Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Viikonlopun kirppislöydöt

Sateista ja harmaata viikonloppua on hyvä viettää kirpputoreja kierrellen ja herkutellen. 
Täytyyhän sitä jollain tavoin itseään piristää. Muutamia kivoja löytöjäkin tuli tehtyä.  
                   

Arabian pomona-sarjan maitokannu omenakuviolla oli ihana lisä kokoelmaani. Tämä ei ole ihan priimakuntoinen yksilö ja löytyi siksi aika edullisesti. Kauniilta näyttää kukkamaljakkona ja hyllyn koristuksena.


Esteri Tomulan suunnittelemalla omenakuviolla olevat munakupit oli pakko napata mukaan, sarjassamme en osaa sanoa miksi ja mihin näitä tarvitsen, mutta en voinut jättää ostamattakaan. 


Teak-tarjotin löytyi muutamalla eurolla, näihin törmää melko usein, mutta tämä yksilö oli ihan huippukuntoinen ja minusta nuo kulmien metallikoristeet ovat tosi hienot. 


                               

Huonokuntoinen Finelin Elisa-kulho päätyi kukkapurkiksi,kulho on ihan umpiruosteessa pohjasta, mutta ei se varmasti kukkia haittaa. 


Pullakiintiö tuli täytettyä vähäksi aikaa, mutta voi miten viikonlopun rauhalliset kahvihetket ovatkaan   niin ihania ja rentouttavia. Arkiaamuisin kahvi tulee nautittua melkein juosten kaikkien muiden aamupuuhien lomassa. Mahtavaa välillä istua rauhasta alas ja oikeasti nauttia juuri tästä hetkestä. 


                                        Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3

                                                                     -P

Kommentit

  1. Upeat kirppislöydöt ja niin ihanat kiireettömät kahvihetket. Niistä täällä meilläkin on nautittu nyt viikonloppuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiireettömyyden tunne on niin ihanaa. Viikonloppuja voisi olla useamminkin :D

      Poista
  2. Nuo sinun vanhat kahvikuppisi tuovat niin muistoja mieleen ja moni muukin "asia" blogissasi! huoks..... -))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistot ovat juuri parasta näissä ihanissa astioissa ja tavaroissa <3

      Poista
  3. Voi miten upeita löytöjä ja ihanat kuvat ♥ Mä haluaisin kans hyllyyni pari Elisaa. Tuo sen kuvio on niin kaunis ♥

    Mukavaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Elisa on kyllä kaunis kuvio ja niissä on niin ihanat väritkin, toivottavasti osuu sinunkin kohdalle niitä. Ihanaa alkavaa viikkoa ❤️

      Poista
  4. Minäkin aina peräänkuulutan rauhallisten kahvihetkien perään. Ei arkena oikein ehdi niistä nauttia, joten silloin kun pystyy, niin kattaa kauniit astiat (joita sinulla näyttää olevan hirmuinen määrä :) ) pöytään ja oikein herkuttelee hyvällä kaffilla kaikessa rauhassa. Arkenakin pitäisi vaan ottaa oma aika nautiskelulle useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin arkenakin pitäisi tehdä aikaa rauhallisilla kahvihetkille. Minussa on sen verran paljon esteetikon vikaa, että tulen onnelliseksi kun pöytä on kauniisti katettu, vaikka vain itselle. Liian usein vaan ottaa ne "juoksukahvit" :)

      Poista
  5. Ihania löytöjä jälleen kerran! Mä en ole kovin montaa kertaa käynyt tämän vuoden puolella kirppiksellä, mutta yhtään mitään ei ole löytynyt. Viikonlopun rauhalliset kahvihetket, tai mulla teehetket, on kyllä parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mulla oli viime vuonna pitkä kuiva kausi, mutta nyt on taas löytynyt kaikkia ihanuuksia. Ollaan kyllä ahkerasti kierreltykin :) Rauhalliset kahvi-/teehetket pitäisi tuoda myös arkeen ❤️

      Poista
  6. Onpas söpöläinen tuo pupu! Teak-tarjottimet on ihania ja tuo löytämäsi yksilö on kyllä ihan priimaa. Loistavat löydät kaiken kaikkiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupu hyppäsi hyllylle miettimään josko se lähtisi uuteen kotiin :) Tykkään kyllä tosi paljon tuosta tarjottimesta, olenkin tässä pohtinut, että pitäisikö luopua peltisistä ja pitää vaan puiset yksinkertaiset.

      Poista
  7. Hienot löydöt!
    Hyvää alkanutta viikkoa...täällä päivä alkanut yhtä sumuisena, kuin eilenkin oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin! Täällä myös todella harmaata ja sateista :(

      Poista

Lähetä kommentti

back to top