisempikaan huono ollut. Minäkin väänsin tänään aamulla olkkaria (taas) ja nyt tuntuu , että se on ok. Kunnes taas se tunne tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä järjestyksen muutaamisella saa ihmeitä aikaan, koko huone tuntuu taas ihan uudelta :) Kivalta näytti teidänkin uusi järjestys!

   Poista
 2. Minkä nimistä on tuo olohuoneen tapetti? On tosi kiva!��

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Munkin tekisi mieli vaihtaa olkkarin järjestystä, mutta meilläkin kaksi ovea, takka ja ikkuna aiheuttaa rajoitteita järjestykselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vanhat talot ovat kyllä välillä haasteellisia :)

   Poista
 4. Ihan just vasta löysin blogisi ja en osaa aiemmasta sanoa mutta ihan mielettömän muikeeta värienkäyttöä teillä on ja oioi miten kauniita kalusteita, viihtyisää ja persoonallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi :) Minä saan niin paljon virtaa väreistä ❤️

   Poista
 5. Oi, ihastuttavan pirteä olohuone. Ja, wau tuo piano. Joo, pianon siirtelyä kannattaa miettiä tarkkaan ja usein kun vielä joutuu virittämäänkin siirron jälkeen.
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän se on, että piano on viritettävä siirtämisen jälkeen uudelleen, ainakaan tuo meidän ei kestä yhtään liikuttelua.

   Aurinkoista viikkoa sinullekin ❤️

   Poista
 6. Kiva :) Jostain syystä en ollut aiemmin huomannut tuota "syvennystä" joka onkin tosi kiva, onko se vanha oviaukko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syvennys on tosiaan vanha oviaukko, meillä on samanlaiset hyllyt tehty ruokailutilaan vanhaan oviaukkoon :)

   Poista
 7. Kiva :) Jostain syystä en ollut aiemmin huomannut tuota "syvennystä" joka onkin tosi kiva, onko se vanha oviaukko?

  VastaaPoista
 8. Huonekalujen pyöritys on kivaa puuhaa...saa itselleen aivan uuden huoneen,kun vähän aikaa vääntelee ja kääntelee tavaroita....ja käyhän se jumpastakin pikku hikineen☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todellakin käy jumpasta, jos ei muuten tule hiki niin ainakin tuskanhiki :D

   Poista
 9. Tekisi mieli hypähtää tuohon sohvaan tyynyjen keskelle..:)

  VastaaPoista
 10. Upealta näyttää!(: Ihana sohva! Onko löytö kirpuilta vai ihan jostain uutena ostettu? Meillä on etsinnässä sohva ja tuo näyttää juurikin sellaiselta jollaisen mieskin voisi hyväksyä(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Olisi voinut vaikka vannoa kirppu löydöksi(: Kiitos paljon!

   Poista
 11. Kivalta näyttää ja vaihtelu virkistää <3 Joskin omassa olohuoneessa tuskin tullaan vaihtamaan järjestystä koskaan, kolme oviaukkoa ja yksi valtava ikkuna pitävät huolen siitä että olemassa oleva järjestys on ja pysyy! Onneksi ollaan tyytyväisiä tähän järjestykseen ja se toimii hyvin :) Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin virkistää ❤️ Ei täälläkään kyllä helppoa ole järjestyksen vaihtaminen, mutta nyt se on tehty ja ainakin tällä hetkellä olen enemmän kuin tyytyväinen.

   Poista
 12. Voi miten hienolta näyttää <3 Ja senkki toimii ilman hyllyjäkin, on rauhallisemman näköinen mun mielestä noin. Eikä tuo tv edes korostu yhtään, onhan meilläkin samalla tavalla :) Itsekin olen miettinyt huonekalujen tanssittamista, taas kerran eli kohta se alkaa täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta tuo senkki on nyt paljon kivempi. Kirjahyllyt ovat aina mielestäni jotenkin tunkkaisia. Hyviä tansseja sinne teille :D

   Poista
 13. Teillä on todellakin kaunis koti. Ihania yksityiskohtia. Kunpa jaksaisi itsekin panostaa omaan kotiinsa yhtä lailla.
  Kiitos kuvista!
  T: H.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana olohuone! Löysin blogisi vasta ja olen siitä asti suunnitellut meidän kiikkutuolin maalaamista keltaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen kyllä maalaamista, mä olen ihan rakastunut tuohon keltaiseen kiikkuun ❤️

   Poista
 15. kauniita yksityiskohtia ja mahtava tuo piano! mistä tuo matto muuten on? näyttäisi juuri sellaiselta mikä sopisi meillekin :)

  VastaaPoista