tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kevättä rinnassa


Tänään aamulla aurinko paistoi ja linnut lauloivat korkealta ja kovaa, lauloivatko ne meille kaikille ihanille naisille kaunista sikermäänsä vai lauloivatko ne kevään tuloa? Veikkaan molempia.

Olen ihan ihmeissäni tästä lisääntyeestä ja valosta ja samalla omasta aktiivisuustasostani, olen ollut ihan kummallisen aikaan saava. Tulee upea fiilis, kun on saanut keskenjääneitä projekteja eteenpäin.  Uusia ideoita vilisee päässä niin ettei mukaan ehdi.

Keittiön hyllyyn laitoin keväisiä aarteita, viikonloppuna ostettu suuri tulppaanikimppu on kukkeimmillaan.
Välillä mietin, että olenko turhamainen materialisti, kun tulen onnelliseksi kauniista esineistä ja käytän kodin laittamiseen hirvittävästi aikaa.
Mielestäni en ole, eikö ihmisen pidä tehdä juuri sitä mikä tekee onnelliseksi.
Minut tekee onnelliseksi kodin laittaminen kuntoon, tuoreet kukat maljakossa ja ihanat vanhat astiat. Koti on minulle turvapaikka, vaikka missä maailman kolkassa olisin niin aina kaipaan kotiin.
Sitä paitsi eiköhän me kaikki saada olla pikkuisen turhamaisiakin.

Ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille ❤️


                  

                  
                             


                           
          
                                                                      -P

14 kommenttia:

 1. Täällä on koko päivän ollut sumuista ja pilvistä..:)

  VastaaPoista
 2. Täällä naapurikunnassa ei ole paistanut, muuten kyllä NIIN keväistä! Mulle oikea kevät on sitten kun tuo meidän maalaistie sulaa, saa ajella taas huolettomana kaupunkiin kirppiksille ym. Sitä odotellessa...

  Hyvää naistenpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan on aurinko käyny paikallisesti vierailulla. Ihanaa kyllä, kun kevät tekee tuloaan. Kevät on mun lempi vuodenaika ❤️

   Poista
 3. Oi, teillä on kyllä ihastuttava keittiö! Ja, ihanaista naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kirjoitit hyvin. Itse pohdin tätä myös usein, olen koti-ihminen ja minun juttu on ainakin luoda kodista paikka jossa koko porukan on mukava olla. Tavara on vain materiaa, mutta kyllä vain jokin kippo kirpparilta eurolla piristää viikkoa, toiselle sen tekee suklaalevy tai juoksulenkki. Kivaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin juuri ja siksi pitää tehdä juuri sitä mikä on itselle hyväksi :)

   Poista
 5. Ihanan valoisaa teillä! Kyllä kotona pitää viihtyä, varsinkin jos siellä viettää paljon aikaa :) Ei se oo turhamaisuutta jos nauttii estetiikasta. Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja minä olen kyllä paljon kotona, koska viihdyn täällä niin hyvin. Koti on tärkein paikka maailmassa :)

   Poista
 6. Missään nimessä et ole kotisi kauuniiden tavaroiden ympäröimänä turhamainen :) Koti on monelle niin tärkeä paikka, joten siellä saa olla juuri niin kuin haluaa ja toteuttaa omia visioitaan ja intohimojaan. Minäkin olen koti-ihminen, siellä viihdyn parhaiten maailmassa. Kiva käydä reissussakin, vain todeakseen, että on IHANA olla kotona...
  Ja TODELLAKIN, ihanaa tämä valon lisääntyminen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen täysin samaa mieltä kanssasi. Välillä sitä vain pohdiskelee asiaa toisellakin kantilta, mutta kyllä koti on niin tärkeä paikka, että sen pitää olla juuri sellainen kuin itse haluaa ❤️

   Poista
 7. Voi tuota sun keittiötä ♥ Se on niin ihana ♥

  Mä ajattelen niin, että materialistit ostavat uusia, ehkä hieman turhia tavaroita ja me keräilijät taas pelastamme vanhoja aarteita =) Mä en nimittäin itse suostu myöntämään, että olisin materialisti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️

   Sinä se osasit kiteyttää asian kiin hienosti, me olemme pelastajia ❤️ :D

   Poista